Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-09-12
K
Kolvsallad(20 omdömen)
Bra priser, snabb leverans.
2017-08-28
P
Peru72(2 omdömen)
Snabb leverans av Yale Doorman(2dgr till norra Sverige) till riktigt bra pris!
2016-08-13
Grra(8 omdömen)
Det står säkert någonstans på butikens sida vilken speditör som de använder. Till mig skickade de med DHL som inte har utlämningsställe på samma ort utan i grannkommunen. Detta resulterade i att jag var tvungen att vara hemma för att ta emot paketet då det inte riktigt kändes motiverat att köra 3+ mil enkel resa för att hämta ut det på ett ställe som ändå stängde så pass tidigt att jag hade behövt gå tidigare från jobbet. Hade de använt vanliga posten eller Schenker som har utlämningsställen på flera ställen i närheten så hade betyget varit högre. Inget fel på leveranstid, eller service i samband med köpet - utan det är just valet av speditör som drar ner betyget.
Brincksafe.se svarar:2016-11-13
Jag tror att du vart drabbad av vårt tidigare transportsätt som var DHL Paket, vilket inte var optimalt. Numera levereras allt gods med DHL Servicepoint. MVH Brincksafe.se