Omdömen(131)

Sorterat efter datum
N
Nattz94

5 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Fina kläder med bra kvalite och bra priser. Snabba leveranser!

m
martintin

3 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Enkelt och snabbt, aldrig några problem.

j
jasmineee

3 omdömen

Bra
Redigerades 9 år sedan

Man är bortskämd med 1 dags leverans nuförtiden så lite lång leveranstid, annars inget att klaga på direkt!

j
johan_star

3 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Snabb leverans, bra priser och bra villkor. Inget att klaga på här!

s
semir_pr

5 omdömen

Bra
Redigerades 9 år sedan

jätte snabba leverans

katja72
katja72

4 omdömen

Bra
Redigerades 9 år sedan

Enkelt o bra

D
Dee_

2 omdömen

OK
Redigerades 9 år sedan

Snabb leverans i helt okej kvalité. Fått snabb hjälp de gånger det varit något problem.

k
korvomos

22 omdömen

Usel
Redigerades 9 år sedan

Beställde via CDON.com, men varorna skickades av Nelly. Köpte dyra underkläder. De kom i en tunn påse. Originalförpackningen i kartong låg i och var helt mosad, hade dessutom märken efter bortriven tejp som antyder att den varit öppnad eller på annat sätt skadad.

n
needyourvoice

4 omdömen

Bra
Redigerades 9 år sedan

Jag har beställt från Nelly många gånger och har majoriteten av gångerna blivit nöjd. Leveransen är snabb vilket är ett plus. Dock så har vissa av sakerna jag köpt varit av dålig kvalité och gått sönder fort. Det är det enda negativa jag kan komma på. Vänder mig oftast till Nelly när jag letar nya kläder då leveransen är så snabb!

n
nioreh

5 omdömen

Usel
Redigerades 9 år sedan

Jag handlar frekvent kläder över nätet och häromveckan så gjorde jag återigen ett race och beställde div produkter från div sidor. I samma veva gjorde jag även min första beställning från Nelly.com där jag hittade kläder jag ville ha för ett värde av ca 11000kr (bl.a. en ganska dyr rock). Att varorna anländer i en påse blev första frågetecknet. Vem i hela "#¤%& skickar en rock för åtskilliga tusentals kronor samt fler produkter i en klen plastpåse som det blivit hål i under transporten? Är det verkligen värt de få kronor som sparas genom att skippa en vanlig kartong? I retrospekt så är köpet så långt under min förväntan att jag troligtvis aldrig kommer handla därifrån igen. Övriga sidor levererade resp ordrar (vilket inkluderar ett par solglasögon från Los Angeles) lagda på tisdagen innan helgen men det misslyckas Nelly.com med. Nästa besvikelse kom när det var dags att returnera ett par byxor som jag inte var nöjd med. Retur från Nelly.com förutsätter att du har skrivare vilket jag absolut inte har eller vill börja jaga efter mitt i semestern. Hos stayhard.com beinner man sig på andra sidan jorden och inkluderar istället förprintade dokument för att underlätta GRATIS retur (Nelly.com tar en avgift för). Att de har ett stort utbud ser jag inte heller som ett plus, snarare en indikation på att de inte säljer ut gamla plagg utan låter dem ligga i evigheter tills någon köpt allt. I slutändan så blir det bara jobbigt att bläddra igenom allt på deras sida.

brooklynM
brooklynM

16 omdömen

Dålig
Redigerades 9 år sedan

Har handlat några gånger på Nelly. Dålig kvalitet. Snabba leveranser dock.

Usel
Redigerades 9 år sedan

Dålig kvalitet på deras varor, har handlat på nelly ett par ggr. Jobbig kundtjänst

The Hulk
The Hulk

14 omdömen

Usel
Redigerades 9 år sedan

Så fantastiskt dåliga. Aldrig varit med om sämre support och standard svar på. Dåliga leveranstider, varor som står att de finns, betalar och får orderbekräftelse för flera dagar senare plötsligt är slut? En försändelse drog ut på tiden, kontakta dem nej då fanns det plötsligt ingen order. Gör om den igen, nja imed att de varar som var beställda var rea-varor som inte finns kvar.. Beställ inte här om du räknar med service och vettiga svar.

j
jerryt

2 omdömen

Usel
Redigerades 9 år sedan

Har handlat på Nelly tillsammans ett par gånger med min sambo och ibland själv men det är alltid något strul. Är det inte varor som saknas så är det veckolånga leveranstider. Nu senast så beställde jag två klädesplagg och ett par skor till min sambo. Efter 6 dagar kontaktade jag dem då min orderstatus var under behandling, deras leveranstid är 2-4 dagar, och frågar vad som händer. De säger då att skorna vi beställde till henne tyvärr är slut men om jag tar väck dem från ordern så kan de skicka övriga varor. Bara det låter märkligt då jag hade kunnat förstå att en vara tar slut under rea men varför meddelar man inte kunden och skickar övriga saker? Väldigt irriterande men när vi sedan upptäckte att skorna fanns till ordinarie pris i alla storlekar så var det droppen. Skrev då till dem och frågade hur de kan ha en produkt till salu till ordinarie pris men de vi beställde på rean fanns inte. Har inte fått något klart svar på det utan de beklagar bara att det har blivit fel i lagerstatusen och slingrar sig från den egentliga frågan. Hur kan de sälja dem till ordinarie pris om de är slut? Är det så att de får in dem igen borde de ju kunna skicka ett par då? Nej detta var sista gången jag handlade hos Nelly och jag kommer aldrig råda någon att handla där. Att behöva vänta i veckor det man beställer och kanske inte ens då få allt man beställt är under all kritik. Allt de skriver på sin hemsida om att de kontaktar kunden om det blir något fel är bara rent skitsnack. Av det man kan läsa här så inser man att man är långt ifrån ensam om att känna sig lurad av dem.

jenordfoto
jenordfoto

41 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Beställde ett par skor från innan jag kollat omdömena här men det var saksamma, för skorna kom samma vecka som jag beställde dem och allt var i sin ordning. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och kommer förmodligen att handla här igen vid senare tillfälle.

Betyg köpupplevelse

2.4OK
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(1)
(0)
(4)