• fotofyndet

  • se
Perrablerra
Perrablerra

41 omdömen

Usel
3 år sedan

De försöker ta dubbelt betalt. Valde Klarna konto men de la även in den som postförskott så betalade när jag hämtade den. Dock ligger orden kvar hos Klarna. Har skickat tre mail men de vägrar svara. Så kan inte rekommendera butiken.

Auxvoice
Auxvoice

99 omdömen

Usel
5 år sedan

Stjäl bilder

fotofyndet svarar:2017-12-19
Hej! Vi ska naturligtvis inte ha stulna bilder i vår butik. Kan du maila mig om vilka bilder du tycker att det gäller, så ska jag antingen förklara ursprunget eller ta bort dem. info snabela fotofyndet.se är adressen.
S
Sanfred

7 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Snabb leverans av rätt produkt. Vet tyvärr ingenting om kundservice eller reklamationshantering, betyget är enbart baserat på en enkel beställning.

J
JoelMagneklint

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan

Är imponerad! Beställde mitt batterigrepp på måndagen kl 13,30. Och hämtade paketet på posten dagen efter kl 10,00. Det kallar jag snabb leverans. Är väldigt nöjd, både med greppet och Fotofyndet.se

K
Knivhuset

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan

Beställde på söndagen och fick min leverans på tisdag. Leveransen kom direkt i brevlådan vilket jag uppskattar. Hade ganska krångliga frågor om en teknisk fundering. Fotofyndet svarade snabbt och informativt på mina frågor innan köpet. + Snabb leverans + Bra pris + Bra svar på frågor Kan inte ge mindre än 10/10 då jag är helt nöjd med mitt köp och köpupplevelsen hos dem.

dunde
dunde

54 omdömen

Usel
10 år sedan

Varning för den här butiken. De har en policy att inte ge någon ersättning (enligt dom själva) för skador som deras produkter skulle kunna orsaka. Köpte nämligen ett batteri till en Sonykamera som var feltillverkat och fastnade på batteripolerna inne i kameran. Jag blev tvungen att till slut massakrera batteriet och slita ut det med rejält våld från batteripolerna. Innan jag gjorde detta så kontaktade jag butiken och det var kalla handen till ersättning om kameran skulle skadats. Batteriet var dessutom enormt glädjemärkt till 900 mAh, jag uppskattar att det var på max 600 mAh. Så välj en seriös butik när ni handlar era fototillbehör. Tyvärr går det inte att dela ut överkryssade stjärnor, så det blir en stjärna.

fotofyndet svarar:2012-10-13
Hej Jag beklagar att vi missförstod varandra när det gäller vår policy om vad vi ersätter och inte. Om man kan härleda en skada på en kamera till ett tillverkningsfel på en av våra produkter så ska man kontakta oss så att vi tillsammans kan reda ut det. Självklart kommer vi att tillsammans med tillverkaren ersätta skador som våra produkter har orsakat. När det däremot gäller produkter som har monterats på ett felaktigt eller tveksamt sätt så är det tyvärr så att det är omöjligt för oss att stå för sådana skador, likaväl som det är omöjligt för kamerafabrikanterna att ersätta sådana skador. Det är helt enkelt inget vi kan påverka i tillräcklig utsträckning för att kunna ersätta det. I ditt fall uppstod inget fel på kameran och vi ersatte dig för kostnaden för batteriet. Hittills under de 7 år vi drivit webbutiken har vi aldrig fått något ersättningskrav på några skador på en kamera och jag är övertygad om att det kommer att vara så även framgent. Med vänlig hälsning Fotofyndet.se Christer Hägglund
n
null32

7 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Köpte en trådutlösare och fick den levererad snabbt, rätt och bra. Hemsidan kan ge ett lite oseriöst intryck men det funkar fint.

K
Knivbutikse

3 omdömen

Utmärkt
11 år sedan

Personlig service, trevligt bemötande och dessutom en mycket bra produkt!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Nolema AB

Organisationsnr: 556731-6723