Prisjakt
Youled
  • Brett sortiment
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt över 1000kr

Mest populära produkterna från Youled

3.8Bra
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Mycket nöjd med Youled! Har haft problem med en pannlampa och fått mycket bra hjälp vid två tillfällen.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Fick problem med en lampa så jag reklamerade den och fick svar dagen därpå att dom skickar ny lampa till mig. 2 dagar efter det så fick jag som utlovat ny lampa i brevlådan. Kanon bemötande /service och inget krångel. Kommer att rekommendera er! Jättenöjd!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Köpte DS1 lampor (par) från denna sida. De höll i knappa 2-3 månader ca 200-300 mil, försökte få ut någon garanti på dessa men inget svar. Har sedan skrivit en saklig men givetvis negativ recension på denna produkten på deras hemsida, men dom granskar ju sina recensioner så att dom kan sålla bort de negativa recensionerna och aldrig publicera dom har jag nu förstått.

Youled svarar:2021-10-19
Hej, Tråkigt att du är missnöjd. Vi har inte fått något meddelande av dig om reklamation. Vi lämnar 1 års garanti på våra xenonlampor. Så kontakta oss på [email protected] så löser vi detta. mvh Youled.se
Gästanvändare
Usel5 år sedan

Köp inte Xenon-lampor härifrån om du vill att de ska hålla. De utlovar 1 års garanti på lamporna, vilket säger vilken kvalitet de håller. Nu 2,5 år efter installation har de gett efter. För egen del blir det kvalitet framöver

Gästanvändare
BraRedigerades 5 år sedan

Beställde Xenonlampor D3S till min Audi A4, snabb leverans och möjlighet att betala med faktura är det som ligger till grund för betyget, återstår nu att se hur länge kinalamporna håller :-) Uppdatering exakt 1 år senare, och 600 mil på bilen så pajade ena lampan.

Om butiken

Youled

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.youled.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se