• Allt-fraktfritt

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 år sedan

”Allt fraktfritt” är en indirekt lögn när man måste handla för minst en viss summa (250kr?) och dom har en expeditionsavgift på 59kr. I övrigt bra sortiment och god kvalité.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan

Bra priser och mycket snabb leverans. Enkel betalning via Klarna. Paketet var jättebra packat med massa cellplast. Toppen!

b
btmyran

7 omdömen

Usel
3 år sedan

höjt minimi order till 229 för att handla...tack för mig.

Usel
3 år sedan

Snabb leverans och en del bra produkter men näst intill obefintlig hantering av reklamation. De sätter uppenbarligen i system att försöka tiga ihjäl genom att inte svara.

n
n_e_s_h

29 omdömen

Usel
4 år sedan

FRAKTFRITT, endast exp avg. PostNord - MyPack 29 kr alt PostNord - DPD Företagspaket 59 kr

k
kodbert

30 omdömen

Usel
5 år sedan

Må vara fraktfritt men det är 29 kr expeditionsavgift

M
Maark

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Beställde en kampanjvara som jag fick hem snabbt utan problem.

C
C590

6 omdömen

Dålig
8 år sedan

Vi diskuterade på jobbet om att göra rent taket, det fanns ett intresse från flertalet att köpa från Allt fraktfritt. Då vi var osäkra på hur seriöst företaget var så beslöt vi att jag skulle köpa något mindre därifrån. Då jag tittade på sidan så fann jag ett erbjudande om kanel för 129kr samt att man skulle få en liten burk på köpet om man utnyttjade detta erbjudande. Jag beställde två stycken då det inte stod något om några begränsningar av mängd i erbjudandet. Paketet kom snabbt med två stycken stora kanelburkar men ingen liten. Kontaktade då företaget och frågade var den lilla burken tog vägen och fick detta lustiga svar. "Vad jag kan se så har du köpt 2 st 155 grams kanel för 129 kr st. Totalt har du betalat 287 kr vilket innebär att du inte köpte denna kanel via erbjudandet som hete Saigonkanel till introduktionspris 129kr." Väldigt märkligt, jag läste erbjudandet och klickade på köp, fyllde i två stycken för 129kr/st plus expeditionsavgift men det var tydligen inte erbjudandet utan något annat erbjudande som inte fanns med någonstans och nu i dag så kostar samma burk 199kr, men mitt pris var ju absolut inget erbjudande... Jag sparade länken till erbjudandet och de har inte ens klarat av att ta bort texten om detta, klickar man däremot på köp i dag så länkas man till ordinarie sida med priset 199kr. Deras svar inklusive en otroligt tillkrånglad support gör att varken jag eller mina kolleger är intresserade av att ha något med detta företag att göra! I detta fall handlade det inte om en liten kanelburk, utan hur företaget sköter sina åttagande, websida samt sina supportärenden. Vi satt alla och hade roligt åt svaret och förvånades hur oprofessionellt detta var. Företaget gjorde bort sig och missade fyra kunder, svärta ner företaget för en liten småsak är inte speciellt intelligent! Vet inte om det var en efterhandskonstruktion eller om deras sida är så otroligt rörig så jag och andra kunder och även de själva missförstår, men rekommendera någon att köpa därifrån, det gör jag inte!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Avbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Gert Strand AB

Organisationsnr: 556171-3420