Omdömen(17)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Akut byte av batteri på en Samsungtelefon. Treevlig personal som fixade det på utsatt tid. Mycket nöjd

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Fick min spruckna skärm bytt och visar sig att den nya skärmen hade en buckla i mitten på. Kom in för att reklamera den (vilket var dom struligaste 6 veckorna jag varit med om för dom försökte få mig att tro att jag inbillade mig och att det är "samsungs naturliga kurvatur" tills dom inte kunde neka bucklan när jag bevisade felet för dom). Väl när skärmen är bytt igen och jag ska hämta ut den säger dom att dom upptäckt en skada efter som bytt den och säger att jag inte längre får bytet på garantin och kräver mig att betala den för att få tillbaka min telefon. Under all kritik. Hade aldrig någonsin rekommenderat dom betala hellre lite till och gå till någon vettig för dessa människor har inte bara drivit ett reklamatiuonsärende över i över en månad utan har förlämpat mig, gett mig otroligt mycket attityd och försökt få mig att känna mig korkad som tydligt ser en buckla på ca 2-3 mm höjd när man drar ett vattenpass över skärmen och sedan blåser mig på pengar genom att tjafsa om garanti när det ska vara ett kostnadsfritt reklamationsärende

Bra
10 månader sedan

Lämnade in mitt PS4 PRO då fläkten lät väldigt mycket. Dom rengjorde den och bytte kylpasta. Nu låter den knappt nåt. Enda minuset var väl att layouten på hemsidan inte var superbra, men dom räddar det med trevlig och bra kundservice. + Smidigt att kunna skicka konsolen till dom (via DHL) Bra kundservice Jag har nu en tyst och svalare konsol - Lite förvirrande layout på hemsidan. Tips: Baka in fraktsedel som standard när man ska lämna in. Så kan kunden välja själv om man vill ta sig till eran butiken för egen maskin 🙂

H
Henrik

7 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Lagade min s9 gick snabbt och han i kassan var så jäkla trevlig

T
Tomas-73

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Rekommenderas! *hjälpsamma *bra priser *Snabb Service När barnen (eller jag) har pajjat mobilen är det Chip n Play vi besöker!

F
Frooow

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Snabb leverans och ersättningslasern till ps2 funkade perfa

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Mycket trevlig och kunnig personal. Rekommenderas starkt👍🏻

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Är väldig nöjd med chipnplays service! Har varit där 3 gånger för lagning av Xbox360 rrod samt flasha, Wii softmod och bytt skal till DSLite. Kommer att besöka chipnplay flera gånger framöver. Ny uppdatering, lämnade Galaxy S6 för reparation och fick tillbaka efter nån timmar och telefonen blev nytt igen! Ni är verkligen bra!

M
Mozziee

4 omdömen

Usel
Redigerades 7 år sedan

Så sjukt dålig butik. Mitt ute i ingenstans. För att ta sig in i själva butiken måste man först gå genom en labyrint belägen i något som skulle kunna vara ett gammalt skyddsrum. Väl inne i "butiken" är det omöjligt att avgöra om det är en elektronikbutik eller en återvinningscentral. När man slutligen når fram till personalen möts man av budskapet om att produkterna dom skyltar så fint om på deras hemsida inte ens existerar. Jävla flumhandel och bluffmakeri.

t
tynn

3 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Beställde en vara på måndag kväll fick hem varan på torsdag, helt ok. Enda negativa är att sidan inte indikerar lagersaldo. Allt dom säljer kanske finns i lager?

j
jazzselect

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Lämnade in min o tjejens telefon för lagning, dom fixade det på en timme, behövde inte ens boka tid. Dom verkade mkt kunniga på det tekniska lite svårt att hitta butiken på backaplan, men nu vet jag vart jag skall gå i framtiden

g
glad_jojje

4 omdömen

Usel
Redigerades 9 år sedan

Här ska man inte lämna in sin XBOX 360 för RROD fix, skit i det köp en ny som de sa efter de misslyckats med fixen men lyckats plocka mina pengar! De har ingen koll generella tester utförs på en maskin som har överhettningsproblem. Har själv lämnat in min Xbox efter dryga 30-60 min spelande fick maskinen samma eller liknande problem, "3 Red", "E74", och grafik artefakter och sist nu igen E74 för de lyckades inte alls utan jag fick den levererad i samma skick som jag först kom in med. Kan inte tänka mig att de kört maskinen i någon eller några timmar efter de bytt kylflänsar och skruvar för processorn, tanken från början var att slippa skruva själv för jag var lat men som alltid så ska man inte lita på någon annan. Sedan gör det inte det bättre att ägaren inte vågar gå ut bakom sitt draperiet utan ropar på sin anställd. Jag kommer inte rekommendera denna affär ens till mina fiender och då kan ni fundera på om rekommendationerna kommer hamna hos mina vänner? Nu har jag lämnat in min box hos en kille i Borås där han fick byta grafikprocessor. Han visade mig hur Chip'n Play hade applicerat kylpastan de hade inte ens tagit bort den gamla utan kletat på nytt ovanpå den gamla vilket gör att den inte kyler bra alls. Han fick också byta en plåt i burken som de hade borrat sönder och fäst en kylfläns med två skruv istället för alla fyra. Synd att man inte kan ge minus omdöme men jag för nöja mig med en etta!

B
Bylund78

10 omdömen

Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Mitt Xbox behövde flashas om och bytas DVD läsare på. Mailade dom och fick riktigt snabba svar på mina frågor. Mailade dom igen på måndagen och kollade om dom hade den läsaren som jag behövde inne eftersom jag troligtvis skulle ha vägarna förbi på fredagen. Jodå dom hade en hemma. Ville inte boka upp den då jag inte visste om jag skulle kunna komma förbi elller inte. Ringde på fredag förmiddag och kollar om dom fortfarande hade en kvar, och får tillsvar att dom lagt undan en åt mig om utifall att jag skulle kunna komma. Kommer förbi med boxen ca 15 min innan dom stänger för lunch och hämtar den igen flashad och klar 30 min efter att dom öppnat igen. DET kallar jag grym service. Kommer inte tveka att använda dom nästa gång boxen skall flashas eller man vill ha något annat roligt att spela på.

Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Mycket nöjd, bra hemsida. Snabb leverans, trevligt med uppföljande mejl, för att se om man vasr nöjd med servicen.

A
Aggie

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Mycket nöjd efter affär med Chip n' Play! Beställde ett DriveKey till Wii. Support på telefon fungerade bra, de svarade fort och var väldigt trevliga. Jag betalade förskott och fick mitt DriveKey i brevlådan dagen efter att pengarna gått iväg.

Betyg köpupplevelse

3.1Bra
3 omdömen