• Wexthuset

  (8)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
18 dagar sedan

Fattas delar i beställningen och svarar inte i telefon......hänvisar till två olika mailadresser som man inte heller svarar på. Man gör sig alltså oanträffbar vilket är lika med oseriösa företagare. Håll er borta från detta företag!

V
Victorlungan

1 omdöme

Usel
25 dagar sedan

Ni skulle göra er en stor tjänst genom att hålla er borta från denna företag, både för sinnet och för eran plånbok. Denna företag har ingen alls intresse att hjälpa sina kunder eller ens aning om vad kundservice är. Om jag ska va extra hård, så tror jag fan i mig dem inte ens är medvetna om att dem jobbar inom en branch där kundeservice är kärnan av att ett företag ska överlva. I alla fall, om du når deras kundervice support så är det bara en MIRAKEL. För att 90% av fallen så är det bara en telefonsvarare som säger att dem är öppna mellan 10-12 på vardagar. Man ringer dem på den tidern, så svarar dem inte heller. Behövde rigna över 26 gånger under 1 timmes period för att någon skulle svara, sen ska personen som ska vara till hjälp käfta emot, istället för att lyssna och komma framm till en lösning. OTROLIGT oproffsiga. Spara era pengar och gå support era lokal butiker där dem har mycket bättre service. Fick inte mina pengar tillbaka + så ville dem ha pengar för att paketet hade skickats retur...

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
9 månader sedan

Beställde munstycken att koppla till PET-flaskor för att vattna krukväxterna under sommaren. Beställde 7 fpk om 4 i vardera för över 500 kr (dvs närmare 20kr st för en liten plastgrunka). Efter 2 månader kom leveransen. Jag hann pröva under en natt. Var omöjliga att ställa till lagom drophastighet: antingen fullt ös eller så ingenting alls. På morgonen hade flera flaskor tömt sig och vattnet runnit ut på fönsterblecken och på golvet. Jag ville reklamera produkten, men man svarade att de inte var avsedda för att användas inomhus eller att använt ”billiga” PET-flaskor. Och dessutom hade jag klagat på annan produkt tidigare (alltså nu stämplad som ”besvärlig” kund, som man inte behöver ta någon hänsyn till). Men ingen stans framgår att de endast var avsedda för utomhusbruk (”på bilden ser man att de används utomhus”). Varning för detta företag!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Stor utbud, trevlig personal och riktigt bra service! Jag är super nöjd !

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Snabb leverans och bra service!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Köpte en regnvattentunna som visade sig läcka som ett såll. Inget fel tyckte Wexthuset. Svårt att få rätt information och svar på mail. Inget seriöst företag.

z
zorki

18 omdömen

Usel
5 år sedan

Under all kritik på leverans tid. 1v på packa ordern o nu får man hoppas post nord hittar min adress med.

j
jannesamuelsson

2 omdömen

Usel
6 år sedan

Usla, Jag köpte ett växthus och behövde support hur jag skulle sätta upp det eftersom instruktionen var mycket otydlig och gick helt enkelt inte att följa. 3 veckor senare väntar jag fortfarande på hjälp och får som svar att dom väntar på att leverantören ska höra av sig. Min rekommendation är att inte handla där vilket jag aldrig mer kommer att göra eftersom dom inte är seriösa.

Betyg köpupplevelse

1.6Dålig
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwish
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Honey Pot Garden AB

Organisationsnr: 556855-2896