• Din Baby

  (8)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
7 månader sedan

Kontaktade butiken innan mitt köp då jag hade frågor kring produkten, de va både trevliga och hjälpsamma. Snabb leverans. Tummen upp!

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
8 månader sedan

Köpte en nxt90f som när jag fick var uppenbart sne i chassiet. Kontaktade butiken med bilder och beskrivning. För å få göra en reklamation. Vilket dom inte godkände. Enligt dom var det normalt att barnvagnar från emmaljunga var så. Så jag fick göra en retur. Vilken innebar att jag fick stå för frakten själv. Jag var å kollade på andra vagnar i en fysisk butik å frågade även om det stämde att det var vanligt att dom var snea. vilket dom inte höll med om. Så det slutade med att jag beställde en exakt likadan vagn från en annan sida. Å den var inte sne alls i chassiet. Så rekommenderar inte denna butik. Å framför allt inte vid köp av en nxt90f outdoor treek. Stor risk ni får en som är sne i chassiet.

J
JohannaT

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Bra service med trevligt bemötande och personalen kändes mycket kunnig. Vi fick grym hjälp med bland annat vagn och bilbarnstol. Bilbarnstolen kopplade de även in på plats direkt i bilen så att vi visste att den satt rätt. Kan rekommenderas!

Utmärkt
6 år sedan

Jag har beställt 3 gånger från Din Baby. Snabba och bra kommunikation via mail och snabba leveranser. Fick även mycket trevligt bemötande i telefon när jag behövde byta ett plagg. Rekommenderas!

a
andreasxlarsson

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Mycket trevlig och kunnig personal som hjälpte mig per telefon och mail att välja rätt barnvagn. Snabb leverans och välpackad kartong. Tack!

D
Druv

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Grymt snabb leverans! Beställde på söndag och kunde hämta ut paketet redan på tisdag förmiddag.

b
baecklund

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Oerhört professionella och personliga. Bra priser och utmärkt service!

zinned78
zinned78

9 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Fantastisk service! Jag la en beställning på en barnvagn vid lunchtid i onsdags och fick bekräftelsemailet som sig bör strax efteråt, där de också meddelade att leverans kunde ta mellan 2-5 dagar. Jag mailade till dem en stund senare och frågade om de hade möjligheten att kanske skicka den redan samma dag, att det hade varit ytterst uppskattat om jag hade kunnat hämta ut den innan helgen. De svarade nästan omedelbart, bara några minuter senare, där de sa att den redan var skickad! Därefter mailade jag dem igen och frågade vilken speditör den skickades med samt vilket kollinummer försändelsen hade. Återigen, fick svar inom bara några minuter! På morgonen dagen efter spårade jag försändelsen och såg att den redan var i Malmö och nån timme senare, på förmiddagen, hämtade jag ut den. Det tog alltså inte ens ett dygn mellan att jag la beställningen tills jag kunde hämta ut den! Fantastisk service! Stora pluspoäng för snabb kommunikation och snabb leverans, jag kan inget annat än verkligen rekommendera denna butiken! Stort plus också att de använder Schenker och inte Postnord, hade de använt de senare så hade paketet garanterat tagit en vecka på sig att komma fram om det ens hade kommit fram alls! Mycket bra jobbat, Din Baby!

Betyg köpupplevelse

3.2Bra
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Din Baby Sverige AB

Organisationsnr: 556993-5256