Prisjakt
TM-Sängar
  • Prisgaranti
  • Fri Frakt
  • Nöjd kund garanti

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om TM-Sängar?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
m
muff3
17 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Hej Trots en del strul med en säng så har TM-Sängar nu löst detta med bravur. Rekommenderar deras produkter samt deras när kundsupport och bemötande! Tveka inte att handla av TM-Sängar!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Köpte kombimadrass Comfort set. Jättenöjd. Jag gillade resårmadrasser men hade alltid ont i kroppen på morgonen. Med memory foam (typ Tempur) har jag inte ont längre. Letar du efter en "memory foam" säng som inte är lika varm som Tempur så är den här ett jättebra alternativ -- och dessutom mycket billigare än Tempur. TM-madrassen är nog aningen varmare än en "vanlig" säng med resårmadrass, men inte als lika varm som Tempur (som jag provade från en annan butik -- och returnerade). Det tog lite tid innan jag kom fram till en kombination av TM-säng och bäddmadrass som passade mig. Du har 30 dagars öppet köp (som kan förlängas ytterligare). Returnerar du (eller byter ut) en säng så betalar du bara 300 kr för frakten. Jag tycker det är värt att betala för att få prova olika varianter. Det bästa av allt är att TM-Sängar har VÄLDIGT bra kundservice. Jag vet inte hur många epost jag skickade med frågor. Alla blev tydligt, snabbt och vänligt besvarade. De leveranser jag fick (totalt 3) kom snabbt fram -- alla inom 5 arbetsdagar. 10 års garanti! Tips 1: Om du är van vid en resårmadrass, köp den mjukaste varianten av TM-säng. Du får ändå bra stöd för kroppen. Tips 2: Lägg inte något "stelt" tyg på din säng. Det ska vara jersey-liknande stretch-lakan för bästa effekt. Jag hade först en tunn Ikea-bäddmadrass ovanpå min TM-säng (som skydd, tänkte jag) och det förstörde effekten.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Jag gjorde en beställning på "sovkudde duo." Jag fick snabbt ett mail där det stod när min kudde skulle skickas från lagret. Beställde på söndagen fick mailet på måndagen och kudden skulle skickas på tisdagen. Sedan ångrade jag mitt köp (då jag fick en kudde i present.) Jag skickade ett mail (på måndags kvällen) till MT-Sängar och fick svar på tisdag morgon att kudden inte kommer att skickats och att pengarna har betalats tillbaka till mitt konto. Mitt betyg gäller alltså den goda mailkontakten som jag haft med kundtjänsten!

Om butiken

TM-Sängar

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.tm-sangar.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: TM-Beds of Sweden AB

Organisationsnr: 556534-7274

Information hos allabolag.se