• Childstore

  • se
A
Avanza
1 omdöme
Usel3 år sedan

Otroligt missnöjd med kundservicen! 8 dagar efter orderbekräftelse söker jag kontakt med butiken för information om leveransstatus. Företaget svarar inte på telefon, Facebook Messenger eller E-post. Får tillslut kontakt via Facebook Messenger men utan besked om min order och en gång via telefon där jag fick besked om att företaget skulle återkomma vilket de aldrig gjorde. Tillslut avbeställde jag mina produkter och då var de väldigt snabba att svara att produkten inte fanns på lager längre. Det tog alltså företaget mer än 2 veckor att lämna detta besked och det skedde endast med anledning av att jag som kund fick jaga företaget om information. Beställer aldrig något från Childstore igen!

nivv
nivv
42 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Beställde en produkt innan tolv dagen innan, hade försändelsen klockan tolv nästa dag. För 10 stjärnor hade jag gärna sett att paypal hade accepterats.

K
KILROYguy
3 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Super bra butik, köpte min redline random 2012 där, och den funkar perfekt! jag köpte den på den fysiska butiken, och där får man även testa cykeln innan man köper den så att man vet hur bra den är. Dom har även bara grymt bra cyklar, inte fejk bmx:ar. Man kan såklart köpa reservdelar och andra cyklar där också. Dom har allt ifrån nybörjare till proffs. Rekommenderas stort!

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Childstore?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Childstore Göteborg AB

Organisationsnr: 556790-1813