• Radiostyrda Modeller

    (13)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

"Alla ordrar skickas samma dag om beställningen kommer in innan 14.00". 1 vecka senare har inte produkten dykt upp. Sånt här är så irriterande. Inga mejl eller notifieringar från företaget. Hemsidan är ifrån sent 90-tal. Ej mobilanpassad och svår att navigera. Många produkter är av tvivelaktig kvalitet. Leta någon annanstans innan ni köper här!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Varför kollade jag inte omdömen innan köp - sjukt förbannad på mig själv! Radiostyrd lastbil som ej fungerar, noll respons från detta ytters oseriösa företag. Suck!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde elmotorer med angivna mått som uppgavs i spec. efter uppackning av nämnda motorer visade det sig att måtten ej stämde överens med av affären angivna mått! Vid påtalande av detta till affären. , fick jag ett mycket nonchalant svar att "SÅ KAN DET GÅ"

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Lurendrejeri. Defekt produkt, obefintlig kundservice.

l
ludwigloh

2 omdömen

Usel
2 år sedan

sämsta nätbutiken, har förskottsbetalat men de kan inte leverera, har själva sagt via mail (De svarar på 1 av 10 mail kanske, på sin höjd) att de inte kan få tag i varan. jag har begärt att få mina pengar tillbaka. det har snart gått 6 månader, jag kommer nog aldrig få mina pengar åter, man vill se huvuden rulla här.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Fruktansvärt dålig service. Fått defekta produkter flera gånger. De vägrar hjälpa till på mejl utan hänvisar till chat på hemsidan som funkar fruktansvärt dåligt, plus att man blir dåligt bemött. Sveriges sämsta shop?

J
Johan

4 omdömen

Usel
2 år sedan

ena riktiga skojare. Helt ointresserade av reklamationer, många undanflykter och konstiga bortförklaringar. Handla INTE där! Jag fick reklamera via VISA. Kan man inte ge dem noll stjärnor??

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 år sedan

Egentligen prisvärda modeller. Köpte en radiostyrd grävmaskin och en hjullastare. Grävmaskinen fungerade fint, men hjullastaren fick ingen kontakt med kontrollen. Supporttelefonen stängd i en vecka nu, och fått ett svar via mejl att problemet är enkelt, men ingen hjälp med vad man ska göra. Tråkigt😟

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma