Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Tog ett par veckor till första leverans, ca hälften av grejorna kom nån vecka senare kom lite. Det sista i beställningen kom aldrig. Fick ge upp efter sex veckor och många mail. Slapp i a f tjata om återbelning. Nej, här handlar jag aldrig igen.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Beställde varor från Städshop.s hemsida och enligt respektive produkts lagerstatus skulle alla produkter finnas i lager med leverans inom 2-5 arbetsdagar. Efter en vecka från det att beställningen lagts hade jag inte ens fått en bekräftelse på mail att min beställning mottagits varpå jag mailar och frågar vad som hänt då jag till mitt företag är i behov av produkterna. Får då besked om att en produkt är restad och kommer in 4/12... nu när jag skriver mitt omdöme så är det den 9/12 och Städshop.se har fortfarande inte skickat mina beställda produkter.
Städshop svarar:2020-12-14
Hej, orderbekräftelse skickas ut automatiskt så fort ordern registrerats i vårt system. Tyvärr kan mailet beroende på e-postleverantör (främst hotmail och gmail) ibland hamna i spam-korgen beroende på vilka spam-inställningar man valt. Tyvärr kan jag inte leta reda på ditt ärende då jag inte ser något namn. Återkom gärna till oss i ett mejl med ämnesraden "Prisjakt" så kollar jag vad som hänt. Normalt brukar beställningarna levereras inom 2-4 arbetsdagar när man beställer hos oss så länge det inte gäller beställningsartiklar med separat angiven leveranstid. Med vänlig hälsning Kundtjänst Städshop
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Skickar felaktig vara, felaktig retursedel, utför ingen mottagningskontroll av den returnerade varan och sänder mig inkassokrav
Städshop svarar:2020-12-14
Hej! Tack för att du kontaktat oss, Detta låter inte alls bra, beklagar verkligen att dessa misstag skedde! Jag vet inte vilket ärende som är ditt men vad jag misstänker hände är att vårt lager missade att registrera returen och därmed makulerade inte fakturan. Givetvis makuleras fakturan så fort vi kunde konstatera att retur gjorts. Önskar dig en fin dag!
K
Kerstin

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Katastrofalt! Vid önskan om retur kommer ingen retursedel och det går inte att nå dem per telefon. Jag går vidare till ARN samt polisanmäler bolaget.
O
Olivia

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Under all kritik. Sämsta bemötande jag någonsin upplevt från en försäljare. Får påminna för att överhuvudtaget få det jag beställt, och sen när produkten var skadad så är det omöjligt att få tag i dem för att reklamera. Efter över en månad hör de av sig (när jag medd att jag fryst betalning) och säger att de inte ersätter varan. För att kartongen är tilltryckt. En vara för 1500 kr. Väldigt oseriösa. Kommer anmäla dem.
A
Alex

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Ledsen för att jag skällde på er, men var i desperat behov av handsprit. Nu har jag fått allt jag beställde. Salong Lagunen
E
Ella

1 omdöme

Usel
ett år sedan
VARNING! Köpte handsprit av de, försökte kontakta företaget och anulera ordern men de svarade inte varken på tel eller mejl. Fick faktura från inkasso för returavgiften på över 400 kr trots kontaktförsök. Inkassobolaget ville att jag skulle betala hela fakturan både för frakt och handsprit, dock bevisa att jag inte hämtade ut paketet, då kom fakturan på returavgiften. Helt värdelösa
V
VARNING!!

1 omdöme

Usel
ett år sedan
VARNING VARNING VARNING! Utebliven leverans och inga svar på över två veckor. Jag går nu vidare med att göra polisanmälan för bedrägeri.
Betyg köpupplevelse
1.4Dålig
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCardSveaWebPay faktura
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.stadshop.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Conceptus Group AB

Organisationsnr: 556999-9781

Information hos allabolag.se