rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-03-27
Redigerades 2019-04-01
v
vi-7user.total-reviews
Beställde en Mac skal och det tog 3 veckor innan jag fick den efter dåligt mejlkontakt ! De lovade ett till skal som kompensation som skulle komma inom tre dagar men den kom aldrig fram ,skalet var repigt med konstiga prickar på , dåligt kvalitet och den satt inte som det ska , ångrar så mycket att jag handlade här ,förlorade tid , energi och pengar..
2019-03-06
B
BadCash81user.total-reviews
Ironiskt nog verkar MacSkal ha noll koll på just skal till macar. Som flera andra redan skrivit fick även jag fel skal. Mailade till kundtjänsten och fick förvisso snabbt svar att de skulle skicka ett nytt, men likförbannat skickar de samma skal som tidigare, dvs. fel igen! Kan inte för mitt liv begripa hur det kan gå till att en butik som specialiserat sig på skal till Mac och iPhone lyckas skicka helt fel skal som inte passar min modell 2 gånger i rad. Nästan så jag börjar tro att de inte fattar att det är skillnad på olika årsmodeller på Macbook Pro. Vilken annan random nätbutik som helst hade ju haft bättre koll på sina skal... Nej, det här var helt klart sämsta köpupplevelsen jag haft på många många år, undvik till varje pris! Jag tvivlar på att jag kommer se röken av varken rätt skal, ersättning för returfrakt eller några pengar tillbaka...
2018-12-14
d
djman40user.total-reviews
Varning! Oseriöst företag. Beställde iPhone fodral fick fel vid leverans, fick sedan rätt men efter en veckas användande så missfärgas fodralet. Reklamera det och får ett nytt och då ännu en gång år fel fodral. Vad upptäcker att de skickade mig samma fodral igen jag fick första gången. Då Skickade tillbaka fodralet 23 november och har inte fått pengarna tillbaka än idag, tråkigt att de finns oseriösa företag ute där så akta er om ni ska beställa något från dem.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-02-15
m
macnördenuser.total-reviews
Snabb leverans
2018-02-13
e
erikwestlinguser.total-reviews
Bra leveranstider. Enkelt att göra retur. Bra hemsida. Bra bilder. Väldigt nöjd!
2017-09-08
l
lucone83user.total-reviews
Fullständigt oseriöst företag med buggig och dåligt-fungerande webbsida. Har gjort två beställningar och den första skickade de aldrig, den andra skickade de felaktiga varor som de är snabba att ta betalt för. Värdelös kundtjänst, de svarar inte på mejlet. De borde inte vara ute på marknaden.
2016-05-17
johan_sakeruser.total-reviews
Beställde 2 Spigen Slim armor skal till iPhone SE/5s Men det jag fick var fejk China kopior, jag hoppas de tar tillbaka dem