• Surf.se

  • se
Gästanvändare
Usel2 år sedan

Krångligt returförfarande. Rena medeltiden. Skor uppsydda i Kina rena katastrofen. Minst 3 storlekar för små😡😡😡

Gästanvändare
Dålig2 år sedan

Pyttesmå storlekar (på kläder), dyrt och krångligt att skicka tillbaka, fick paketet på julafton vilket gör att jag fått försöka handskas med det nu i helgdagar, vänta på returformulär som är svårt att läsa och pga helgdagar är det inte säkert att paketet med retur kommer tillbaka i tid o då blir det jag som blir betalningsskyldig. Jättekonstigt system verkar det som när jag läser hur det funkar.

U
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Bra information på sidan och kunnig personal i butiken. Skulle köpa SUP och hade ingen direkt koll på uppblåsbart kontra hård bräda. Tänkte att en uppblåsbar borde vara bra med tanke på att bara kunna lassa in i bilen. Fick bra info av säljaren tycker jag och valde hård bräda för att de bl.a. känns bättre och är stabilare i vattnet, speciellt om det går lite sjö och är vågor. De uppblåsbara känns "svampiga". De har även ett surfcenter en bit ifrån så att man kan testa ett antal olika brädor, men jag hade inte tiden till det, men bra service tycker jag. Blev i vilket fall rekommenderad Bic Ace-Tec 10'6" till mig och frugan. Vi har haft mycket glädje av de brädorna. Köpte även en rigg för att kunna windsurfa, men tiden har inte räckt till ännu för att testa, men det kommer säkert.Sett videoklipp på you-tube och det ser ut som om att det funkar bra i vilket fall ;-) Köpte även våtskor vid ett senare tillfälle när de hade rea. Har bara handlat och hämtat i butiken, så kan inte bedöma de andra bitarna.

m
mimmi84
1 omdöme
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Kunnig och tillmötesgående personal! Mycket smidig leverans då jag fick min order redan dagen efter beställning. Grymt nöjd!

F
Folifox
1 omdöme
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Grym service och personal samt snabb leverans. Rekommenderas verkligen!

C
Carl August
1 omdöme
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Trevlig och kunnig personal som gett mig bra svar på mina frågor via mail. Har handlat via hemsidan tre gånger senaste halvåret och fått hem grejorna snabbt och väl paketerat. Jag har beställt både kläder och vindsurfingprylar. Kan varmt rekommendera surf.se

a
asa1
1 omdöme
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Jättesnabb leverans! Fick paketet med DHL dagen efter beställning. =) Mycket trevlig och duktig personal. Mailade frågor innan jag la beställning och fick snabbt bra och tydligt svar.

Z
Zilver1
1 omdöme
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Mycket snabb service och leverans. Trevligt bemötande på telefon. Bra med mycket vattensport samlat på en sida. Har bra sortiment och är kunniga på det dom säljer.

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Surf.se?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Amhoj International AB

Organisationsnr: 556690-1053