Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

2.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-09-12
  c
  cagaton(3 omdömen)
  Bra utbud, men riktigt dåliga leveransalternativ. Det är bara DHL man kan välja OCH det kostar 49kr. Sällan varit med om så dyr leverans och få leveransalternativ. Näe Klippkungen, ni bör kunna ordna fler och mer ekonomiskt försvarbara leveransalternativ.
  2019-04-08
   (1 omdöme)
   Helt okej priser på vissa utvalda varor. Men deras hemsida för mobila enheter är cancer. Helt omöjligt att välja annan leveransadress än faktureringsadress om man inte har tålamod utan dess like och anser det är värt att spendera en timme i deras onlinekassa och fundera varför man inte går till en bra optimerad hemsida och lägger ut 10 spänn till.
   2019-03-18
    T
    Torill S(1 omdöme)
    Rask levering, mye å velge i.
    Sorterat efter datum
    Gamla omdömen

    Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

    2018-05-02
     A
     Azakin(3 omdömen)
     Snabb leverans, många och bra saker att köpa, bra priser. Dock var det senaste paketet dåligt packat. Flera av prylarna jag köpte var trasiga. Kontaktade Klippkungen direkt men jag har fortfarande inte fått något svar och det har snart gått en vecka. Detta drar ner betyget en hel del.
     2017-09-25
      z
      zioloeth(1 omdöme)
      Levererade snabbt och väl paketerat. Bra pris och enkel websida.
      2016-11-17
       H
       Hoggeee(8 omdömen)
       Snabb leverans, bra support och trevligt bemötande.