• Supporterprylar.se

  • se
D
D3str0yer

31 omdömen

Usel
4 år sedan

Herregud! De spoilade Stanley-cup finalen i ett mail.... Hade tänkt att njuta av Stanley-cup finalen i fredagskväll, istället så får jag ett mail ca 8 timmar efter matchen där Supporterprylar.se spoilar matchen.... De spoilade matchen i rubriken och inte i själva mailet också, vilket är ännu värre. Tänker aldrig mer handla på denna jävla skitsida.

o
olofff

6 omdömen

Usel
4 år sedan

Jag tänkte se repris av Stanley Cup-finalen ikväll och hållt mig undan från alla typer av nyheter, men likt förbannat så mejlar dessa tomtar ut slutresultatet i rubriken via deras spammejl.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 år sedan
Via butik

Enkelt smidigt beställa

U
Unregistered29693

35 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

För att göra en lång historia kort så hade jag lite strul med min beställning. Tyckte inte att varan motsvarade bilden på hemsidan. Skickade ett klagomail och blev dagen efter uppringd av ansvarig på Supporterprylar. Dom fixade allt galant och jag fick ett bemötande man inte är van via näthandel. Supertrevliga och allt löste sig. Så jag rekommenderar dom starkt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 år sedan
Via butik

Har aldrig någonsin varit med om något liknande. Fick efter minuter besked att min beställning var genomförd (6 april 08:24). 7 april 12:00 dunsade paketet ner i min brevlåda i SKÅNE! Tröja med specialtryck!! Häpnadsväckande! Grattis till en perfekt verksamhet. /Ray Lindholm.

Limbo66
Limbo66

663 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Beställde en Man U tröja med eget tryck i födelsedagspresent till Sambons pojk. Tyvärr blev trycket fel och efter en mail så skickade de en ny tröja omgånde. Tog 2 extra dagar. Detta klass på deras service.

G
Göran82

2 omdömen

Dålig
7 år sedan

Snabb leverans! Men inte alls så bra kvalité på varorna.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
7 år sedan
Via butik

Varorna kom fort, var bra paketerade och levde upp till mina förväntningar.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: 377 Sport AB

Organisationsnr: 556684-1465