3.8 / 5
(7 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2020-08-08
Inte ofta jag ger högsta betyg men här är det verkligen förtjänt av det! Så otroligt bra bemötande och service, oavsett när det gällt köp eller reklamation. Att gå hit o köpa kängor är det bästa jag gjort, hela familjen har handlat här, man går in, de tittar på ens fötter och mäter lite, sen plockar de fram två -tre val. Ingen gång har inte de första varit de bästa och suttit perfekt, hur länge hade man inte kunnat hålla på själv ? . Även handlat kompletteringar online och det har fungerat bra det med. Priserna har alltid varit bra, om man tänker in den perfekta servicen och det faktum att kängor är en investering och skillnaden mellan härliga och miserabla långvandringar i många fall så är inte priset det viktiga heller, utan det är service!
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-11-10
Jättebra bemötande! Jag beställde ett par kängor som jag tyvärr inte kunde ha. Ringde butiken och förklarade problemet och blev väldigt vänligt bemött i telefonen. Jag fick skicka tillbaka dem utan problem. Mia C.
2015-06-26
Första besöket. Gick därifrån med ett par Meindl Kampfstiefel. Jättebra bemötande, vänligt och hjälpsamt i min jakt. Fick all den uppmärksamhet och hjälp jag behövde. Skulle definitivt rekommendera andra att handla här! Nu vet jag inte namnet på den som hjälpte mig men det var en kille i alla fall. Trevlig typ och kunnig.
2014-01-30
Var billigast och hade mycket snabba leveranser
2011-08-31
Helt enkelt bäst. Efter att ha varit hos Kängspecialisten för några veckor sedan kan jag konstatera att personalen kan sina grejer mer än väl och att jag fick ett toppenbemötande. Det är definitivt värt att gå hit om man vill ha bra service, prova mängder med kängor och verkligen hitta ett par som sitter perfekt. Ingen nätbutik kan konkurrera med kängspecialisten just därför att kängor är ett långsiktigt köp och då är det viktigare att kängorna sitter som en smäck än att man sparar 5-10% genom att köpa på nätet. Notera att jag normalt är en stark vurmare för e-handel och att uppskattningsvis 90% av min konsumtion sker via webshoppar och ebay (mat borträknat). Jag provade 7-8 par innan jag bestämde mig, modellen jag hade tänkt köpa från början gick bort direkt. Via nätet hade det alltså varit omöjligt att bli lika nöjd som jag blev nu eftersom jag inte kunde veta det på förhand trots gedigen produkt-research (som jag alltid gör).
2011-03-08
Redigerades 2011-03-09
Beställde ett par Kamik, sent på eftermiddagen, döm om min förvåning när det dyker upp dan efter ! och detta från ett företag som normalt sett inte är ett postorderföretag !
2010-08-08
Trevligt bemötande, bra utbud och deras små provbackar gör att man verkligen känner hur kängan sitter när man både går upp och ner. Jag är konservativ med betyg och efter att ha besökt en gäng butiker ui jakt på en bra känga så är det här helt klart Sthlms bästa butik i sitt gebit.