Prisjakt
Foderboxen
  • Hemleverans av färskfoder
  • Fraktfritt över 500 kr
  • Leverans till dörren

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Foderboxen?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Äntligen så kan jag erbjuda mina gossar Fodax färskfoder igen. Sedan Fodax lade om tiderna/turerna med deras frysbil så blev det omöjligt för mig att fortsätta. Gissa min lycka när jag upptäckte att Foderboxen har det i sitt sortiment, och dessutom ser till att jag får det med leverans hela vägen hem!?

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Supertrevliga och så smidiga! Svenkproducerad färskfoder och torrfoder. Även godbitar och tugg. Killen blir lika överlycklig varje gång hon kommer med maten! Så skönt att slippa släpa och kul att kunna stötta närproducerat och bra mat. Extra allt liksom!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra utbud och bra priser! Sidan är lätt att använda och beställningen går smidigt till. Kundservice är trevlig och hjälpsam. Perfekt med leverans fram till dörren när man köper över 20 kilo hundmat i månaden. Att de också levererar utan kvittens är ett stort plus för mig. Med deras påminnelse via sms glömmer jag heller inte att beställa nytt varannan vecka och får därmed också mer plats i frysen då det smidigt nog börjar på att ta slut precis när nästa leverans sker.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Jätteglad att jag hittat Foderboxen. Jag slipper bära tunga kartonger själv, öppnar bara dörren när de ringer på så har jag hundmaten ståendes hemma. Alla har plats att förvara mat för 500 kr så att man får det fraktfritt!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Alltid god service och ett trevligt bemötande. Samma priser som djurbutikerna, men jag får det hem till dörren utan extra kostnad.

Om butiken

Foderboxen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.foderboxen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sumthin AB

Organisationsnr: 556613-0034

Information hos allabolag.se