• Lager 157

    (11)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Tagit 1,5 vecka sen jag beställde och dom har ännu inte ens packat min order! Stog 4-6 arbetsdagar i leveranstid…. Kommer aldrig beställa här ifrån igen om jag vill ha det jag köper dvs

n
niclasee

1 omdöme

Usel
8 månader sedan

Allvarligt talat, 5-7 arbetsdagars leveranstid 2021?? Och ännu värre är att leveranstiden inte heller stämmer, det blev 9 arbetsdagar……. observera att det inte är julhandel eller storrea

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Jätte mysiga personal, kläder som passar alla o deras priser är oxå så att fattig som rik har råd att handla hos dom.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 månader sedan

Bra priser,nöjd med utbud och kvalitén är inte sämre än de flesta andra klädbutiker. Meeen när man handlar på hemsidan så skriver de JÄMT att de förtillfället har lång leveranstid..varenda gång..De borde lösa detta problem!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 månader sedan

Världens längsta leveranstider när man handlar från deras webshop! Trodde jag var ute i god tid, men efter 8 dagar har de inte ens börjat packa varorna. Har mailat dem o då skyller de bara på att de just nu har en kampanj som gör att det är längre leveranstid. Jo tack! Kampanjer har de hela tiden vad det verkar... Fick tre reklamutskick på min mail från dem bara igår. Kommer aldrig handla från deras webshop igen!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Hycklare! Ville lämna tillbaka ett par helt oanvända byxor idag som jag hade köpt för 5 dagar sen och endast testat i butiken och hemma. Hade tagit av lappen för att se hur byxorna ser ut på, men satte tillbaka den precis som den var innan efteråt. När jag väl ville lämna tillbaka byxorna börjar personalen prata med en annan personal och ber henne lukta på byxorna. Sedan säger hon att hon ska dubbelkolla med sin chef om jag kan lämna tillbaka dem trots att dem har öppet köp och trots att andra personalen sa att jag kan lämna tillbaka dem. När hon väl ”dubbelkollat” med sin chef så säger hon ”du kan inte lämna tillbaka byxorna då du har tagit bort lappen och det är en bekräftelse på att du vill behålla varan”. Jag hade ju fixat lappen precis som den var innan och dem har öppet köp, då borde det gå att lämna tillbaka dem, det väl inte så svårt att fixa en ny prislapp?

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Billig och med bra kvalitet 😀

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

toppen kläder! Finns något för alla.

Betyg köpupplevelse

2.6OK
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(0)
(0)
(3)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lager 157 AB

Organisationsnr: 556549-2690