mResell
  • Vi köper och säljer begagnade
  • Apple produkter. Samt ett bra
  • urval av tillbehör. Snabb lev.

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om mResell?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Uselett år sedan

1-3 dagar och snabba utbetalningar står på deras hemsida.. Nu har det snart gått 2 veckor och inte en krona syns till. Första och sista gången!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

VARNING! Sjukaste jag varit med om och jag köper och säljer en hel del dyrare varor. Fick ett prisförslag på 800 kr som visserligen är en bit under markandsvärdet om vi sålt den (ipad) privat såklart, men det kändes ok. Angav bra skick vilket den absolut klassas som. De gör sin bedömning efter nyskick verkar det som och hittade några små repor. Nytt prisförslag 540 kr. Om de ska skicka tillbaka den vill de att vi betalar in 680 kr först. Rekommenderar ej, verkar högst oseriösa.

G
Usel3 år sedan

Lämnade in en telefon i OK skick och fick ett uppskattat pris som jag godtog. Efter att mresell tittat på telefonen fann de massvis av fel och ansåg att telefonen behövde återvinnas och jag skulle få 50kr. För att få tillbaka telefonen skulle jag behöva betala nära nog samma belopp som de först värderat den till. Jag har full förståelse för att en tekniker kan hitta fel jag som användare missar, men hela affärsidén känns nu som ett lurendrejeri. Jag som konsument har ingen som helst möjlighet att kontrollera företagets påståenden om telefonens skick och är i underläge när de håller telefonen som gisslan. Hur vet jag att de ens återvinner telefonen och inte säljer den vidare? Aldrig att jag skickar iväg något till mresell igen.

A
Avregistrerad
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans. Bra utbud. Fick hem en macbook som skulle ha repor och bucklor men har hittills inte hittat några som skulle ge endast 3 stjärnor. Blev väldigt överraskad över hur bra maskinen funkade och hur väl skött den föreföll att vara. Hade lite svårt att komma i kontakt med dem via telefon men de svarade snabbt på meddelanden via ordersidan.

A
Avregistrerad
1 omdöme
UselRedigerades 3 år sedan

Hade man kunnat lämna 0 stjärnor hade jag gjort detta. Helt otrolig dålig kommunikation. Har haft min dator i två månader och svarar inte på mail. PGA att man vill ge en bra kundupplevelse har man stängt av sin telefon. Helt galet. De har inte någon som tittar på sakerna in house heller verkar det som. Min dator skickades iväg flera veckor innan jag får svar på värdering. När de inte ens lyckas ge mig ett pris efter flera veckor så ber jag dom skicka tillbaka datorn. De skrev att den kommer att skickas snarast. Detta var i mitten av april! OBS håll er borta. OTROLIGT USEL BUTIK OCH OSERIÖS HANDLARE.

p
plunta
18 omdömen
Bra4 år sedan

Köpt och returnerat produkter det har fungerat helt ok med bra priser och tydlig information

a
andreasmind
2 omdömen
Usel4 år sedan

Mer eller mindre lurendrejeri. Rekommenderas EJ!

A
Avregistrerad
2 omdömen
Usel5 år sedan

Inte så imponerad! Sålt två produkter till dem som i mina ögon varit felfria men de har hittat småfel och vill sänka priset! Även vid retur tog det 4 veckor för dem att kontrollera produkten och returnera pengar! Inte så snabba med utbetalningar heller, kommer vända mig till någon annan i framtiden!

t
thales
5 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Jag köpte en Iphone via mResell och är mycket nöjd. Mobilen överensstämde bra med beskrivningen av skicket och leveransen var snabb.

A
Avregistrerad
1 omdöme
Utmärkt5 år sedan

Sålt några stycken iphones och ipads till mTorget(mResell som dom heter nu) och har gått väldigt smidigt, pengar inom utlovad tid. Köpte också en iphone SE som jobbmobil för någon månad sen som har fungerat perfekt :)

Om butiken

mResell

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

mresell.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: mResell AB

Organisationsnr: 556885-5372

Information hos allabolag.se