Omdömen(131)

Sorterat efter datum
k
kasperellverson

6 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Bra kundtjänst. Jag tappade bort retursedeln. Butiken skickade snabbt en ny på Mail. Det tog ganska lång tid att registrera returen men de gjorde det inom den avtalade tiden.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

VARNING VARNING! Handla ej här har blivit utsatt för bedrägeri och kunde ej stoppa köpet i tid då man ej kan få tag i kundservice varken på mail eller chatt inget telefonnummer finns heller

m
max_w

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Bra kundservice. Gillar deras utbud och leveranstider.

Usel
2 år sedan

uselt. de har misslyckats med mina två senaste ordrar och nu senast har jag fått en vara som inte ens är i närheten av vad jag faktiskt beställde. kundtjänst är omöjlig att få tag i och den där chatten de ska ha verkar aldrig vara öppen. otroligt dåligt. undvik.

Utmärkt
2 år sedan

Snabb leverans!

E
Elin

1 omdöme

Usel
Redigerades 2 år sedan

Blev avstängd utan förvarning för jag tydligen la för stora ordrar och returnerade för mycket. De tänkte inte en sekund på varför jag blir tvungen att returnera så mycket? Dålig kvalitet, missvisande bilder och dålig passform. Beställer mycket för att försöka hitta NÅGOT plagg som passar. Kundtjänsten gav inget vettigt svar över huvud taget. Kasst.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Min klänning jag beställde var använd. Luktade svett och hade fullt med hund/katthår... 10% skulle jag få i kompensation. Vilket hån!

L
Louise

3 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Snabb och smidiga leveranser :)

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan

Super! Shoppar här ofta!

Dålig
3 år sedan

Bilderna motsvarar inte verkligheten och även om de har gratis frakt (som dock är urlångsam) så har de inte gratis retur vilket väl är standard på de flesta ställen numera.

A
AndyElofsson

10 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Snabb leverans, produkterna kom fram utan skada, returen fungerade smidigt och betalningen sattes in på mitt konto någon dag senare. Inget att klaga på.

e
ereg0002

3 omdömen

Usel
Redigerades 4 år sedan

Riktigt dålig nätbutik. Lovade egentligen mig själv att inte handla från de sist pga deras kundservice som uppenbarligen har en backlog på minst 3 dagar samt är de riktigt långsamma att få ut varorna från sitt lager, cirka 2-4 dagar vilket är rätt undermåligt en nätbutik. Men av någon anledning så hade jag lite Nelly points att göra av med plus en bra rea så slog jag till igen, tyvärr blev det ett fel i ordern, skickade genast mail om det, och då det tog 3 dagar att skicka iväg paketet så skulle kundtjänst ordnat till de på än gång men väntar fortfarande på svar sen inskickat ärende.. Gör er själva en tjänst och handla någon annanstans.

e
elli007

5 omdömen

Usel
Redigerades 4 år sedan

Fyyyy va dåliga de är. Att beställa det går bra. Men att svara på mail är ingen brådska. Har skickat tre sticken mail men har inte fått någon svar från de. Det sämsta nätbutiken. Värkligen kass

Auxvoice
Auxvoice

98 omdömen

Usel
Redigerades 4 år sedan

Nelly förföljer dig resten av livet med reklam. Du behöver byta identitet för att bli av med dom. Sms varje gång du handlar? Nu kom de igen kommer aldrig tillbaka som kund

Dålig
Redigerades 5 år sedan

Enkelt och bra att handla men bristande kundservice. Kan bara varna för expressleverans då de inte står för vad de lovar. Betalade extra för att få det levererat inom 48h då jag behövde varan snabbt. Men leveransen dröjde och kom först efter 4 dagar.

Betyg köpupplevelse

2.0Dålig
10 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(1)
(0)
(7)