Motoaction
 • MC-Delar & Verktyg Online
 • Kända märken, snabba
 • leveranser & fri frakt.
C
Crosster

13 omdömen

Bra
6 år sedan

Blev lite tveksam efter allt man läst här men känner mig rätt nöjt trots allt. Beställde på lördagen och på fredagen kunde jag hämta min vara. Har man inte så bråttom med att få hem sina prylar så tycker jag det är ett helt okej ställe att handla ifrån. Bra priser.

M
MrToad

2 omdömen

Bra
6 år sedan

Har beställt härifrån flera gånger och det har alltid fungerat bra. Leveransen kan ta upp mot en vecka beroende på dag du beställer då de endast tycks skeppa beställningar på fredagar. De erbjuder betalning med klarna och har dessutom ofta väldigt bra priser.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
7 år sedan
Via butik

Bra sökfunktion på delar!

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
7 år sedan
Via butik

Stör mig fortfarande på att jag måste ange personnummer, detta gör att jag inte kommer handlar på Motoaction igen.

R
Rost1

2 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Tvekade länge över att beställa en krök från motoaction pga alla dåliga omdömen här, men var till sist tvungen då dem var ensamma om produkten. Beställde måndag kväll, hämtade den hos mitt ombud i Stockholm på fredagen. Helt klanderfri leverans.

b
blastabone

4 omdömen

Usel
7 år sedan

Otroligt dåligt. Beställde hjullager till min hoj, dom skickade fel. Ringde till dom och dom skulle skicka ut nya till mig. Kom inget, mailade flera gånger och inget svar. Kam vara det sämsta stället jag någonsin handlat på.

j
johanolers

1 omdöme

Usel
7 år sedan

Beställde ett avgasrör som beställningsvara, betalade och skulle vänta 10-15 dagar. Men fick vänta ytterligare tre veckor och fick under den tiden inga som helst besked, inte ens när jag mailade fick jag någon info som gick att lita på. Dom skulle kolla upp leveransdag men jag fick aldrig svar och rätt som det var så trillar varan ändå in på postkontoret. Idag är man van vid bra service och tydliga löpande besked om leverans, fick inget sånt här, så nej det blir någon annan leverantör nästa gång som är mer serviceminded.

f
folkbuss

1 omdöme

Usel
7 år sedan

Bra hemsida, enkelt att betala. Tydlig info om hur lång tid det ska ta att få en beställningsvara. Men.. det faller ju tydligen platt därefter när man väl beställt och betalat sin pryl. Efter max antal dagar (dvs 15 arbetsdagar enligt informationen på hemsidan) skickar jag ett mail för att få svar på när mojängen jag beställt kan tänkas anlända. Får dock ej svar på detta mail. Väntar en vecka till.. Skickar sedan ytterligare ett mail, och har efter ytterligare 4 arbetsdagar ej fått svar på detta mail heller. Är ju inte överdrivet imponerad än så länge, för att uttrycka mig på ett vänligare sätt än jag skulle vilja..

Om butiken

Motoaction

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.motoaction.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Motoaction Europe AB

Organisationsnr: 556883-7735

Information hos allabolag.se