Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Beställde elmotorer med angivna mått som uppgavs i spec. efter uppackning av nämnda motorer visade det sig att måtten ej stämde överens med av affären angivna mått! Vid påtalande av detta till affären. , fick jag ett mycket nonchalant svar att "SÅ KAN DET GÅ"
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Lurendrejeri. Defekt produkt, obefintlig kundservice.
l
ludwigloh

2 omdömen

Usel
9 månader sedan
sämsta nätbutiken, har förskottsbetalat men de kan inte leverera, har själva sagt via mail (De svarar på 1 av 10 mail kanske, på sin höjd) att de inte kan få tag i varan. jag har begärt att få mina pengar tillbaka. det har snart gått 6 månader, jag kommer nog aldrig få mina pengar åter, man vill se huvuden rulla här.
B
Besviken

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Fruktansvärt dålig service. Fått defekta produkter flera gånger. De vägrar hjälpa till på mejl utan hänvisar till chat på hemsidan som funkar fruktansvärt dåligt, plus att man blir dåligt bemött. Sveriges sämsta shop?
J
Johan

2 omdömen

Usel
ett år sedan
ena riktiga skojare. Helt ointresserade av reklamationer, många undanflykter och konstiga bortförklaringar. Handla INTE där! Jag fick reklamera via VISA. Kan man inte ge dem noll stjärnor??
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
2 år sedan
Egentligen prisvärda modeller. Köpte en radiostyrd grävmaskin och en hjullastare. Grävmaskinen fungerade fint, men hjullastaren fick ingen kontakt med kontrollen. Supporttelefonen stängd i en vecka nu, och fått ett svar via mejl att problemet är enkelt, men ingen hjälp med vad man ska göra. Tråkigt😟
Usel
3 år sedan
Skulle använda mig av ångerrätten, men vågade inte lita på att få pengarna tillbaka så jag avstod. Det första jag fick veta av kundtjänst var att det kommer att bli ett ordentligt avdrag på återbetalning, vilket dem inte har rätt att göra då jag har 14 dagar ångerrätt e med full återbetalning enligt konsumentköplagen. Kundtjänst försökte på alla sätt att få mig att inte retunera med hjälp av förtäkta hot. Det funkade, tonen i deras svar gör att jag inte litar på en Enskild firma, ( detta är inget Aktiebolag utan enskild firma )och vill du retunera eller reklamera så kan det bli problem
M
MatsBernerfalk

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan
Beställde en byggsats som julklapp i tisdags och betalade med kort. Dagen efter fick vi bekräftelse att paket var inlämnat till DHL. PÅ torsdagen, två dagar efteråt, kunde vi hämta paketet hos vårt ombud. Detta tio dagar innan jul, så vi var mycket nöjda med sådan snabb service!
Betyg köpupplevelse
1.4Dålig
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.radiostyrda-modeller.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se