Prisjakt
Annons
 • Ettansmopeder och Trädgård

  (19)

 • se
2.1OK
4 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
P
Philip
1 omdöme
Usel3 månader sedan

Totalt odugligt ställe man får trasiga paket med skadade varor och så tror dom att 2 godisbitar i paketet ska trösta en. oftast får man inte ens rätt saker. beställ inte där ifrån

U
Usel4 månader sedan

Köpte mopeddelar för ca 12000kr under black week och tre av delarna kom ej med. Jag skriver mail och ringer till företaget. Daniel Karlsson svarar vid ETT tillfälle att han ska titta på detta sedan är det radiotystnad. Jag har säkert ringt och mailat företaget 20 ggr utan att nå fram. Ingen plocklista medskickad i paket på att delar är restade. Del 1: Bakre avgasklämma inte medskickat till ett komplett avgassystem, klämman är med på bild. Del 2: Hjulaxel till en komplett fälg ej medskickad. Annons säger "Komplett med allt du behöver". Svårt att montera ett bakhjul utan hjulaxel... Del 3: Bakdrev kom ej med. Lade en ny order på dom saknade delarna och refererade till ordern med sakande delarna. Inte ens nu hör Daniel Karlsson av sig. Jag hade tänkt att nu får han mitt meddelande, skickar grejer och makulerar fakturan men icke. Han verkar vilja att jag ska betala fakturan på delarna. Jag får alltså betala två gånger för grejerna. Handla INTE av Ettansmopeder det är ett skojeriföretag som inte bryr sig ett någe när nått gått fel med en order. Mvh Jörgen S

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Fantastisk butik, jättebra service, och snabb leverans

Gästanvändare
UselRedigerades 10 månader sedan

VARNING ALLA! Oseriös firma, beställde hjälm o visir fick helt fel. Betalade portot utan att få tillbaka mina pengar. Efter en vecka skickade de mig den rätta hjälmen men fel visir vilka jag fick returnera. De har inte betalat tillbaka portokostnaderna. Mycket besviken på deras agerande.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Köpt mopeddäck och fick fel däck. Skickade tillbaks med löfte om återbetalning. Har gått en månad utan pengar tillbaks! De har inte hämtat ut däcket! VARNING! Oseriöst företag. Dålig mail kontakt. De har ingen koll på läget. Beställde ett däck förra året, de skickade fel då också, men fick 200kr tillbaks och behöll däcket. Aldrig mer! Det returskickade däcket kommer antagligen tillbaks o jag får pröjsa portot?

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Värdelösa. Gör inte rätt för sig. Handla inte nåt på den sidan.

Gästanvändare
OK2 år sedan

Tack, för alla varningar, tur 🍀 att detta finns. Nu blir det inget skicka efter från Ettans inte.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Varning att handla från ettansmopeder. Går inte att nå dem varken på mail eller telefon. Fått fel vara, som bara är att slänga bort. Så en uppgörelse med dem för att få rätt vara verkar obefintlig.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fick annan vara än den jag beställde. Uruselt bemötande när jag påtalade detta. Tvingades själv bekosta returen. Skulle ersättas men har inte fått några pengar. Handla INTE av dem!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Den mest oseriösa firma jag någonsin har handlat av. Fick fel däck levererat, alltså inte det däck jag beställt. Fick lägga ut för returkostnaden, denna skulle jag få tillbaka sen. Visserligen fick jag sedan rätt däck levererat. Men jag har nu försökt nå den här oseriösa firman för att få tillbaka de pengar jag la ut för returfrakten i 3 veckor utan svar. De är inte ens värda 1 stjärna. Hoppas denna skitfirma snarast kursar.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Ettans Mopeder och Trädgård AB

Organisationsnr: 556898-4735