Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-03-28
Provade deras cyklar i butiken som de snabbt skruvade ihop åt mig, funderade lite och kollade över konkurrenterna men bestämde mig för att beställa cykeln jag provat fram och gick in på deras hemsida då jag bor i Kalmar. Deras hemsida är enkel och bra och beställningen var det inga problem med, valde faktura 14 dagar. Istället för vänta på att DHL ska leverera erbjuder dom att köra hem den till mig vid mitt val av klockslag då jag bodde i närheten och pratade med dom över kundtjänst. Samtidigt registrerade dom mitt personnummer till cykelns serienummer så den kan återfås vid stöld, likaså ingick självriskeleminering, 14 dagars bytesrätt och ett gratis servicetillfälle. I morse kom cykeln med leveransen och den var i prima skick! Jag är helt enkelt mycket nöjd och har inget att klaga på hos varken butik, hemsida eller kundtjänst. Rekommenderar starkt.
2013-04-05
Fungerar utmärkt från beställning till leverans, rekommenderas! Det enda som var negativt var att man inte kunde betala med VISA utan fick välja faktura med tillkommande avgift. . . .
Färjestadens cykelaffär svarar:2013-04-05
Tack för ditt omdöme. VISA-kort betalning ska fungera via payson. Vill gärna veta om den funktionen inte fungerade eller om vi ska göra det tydligare. Bästa hälsningar Fredrik Albien Färjestadens cykelaffär [email protected]
2013-02-13
Bra pris samt billig och snabb frakt!
2012-11-08
Trevlig personal med stort sortiment och bra priser. Bra fraktpriser och alltid snabb leverans. Välkända cykelmärken och produkter.