Omdömen(131)

Sorterat efter datum
Bra
Redigerades 7 år sedan

Beställde ett par skor med normal leveranstid. Stod att paketet skulle skickas mellan 3-5 arbetsdagar. Det skickades efter 6 och fanns att hämta i butik efter 7 dagar. Helt ok, jag visste redan innan att leveranstiden var lite längre än normalt så det gjorde mig inget. Tyvärr var packeteringen lite dålig, så skorna hade åkt ur kartongen och låg i plastpåsen. Men de hade lyckligtvis inte skadats under transporten. Köpte ett par converse för 275 kr och då kan jag tycka det är värt att vänta en vecka :)

G
Gr8-1

4 omdömen

Usel
Redigerades 7 år sedan

Jätte LÅNGSAMMA LEVERANSER och dryga på kundtjänsten. Tur att man annullerade ordern. Kommer aldrig mer handla från detta oseriösa företag igen.

capour
capour

11 omdömen

Usel
Redigerades 7 år sedan

Omöjlig kundtjänst. Svårt att byta/returnera plagg. Verkar gå in för att göra allting så svårt som möjligt för kund. Kommer aldrig mer beställa från denna butik.

T
ThomasN

25 omdömen

Dålig
Redigerades 7 år sedan

I stort är jag nöjd med Nellys webshop och kundtjänst men att de har så otroligt långsam hantering av order och långsam leverans drar ner betyget. En vecka lev. tid är nog minsta jag varit med om.

M
Mollie48

1 omdöme

Bra
Redigerades 7 år sedan

Alltid varit nöjd, men fick tyvärr skavda skor i min senaste leverans. Dock en trevlig och hjälpsam kundtjänst som snabbt hjälpte mig lösa det!

b
baxee

19 omdömen

Usel
Redigerades 7 år sedan

Beställde ett par skor och råkade ta fel storlek, hörde av mig efter ungefär 1 timme och bad de ta bort ordern så jag kunde lägga en ny, men de kunde de inte för ordern var redan lagd och ska låta den skickas hit för att sedan returneras (varan var inte skickad när jag kontaktade deras kundservice) Miljövänligt? Kommer returnera skiten och aldrig beställa härifrån igen, självklart ska de gå att avbryta köpet när det inte är skickat...

A
Axwell

4 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Jättenöjd!

adotb
adotb

26 omdömen

Usel
Redigerades 7 år sedan

+ ? - Det tar ett tag innan de skickar beställningen - Leveranstiden - Frakt - Returkostnad

h
hultan33

4 omdömen

Usel
Redigerades 7 år sedan

Köpte ett par skor och betalde direkt med paypal. Summan drog från mitt konto 16/4. 28/4 har jag fortfarande inte fått varken leveransbesked eller paketet. Nu ser jag att min storlek tagit slut.. Hoppas verkligen de är skickade. :(

b
balix

36 omdömen

OK
Redigerades 7 år sedan

Har handlat några gånger, och för det mesta har det fungerat bra. Senast fick jag dock en uppenbart begagnad tröja, mycket slarvigt ihopvikt. Jag förstår att varor som lämnats i retur skickas ut igen, men man borde väl i alla fall göra en liten ansträngning att återställa returkläder till nyskick. Jag är inte heller helt förtjust i att returer ska kosta 39 kr om det inte gäller byte.

H
Henrik_For

6 omdömen

Bra
Redigerades 7 år sedan

Stort utbud och ok snabb leverans.

L
Ladykurczak

5 omdömen

OK
Redigerades 7 år sedan

Handlat mycket kläder från denna sidan. Både bra och dålig kvalité på kläder. Köpte en klänning som såg ut som grön men fick hem en turkos. Köpte dessutom en klänning som visade sig vara helt gjord av spets.. Lång leverans tid.

L
LouiseW

34 omdömen

Bra
Redigerades 7 år sedan

har beställt flertal gånger inga direkt problem har stött på dock ganska så långsama när det gäller leverans annars bra utbud

a
ango

17 omdömen

Usel
Redigerades 8 år sedan

Ska de ta två arbetsdagar för en vara att lämna lagerhyllan ? Tur att posten är snabb på att leverera... Förövrigt så behöver ni på Nelly ta en liten fundering på eran miljöpåverkan... Jag har nog aldrig sett en sån stor plastpåse för en sån liten produkt, som dessutom redan hade en helt okej embalering..... Kommer aldrig mer beställa från er.....

p
peterlad

13 omdömen

Usel
Redigerades 8 år sedan

Tyvärr lyckas inte Nelly leverera i tid till jul. Nelly borde byta från posten till någons annan distributör.

Betyg köpupplevelse

2.0Dålig
10 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(1)
(0)
(7)