2.4 / 5
(6 omdömen)
5
(3)4
(0)3
(0)2
(0)1
(3)
Sorterat efter datum
2020-06-30
Otroligt dålig service, lång svarstid, känns väldigt oseriöst. Köpte en elbil till min son i ettårspresent. Efter ett tag slutade den fungera, man måste mäta och felsöka bilen själv, sen skickar dom reservdelar. Reservdelarna verkar begagnade och hade ärgade kontakter och lödningar när jag fick dem. Har haft ett tre månader långt ärende hos dom och bilen fungerar fortfarande inte. Är sjukt besviken. Riktigt jävla dåligt. Nu står bilen bara här och tar plats och grabben vill ut och åka och så funkar det inte. Nu fyller han snart två så får väl köpa en ny bil på ett bättre företag.
2020-06-10
Redigerades 2020-06-15
Fantastiskt snabba leveranser. Får du problem med din produkt kommer kundtjänst att hjälpa dig med lagning eller skicka ny produkt. Jag hade lite otur med glapp i kablar men efter kontakt med kundtjänst tog det nån vecka innan dom lagat och skickat tillbaka den. Snyggt!
2020-03-17
Akta er från företaget rull.se! Vi köpte en elbil hos dem för 4500kr, bilen kom i jättedålig visual skick... Efter första gången vi startade den de visade sig att akumulatorer och motorer också är inte bra till att användas...
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-02-13
Efter många funderingar fram och tillbaka slutade det med en lättviktare till elscooter från rull.se med lithiumbatteri och navmotor. Trevligt bemötande från kundtjänsten, leverans dagen efter beställning och produkten stadig och ger ett bra helhetsintryck.
2017-09-10
Jag köpte en Askmy elscooter, och kan säga att jag är mycket nöjd med det bemötande jag fick från Rull.se. Till att börja med var de väldigt behjälpliga på e-post inför köpet genom att svara på frågor om elscootern, men också tydliga avseende mina möjligheter att returnera den om jag inte skulle vara nöjd. Tyvärr visade det sig att tillverkaren av Askmy hade levererat felaktig laddare till elscootern, men även här var Rull.se väldigt vänligt bemötande och levererade kostnadsfritt en ny samt gav mig lite rabatt på elscootern för att det verkade som om förpackningen varit öppnad tidigare. Jag är mycket nöjd med det bemötande jag har fått hittills från Rull.se.
2017-06-30
Oseriöst företag med livsfarliga produkter. Jag köpte en elscooter på 350W. Jag väger hälften så mycket som scootern skulle klarat men trots detta slutade motorn att fungera efter bara några dagar. Laddningskabeln var trasig när jag mottog produkten och transformatorn som följde med började ryka (den började brinna invändigt m.a.o.). Notera att de recensenter som skrivit ett positivt omdöme om Rull.se endast har en enda recension publicerat på sitt konto, alltså är det mest största sannolikhet fejk-konton. UNDVIK!