• Froggy Vattensport

    (11)

  • se
4.2Utmärkt
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
s
sunken
41 omdömen
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Mycket snabba leveranser och alltid gratis frakt!

Gästanvändare
Utmärkt10 månader sedan

Kunnig personal, bra produktsortiment och riktigt bra priser.

A
Avregistrerad
1 omdöme
UselRedigerades 6 år sedan

Missnöjd med leveransen och gensvar från företaget efter att jag köpt en Indoboard. Det står att frakt ska ske samma dag men det tog åtta dagar att ens få kontakt med företaget. Dom svarade inte på mail och man fick inte heller någon feedback på om produkten hade skickats eller anledningen till fördröjningen.

p
powerper
4 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte våtdräkter till barnen. Fick proffsig och trevlig hjälp med storleksval. Fri frakt som kom inom 24 timmar med posten plus bästa pris på prisjakt. Klart bästa vattensportbutiken jag någonsin handlat på - dessutom bästa priserna! Högsta betyg, jag kommer garanterat handla där igen när vi behöver mer grejer.

A
Avregistrerad
3 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Mycket bra sortiment och lättanvänd hemsida. Köpte två våtdräkter för barn, beställde kl. 13 och kunde hämta paketet kl 10 dagen efter. Personalen på Froggy kan verkligen vattensport och hjälpte mig välja rätt storlekar. Bonus för bästa pris och bästa service!

A
Avregistrerad
18 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Blixtsnabb leverans. Beställde måndag förmiddag och kunde hämta paketet kl 4 dagen efter. Bra pris och personlig hantering av ärendet. Garanterat återkommande kund.

G
Gabbet123
5 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Beställde under helgen, paketet gick att hämta ut på tisdag eftermiddag. Tydlig information och snabb leverans. Produkten nådde upp till mina förväntningar. Jättenöjd!

A
Avregistrerad
2 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Väldigt kunnig och trevlig personal som verkligen tar sig tid och hjälper både över telefon och mail med väldigt bra råd. Snabb service och leverans och bra priser. Kommer definitivt använda igen, rekommenderas varmt!

n
nillebille
2 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Köpte en kamera i dagarna. Blev tipsad av en kompis som sa att de var snabba med leverans. Beställde på morgonen och kunde hämta den dagen efter. Stort tummen upp! Kommer handla igen. Kan rekommenderas...

J
John86pro
4 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Mycket kunnig och seriös butik. Jag har fått bra tips både på våtdräkt och GoPro kamera med tillbehör - och alltid fri frakt. Alla gånger jag beställt grejer har jag fått leverans inom 24 timmar vilket är imponerande. Mina kompisar som handlat där är också mycket nöjda. Rekommenderas!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma