• Xcen

    (3)

  • se
p
DåligRedigerades ett år sedan

Kan tyvärr inte rekommendera att köpa härifrån. Returer måste göras via företagspaket och kostar 400:-. Blir dyrt när man ångrar ett köp, och inklusive initiala fraktavgiften totalt har betalat 520:- för ingenting.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Jag är som vanligt ute i sista minuten och fick helt makalös service av Johanna(?!) Hon återkopplade till mig efter att ha kollat om varorna fanns i lager och trots att de inte hade detta så kom de inom 24h efter att jag gjorde beställningen på nätet. Allt var klockrent och extremt serviceinriktat och jag kommer aldrig att tveka att beställa från dem igen. Kan verkligen rekommendera dem...

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Varit en återkommande kund, och beställt för flera tusen kronor åt gången (egen inredningsfirma). Sist beställde jag 48 st 2m långa aluminiumskenor för led-remsor, men de skickade 46 st 2m långa skenor, och 4 st 1m långa skenor som jag inte har någon nytta av, utan att fråga ifall det var ok. När jag upptäckte detta, ville de inte rätta till problemet. De ville inte ta emot de korta skenorna och skicka rätt produkt, och inget annat ville de göra, med motiveringen att det gick lite längre tid än vad man är berättigad till enligt lag. Otroligt oproffsigt! Kommer aldrig handla där igen.

2.3OK
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Xcen AB

Organisationsnr: 556471-9473