Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-02-13
  J
  Jensssen(5 omdömen)
  Efter många funderingar fram och tillbaka slutade det med en lättviktare till elscooter från rull.se med lithiumbatteri och navmotor. Trevligt bemötande från kundtjänsten, leverans dagen efter beställning och produkten stadig och ger ett bra helhetsintryck.
  2017-09-10
   B
   Byzze(2 omdömen)
   Jag köpte en Askmy elscooter, och kan säga att jag är mycket nöjd med det bemötande jag fick från Rull.se. Till att börja med var de väldigt behjälpliga på e-post inför köpet genom att svara på frågor om elscootern, men också tydliga avseende mina möjligheter att returnera den om jag inte skulle vara nöjd. Tyvärr visade det sig att tillverkaren av Askmy hade levererat felaktig laddare till elscootern, men även här var Rull.se väldigt vänligt bemötande och levererade kostnadsfritt en ny samt gav mig lite rabatt på elscootern för att det verkade som om förpackningen varit öppnad tidigare. Jag är mycket nöjd med det bemötande jag har fått hittills från Rull.se.
   2017-06-30
    F
    Filip27(39 omdömen)
    Oseriöst företag med livsfarliga produkter. Jag köpte en elscooter på 350W. Jag väger hälften så mycket som scootern skulle klarat men trots detta slutade motorn att fungera efter bara några dagar. Laddningskabeln var trasig när jag mottog produkten och transformatorn som följde med började ryka (den började brinna invändigt m.a.o.). Notera att de recensenter som skrivit ett positivt omdöme om Rull.se endast har en enda recension publicerat på sitt konto, alltså är det mest största sannolikhet fejk-konton. UNDVIK!