Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 dagar sedan
Fyf#n vad otrevlig svensk herre som jobbar där. Visade en bild på en bilbarnstol för att jag precis varit och testat den på en annan butik och frågade om det var samma stol på bilden som jag hittat i butik och det skulle jag inte gjort! Det var tydligen oförskämt att visa en print från Jollyroom för att se om det var samma stol. Han var sjukligt otrevlig, lämnade butiken och handla stolen dyrare i en annan butik med glädje! Fyf#n för dålig service, nonchalanta och man hittar ingenting för hela butiken ser ut som ett stort lager. Handla aldrig där!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Vägrade sälja en babyskydd adapter till mig då jag köpt min barnvagn och babyskydd från en annan butik
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Riktigt otrevlig och tyken personal. Ville byta en vara och det gick såklart inte. Istället lämnade jag butiken nästan gråtandes då dem var extremt otrevliga. Handla inte där!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Stökig butik, väldigt otrevlig personal speciellt den utländska kvinnan som oftast är på plats. Väldigt dåligt bemötande, dåligt köpvilkor och ej tillmötesgående.
V
Vinter

1 omdöme

Usel
10 månader sedan
Väldigt dåligt kvalitet och otrevliga personal, blir de även taskiga och äckliga om det handlar om retur eller byte av produkter. Ingen respekt till kunder. Att köpa från de betyder sämre marknad och mindre rättigheter. Bojkotta de!
N
N.issa

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Jag varnar att handla från kids4kids inget rätt att lämna tillbaka våran och inget hyresrätt och den lilla kvinnan som jobbar eller äger där är otrevlig och taskig. Jag ska aldrig komma dit mer och inte det folk jag känner och hoppas att ingen går dit .
A
AMINA

1 omdöme

Usel
ett år sedan
BACKAPLAN GÖTEBORG Det ända jag har att säga är att HANDLA inte här, måste man mot all förmodan gå in i den där OTROLIGT stökiga butiken så akta er. Personalen där är fruktansvärt otrevlig särskilt den ”thailändska” kvinnan i kassan. Jag var inne och ville kolla på ett förankningsband till min axkid mini kid, ber om det i kassan.. hon ställer följdfrågor om huruvida jag är säker på om jag har en axkid eller inte. När hon sedan suckar och ska gå iväg och leta ringer hon upp någon som hon har på högtalare, hon undrar vart banden ligger och när hon inte hittar dem säger hon ” hon ska ändå inte kanske köpa dem så det behövs inte” Min nästa fråga var om dem hade stress bollar, hon ber mig följa med och visar mig stutdsbollar?? När jag säger att det inte är en stressboll blir hon irriterad och säger att hon minsann vet vad jag vill ha, för att i nästa sekund ta mig till FOTBOLLARNA???? Jag upprepade stressboll varpå hon säger JA DETTA ÄR EN STRETCH BOLL, jag höll på att tappa hakan det var ju en fotboll. På väg ut från butiken hör jag hur hon till nya kunder pratar elakt om mig, jag stannar till och lyssnar. Jag blir kallad både idiot, att jag har ”dåliga” energier samt att jag är dum i huvudet. Jag går självklart tillbaka och konfronterar henne, hon börjar gapa om att hon tycker jag är otrevlig (det är något hon står för) jag börjar fundera på huruvida prosesionellt det är att baktala en kund till en annan??? Det gick ju inte och diskutera med henne och hennes svenska brytning gör inte det hela bättre. Hon anklagade till och med min mamma för att ha ”blängt ” på henne och det skrek hon rakt ut i butiken. Detta är inget ställe man vill handla på, jag kommer ALDRIG mer sätta min fot där det är rena rama dårhuset som är fullproppat av konstiga leksaker. Jollyroom må ha ”fusk rea” men är fortfarande betyyyyydligt mycket billigare än denna affär
j
jonas_bz

16 omdömen

Usel
2 år sedan
Det enda de kan är att ta betalt, kundbemötande vid reklamation/garantiärende är uselt, bortförklaringar och åter bortförklaringar, handla någon annanstans är mitt råd. (För info: ägare är Rolf och Nida Johansson som drivit butiken på Backaplan sedan 2001, Rolf är formellt VD men Nida är den som bestämmer över allt, exempelvis reklamationer sköts via henne).
Betyg köpupplevelse
1.3Dålig
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.nids4kids.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Nids4Kids Gbg AB

Organisationsnr: 556345-1771

Information hos allabolag.se