Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Värdelös kundtjänst, uruselt bemötande
k
kau

23 omdömen

Bra
2 månader sedan
Köpte en Scott scale 970 2021 modell. Tog en vecka utan att det hände nått sen mailade jag och 2minuter efter mailet var frakten bokad. Konstigt sammanträffande. Stod på hemsidan att pedaler inte ingick, men fick ändå pedaler och då hade jag redan hunnit beställa det från en annan sida. Men har inget att klaga på angående cykeln förutom att jag fick mixtra lite med ändlägena på växelhuset så inte kedjan skulle fortsätta hoppa.. Har inte behövt använda deras kundtjänst än och tur är väl det efter att ha läst kommentarerna här.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
En cykellampa jag köpte av dem slutade att fungera. Så jag hör av mig till dem. De ber mig då gå till en random butik där jag bor med varan, istället för att själva ta hand om problemet. De själva får provision på att sälja produkten, men lämnar över problemen till andra fysiska butiker. Riktiga klåpartakter.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Katastrof kundbemötade! Flera delar var trasiga som de bara ska diskutera med DHL med innan de kan ersätta. Kommer aldrig rekommendera dessa.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Dyrare än att handla i butik och du får montera själv. Tar högst rekommenderade pris (för butik)!) Felaktig uppgift om färg, jag fick en aprikos cykel när jag beställt en röd, otrevlig kundtjänst inte lösningsinriktad överhuvudtaget. Rekommenderas ej!
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
6 månader sedan
Beställde och fick hem min cykel i somras. Är nöjd med den, men det var lite skrapmärken på den och de lovade att skicka nya delar. Påminde efter en månad men de hänvisade att de tog tid pgr Corona. Påminde igen efter tre månader. Dom bad om ursäkt och skulle titta på det. Nu har det gått tre månader till, sååå mitt ärende är nog släppt.. kommer inte rekommendera detta förtag tyvärr.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan
Oseriöst företag, skulle inte rekommendera någon att handla här. Köpte Bontragen cyckellysen. Varan visade sig vara trasiga, glapp i ladningskontakten. Försökte reklamera, fick ingen hjälp blev hänvisad till tillverkaren
Utmärkt
10 månader sedan
+ Blixtsnabb leverans för att vara beställd online, bra pris och som förväntat så kom den i kartong. Inga problem med montering då jag gjort det många gånger tidigare. Bra köp så tummen upp för min nya Scott Aspect 970.
Betyg köpupplevelse
2.1OK
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(1)
(0)
(1)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

  • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.onlinecykel.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Onlinecykel i Sverige AB

Organisationsnr: 556947-6152

Information hos allabolag.se