Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-09-21
U
Unregistered6bcdb019(3 omdömen)
Bra information på sidan och kunnig personal i butiken. Skulle köpa SUP och hade ingen direkt koll på uppblåsbart kontra hård bräda. Tänkte att en uppblåsbar borde vara bra med tanke på att bara kunna lassa in i bilen. Fick bra info av säljaren tycker jag och valde hård bräda för att de bl.a. känns bättre och är stabilare i vattnet, speciellt om det går lite sjö och är vågor. De uppblåsbara känns "svampiga". De har även ett surfcenter en bit ifrån så att man kan testa ett antal olika brädor, men jag hade inte tiden till det, men bra service tycker jag. Blev i vilket fall rekommenderad Bic Ace-Tec 10'6" till mig och frugan. Vi har haft mycket glädje av de brädorna. Köpte även en rigg för att kunna windsurfa, men tiden har inte räckt till ännu för att testa, men det kommer säkert.Sett videoklipp på you-tube och det ser ut som om att det funkar bra i vilket fall ;-) Köpte även våtskor vid ett senare tillfälle när de hade rea. Har bara handlat och hämtat i butiken, så kan inte bedöma de andra bitarna.
2014-10-06
Redigerades 2014-10-07
m
mimmi84(1 omdöme)
Kunnig och tillmötesgående personal! Mycket smidig leverans då jag fick min order redan dagen efter beställning. Grymt nöjd!
2014-10-03
F
Folifox(1 omdöme)
Grym service och personal samt snabb leverans. Rekommenderas verkligen!
2014-09-25
C
Carl August(1 omdöme)
Trevlig och kunnig personal som gett mig bra svar på mina frågor via mail. Har handlat via hemsidan tre gånger senaste halvåret och fått hem grejorna snabbt och väl paketerat. Jag har beställt både kläder och vindsurfingprylar. Kan varmt rekommendera surf.se
2014-07-01
a
asa1(1 omdöme)
Jättesnabb leverans! Fick paketet med DHL dagen efter beställning. =) Mycket trevlig och duktig personal. Mailade frågor innan jag la beställning och fick snabbt bra och tydligt svar.
2014-06-27
Z
Zilver1(1 omdöme)
Mycket snabb service och leverans. Trevligt bemötande på telefon. Bra med mycket vattensport samlat på en sida. Har bra sortiment och är kunniga på det dom säljer.
2014-06-27
J
JEMR(11 omdömen)
Snabba Leveranser: Beställde på Måndag, hämtade ut paketet på Tisdag det som inte är lika bra: det är när man försöker få kontakt med personalen över telefon om man får svar att man är nummer ett i kön, ändå blir man inte framkopplad, då är det upptaget "Tack för att du väntar" "du har nu plats ett i kön" "det är många som ringer" man blir aldrig framkopplad