Kategorier
Prisjakt
Rull.se
  • Elscooters, elbil för barn,
  • billigast på Hoverboards
  • Fraktfritt över 1000 kr
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
13 dagar sedan
Fick min elscooter redan efter 2 dagar, snabb leverans och trevligt bemötande, elscootern presterar verkligen utifrån de specifikationer som står på hemsidan. Kan rekommendera!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Köpte en jättesöt elsparkcykel till min dotter. Snabb leverans, bra bemötande. Jag är jättenöjd med rull.se och spekcykeln och dottern likaså =)
f
franzen_84

1 omdöme

Dålig
3 månader sedan
Ja va ska man säga. Man köper kinasaker för svenska priser. Ingen kvalitet fast man följer instruktionerna. Så här står man med en sparkcykel utan batteri och ingen hjälp ifrån företaget då dom bara har 6mån garanti på batterierna. Välj ett annat företag och se över garantin för batteripacken. Gör inte samma miss som jag och slösa 5000kr på nu ett bit metall.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Snabb leverans, fungerar jättebra!
G
George

1 omdöme

Utmärkt
5 månader sedan
Mycket snabb respons på chatten via deras hemsida och mycket snabba leveranser!
Dålig
8 månader sedan
Bra priser, om det inte hade luktat kinesisk fabrik om produkterna. Tveksam kvalite och monteringainstruktioner som absolut inte leder till att man får ihop produkter. Det krävs att du är en mekgubbe för att få ihop grejerna.
R
Robin

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Otroligt dålig service, lång svarstid, känns väldigt oseriöst. Köpte en elbil till min son i ettårspresent. Efter ett tag slutade den fungera, man måste mäta och felsöka bilen själv, sen skickar dom reservdelar. Reservdelarna verkar begagnade och hade ärgade kontakter och lödningar när jag fick dem. Har haft ett tre månader långt ärende hos dom och bilen fungerar fortfarande inte. Är sjukt besviken. Riktigt jävla dåligt. Nu står bilen bara här och tar plats och grabben vill ut och åka och så funkar det inte. Nu fyller han snart två så får väl köpa en ny bil på ett bättre företag.
J
Jonas

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Fantastiskt snabba leveranser. Får du problem med din produkt kommer kundtjänst att hjälpa dig med lagning eller skicka ny produkt. Jag hade lite otur med glapp i kablar men efter kontakt med kundtjänst tog det nån vecka innan dom lagat och skickat tillbaka den. Snyggt!
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(0)
(0)
(2)
(0)

Om butiken

Rull.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.rull.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Nordbutiker i Sverige AB

Organisationsnr: 556908-9385

Information hos allabolag.se