Prisjakt
BatBike
  • Snabb och bra service
  • Konkurenskraftiga priser
  • Fri frakt över 800 kr
Anonym användare
Anonym användare
Bra
6 månader sedan
Via butik
Lätt att hitta produkten jag sökte. Snabb leverans
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
Via butik
Smidigt och enkelt! Bra
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik
Enligt tel samtal att det var två batt kvar på hyllan.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
Jag köpte en kontrollbox men den fungerade inte. Jag gick tillbaka till affären för att reklamera men fick ett blankt nej. De tittade inte ens på produkten. På kvittot står det att man har rätt att reklamera, jag reklamerade inom 1 vecka från köp och ändå fick jag ingen hjälp. De säljer bluffvaror som inte fungerar och vägrar följa konsumentregler. Jag avråder starkt från att handla i denna butik.
BatBike svarar:2019-09-09
Ja detta var ett tråkigt ärende. Du hävdade att kontrollenheten inte fungerade men hade gjort åverkan på produkten genom att du klippt av kontakter på kontrollboxen/varan och därmed kunde vi inte acceptera att ta tillbaka varan som garanti. Vi hoppas den nya kontrollenheten fungerade bra.
O
Oscar

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Köpte en elcykel från Batbike för ett tag sedan. Haft haft lite strul med cykeln men BatBike har verkligen varit jättebra i kontakten. Trevliga och kunniga och jag har fått den support jag tycker man borde kunna förvänta sig. Toppen!
j
joncool

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan
Köpte en cykel för ett och ett halvt år sedan och är helt nöjd. Det är prisvärda cyklar utan att vara de absolut bästa. o El-delen i cykeln är väldigt bra och har funkat klanderfritt varje gång. Kringutrustning som bromsar och ringklocka behöver lite mer kärlek men är ändå prisvärda. Jag har varit tillbaka ved butiken och blir alltid vänligt mött, korrigerade även bromsarna åt mig :)
m
mongoman

3 omdömen

Bra
10 år sedan
Haft cykeln i en dryg månad nu och jag är nöjd. Cyklar ca 2,5 mil om dagen så det är skönt att få lite hjälp av motorn. Enda klagomålet är att cykeln är lite lågt växlad. Nu känns det som om man skulle behöva 2-3 växlar till.
BatBike svarar:2012-04-20
Tack för ditt betyg. Om man tycker att BatBike 2800/01 är för lågt växlad så kan man byta framdrevet till ett 42 taggat drev. Som standard är det 38 taggar. Vi har dessa drev i lager och hör av er till oss vid intresse. MVH BatBike
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
2 omdömen

Om butiken

BatBike

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Leveransalternativ

  • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.batbike.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: BatBike AB

Organisationsnr: 556869-9721

Information hos allabolag.se