Prisjakt

Omdömen(20)

Sorterat efter datum
AnimeA
AnimeA

45 omdömen

Bra
6 år sedan*
Positiv överraskning: Utför hemleverans utan extra kostnad om du köper för över 600kr. Trodde det bara skulle komma till mitt närmaste DHL-utleveransställe, men det visar sig att beställningarna går på hemleverans via DHL, utan extra kostnad just nu. Själva beställningen gick smidigt och leveranstiden på varor med 2-4 leveransdagar verkar stämma väldigt bra. Är nöjd med upplevelsen och kan rekommendera detta företag till andra. Hoppag jag får skäl att beställa mer. :D
*Redigerades 6 år sedan
t
toran

24 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Fungerade klockrent för mig. Beställde på helgen och hade paketet på tisdagen. Eftersom allt gick bra har jag inte varit i kontakt med deras kundtjänst och vet alltså inte hur den är.
*Redigerades 7 år sedan
lbs129
lbs129

69 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*
Fungerade mycket bra! Väldigt snabb leverans, bra priser och bra betalningsalternativ. Har dock inte varit i kontakt med kundtjänst så jag kan inte bedöma den.
*Redigerades 8 år sedan
T
Tomas_Nielsen

7 omdömen

Usel
11 år sedan*
Beställde en vara som enligt butiken hade 1-2 dagars leveranstid. Efter 12 dagar har jag fortfarande inte hört av dem - än mindre fått någon vara. Betalade vid beställningen så man är väl lurad nu.
*Redigerades 11 år sedan
2GooD

16 omdömen

Bra
12 år sedan*
Mycket bättre priser än t.ex. Corporate Express. Jag beställde under helgen och fick leverans på tisdagen efter, dvs utmärkt hastighet på leverans. Tyvärr så motsvarade en produkt inte beskrivningen på webbplatsen. Där försvann en stjärna eller två. Samma produkt var också en felbeställning från mig. (Jag råkade beställa A5 istf A4.) Jag skickade e-post om detta till [email protected] i tisdags kväll och jag har fortfarande inte fått svar. Där försvann några stjärnor till. Man ska väl inte behöva ringa till en e-butik? Uppdatering samma dag som ovanstående: Nu har jag fått svar på mitt e-post! Det verkar lösa sig. Ny uppdatering: De skickade A4-varianten istället samt etiketter för retur av den felaktiga varan. Jag tänkta ge dem 8 stjärnor nu men så kollade jag om de rättat produktbeskrivningen och de hade de inte så det blir 7!
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2
Betyg köpupplevelse
2.7OK
4 omdömen