Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

1.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-09-12
  A
  Avanza(1 omdöme)
  Otroligt missnöjd med kundservicen! 8 dagar efter orderbekräftelse söker jag kontakt med butiken för information om leveransstatus. Företaget svarar inte på telefon, Facebook Messenger eller E-post. Får tillslut kontakt via Facebook Messenger men utan besked om min order och en gång via telefon där jag fick besked om att företaget skulle återkomma vilket de aldrig gjorde. Tillslut avbeställde jag mina produkter och då var de väldigt snabba att svara att produkten inte fanns på lager längre. Det tog alltså företaget mer än 2 veckor att lämna detta besked och det skedde endast med anledning av att jag som kund fick jaga företaget om information. Beställer aldrig något från Childstore igen!
  Sorterat efter datum
  Gamla omdömen

  Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

  2014-04-30
   nivv(42 omdömen)
   Beställde en produkt innan tolv dagen innan, hade försändelsen klockan tolv nästa dag. För 10 stjärnor hade jag gärna sett att paypal hade accepterats.
   2012-08-02
   Redigerades 2012-08-03
    K
    KILROYguy(3 omdömen)
    Super bra butik, köpte min redline random 2012 där, och den funkar perfekt! jag köpte den på den fysiska butiken, och där får man även testa cykeln innan man köper den så att man vet hur bra den är. Dom har även bara grymt bra cyklar, inte fejk bmx:ar. Man kan såklart köpa reservdelar och andra cyklar där också. Dom har allt ifrån nybörjare till proffs. Rekommenderas stort!