Prisjakt
  • Nids4Kids

    (30)

  • se
O
Offshoreworker

1 omdöme

Usel
4 månader sedan

Fick mig abstinens till att bygga Lego en dag och sökte med ljus och lykta för att hitta den billigaste och med snabbast leveranstid. Hittade min produkt billigare på nätet och såg att nids4kids hade den i lager så jag tog mig bort till den gamla gubben på backaplan och frågade om ni har prisgaranti, varpå han svarar mig med den mest otrevliga ton jag någonsin blivit bemött på i hela mitt liv. Han står halvt bortvänd från mig och donar med någonting annat och säger: Sånt skit sysslar vi inte med här, våra produkter här har ett väldigt bra pris. Varpå jag svarar: Ni är 450kr dyrare än den jag hittat på nätet INKLUSIVE frakt, kan inte riktigt hålla med dig om att ni har väldigt bra priser då. Gubben: Men vafan gör du här då? Jag: ja, jag tänkte som sagt kolla om jag kunde få samma pris. Gubben: Gå härifrån! Första gången jag besöker denna butik och absolut den sista. Givetvis köpte jag inte Legot, vill absolut inte bidra till hans feta plånbok. Om man kunde ge minus betyg hade jag gjort det. Bojkotta detta ställe!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Så otrevlig personal, både spydigt och inte ett dugg kundorienterade dessvärre

s
sphinxen

20 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Vi har varit stammisar där i några år och kan inte säga annat än att det är kanonbra. Ofta bra priser och brett sortiment - en ovanlig kombination för en fysisk butik. Har handlat allt från barnvagn och barnkläder till sista minuten presenter och små mutor till ledsna barn som fått hänga med till backaplan i andra ärenden. Alltid hittar man något. Innehavarna är mycket trevliga när man lär känna dem lite. Rekommenderar alla när tillfälle ges att kika in. //Christian

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Fyf#n vad otrevlig svensk herre som jobbar där. Visade en bild på en bilbarnstol för att jag precis varit och testat den på en annan butik och frågade om det var samma stol på bilden som jag hittat i butik och det skulle jag inte gjort! Det var tydligen oförskämt att visa en print från Jollyroom för att se om det var samma stol. Han var sjukligt otrevlig, lämnade butiken och handla stolen dyrare i en annan butik med glädje! Fyf#n för dålig service, nonchalanta och man hittar ingenting för hela butiken ser ut som ett stort lager. Handla aldrig där!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Vägrade sälja en babyskydd adapter till mig då jag köpt min barnvagn och babyskydd från en annan butik

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Riktigt otrevlig och tyken personal. Ville byta en vara och det gick såklart inte. Istället lämnade jag butiken nästan gråtandes då dem var extremt otrevliga. Handla inte där!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Stökig butik, väldigt otrevlig personal speciellt den utländska kvinnan som oftast är på plats. Väldigt dåligt bemötande, dåligt köpvilkor och ej tillmötesgående.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Väldigt dåligt kvalitet och otrevliga personal, blir de även taskiga och äckliga om det handlar om retur eller byte av produkter. Ingen respekt till kunder. Att köpa från de betyder sämre marknad och mindre rättigheter. Bojkotta de!

Betyg köpupplevelse

2.4OK
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Nids4Kids Gbg AB

Organisationsnr: 556345-1771