Omdömen(131)

Sorterat efter datum
n
nallie-jo

4 omdömen

OK
Redigerades 11 år sedan

Dålig kundtjänst, annars ok.

Kocke
Kocke

241 omdömen

OK
Redigerades 11 år sedan

-dyrt -35 spänn frakt. -dålig returbehandling (räkna med en jobbig process och får inte hela beloppet tillbaks. +snygga dyra märkeskläder

c
clabo075

6 omdömen

Usel
Redigerades 11 år sedan

Det tog tolv dagar för min försändelse att komma fram vilket är för lång tid. Det gick inte heller att spåra paket under tiden och fraktavgiften var relativt dyr. Sen var priset på varan ca 30% dyrare än om jag hade beställt från engelsk nätbutik och då hade dessutom paketet varit fraktfritt. Kundtjänst var iaf snabba på att svara på mail.

t
tomtens

5 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Klockren butik med både bra herr och dam kläder, aldrig haft några som helst problem. Snabb frakt med!

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Har köpt av Nelly ett flertal gånger nu och har aldrig haft några problem! Klockren "klädesbutik"! Vid ett tillfälle valde jag och skicka tillbaka en produkt och bad om att få tillbaka pengarna; inga problem! Förstår inte de negativa kommentarerna här nedanför, konkurrenter som försöker tvätta bort Nellys goda rykte?? Har även en vän som brukar köpa från Nelly, han har också bara goda erfarenheter!

E
Emeeeelie

1 omdöme

Usel
Redigerades 12 år sedan

Jag ville byta till ett annat plagg, men eftersom jag inte hade fyllt i "byteslappen" rätt så kunde de inte hjälpa mig. Jag sa flera gånger till kundtjänt; hur kan jag göra så jag kan få plagget jag ville byta till. Kundtjänst svarade bara; du har gjort fel, vi kan inte hjälpa dig (förenklat). Första och sista gången jag handlar där!

D
Derath

7 omdömen

Usel
Redigerades 12 år sedan

Avråder starkt från att handla på nelly tills jag vet att dom går att lita på och de har skickat mitt paket som jag beställde för en månad sedan. Efter ett tiotal mail med deras kundservice har dom nu paketet hos sig, men de kommer minsann inte skicka ut det, jag måste beställa nytt, trots att jag beställde under rean och det jag skulle ha nu antingen kostar för mycket eller har utgått. Riktigt dåligt! Kommer inte handla därifrån igen förren jag fått paketet. 5 stjärnor på prisjakt är alldeles för mycket enligt mig.

A
Ancona

17 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Har beställt ett par gånger. Alltid funkat bra. Senast jag beställde, så gjorde jag det rätt sent på eftermiddagen (typ strax innan 18). Tror ni inte att grejerna låg i brevlådan på morgonen efter... Fantastiskt!

a
apakatt

6 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

De har alltid haft snabba leveranser och OK priser. Jag har inte behövt byta något som de andra betygsättarna så jag kanske haft tur men jag kan inte klaga på något.

laserapan
laserapan

30 omdömen

Usel
Redigerades 13 år sedan

Betalar ej ut pengar vid använd ångerrätt, utan ger en tillgodo istället. Trots att man har rätt att få pengarna återbetalda. Handla aldrig där!

l
ladylinda

2 omdömen

Usel
Redigerades 13 år sedan

Beställde ett par skor, dom jag fick hem var ett par helt andra skor! Skickade tillbaka skorna men fick aldrig dom jag beställt från början eller pengarna tillbaka så Nelly säger att dom aldrig fick mitt paket jag skickade tillbaka. Har läst på fler forum att detta är vanligt förekommande. Skulle aldrig handla där igen!

Betyg köpupplevelse

2.0Dålig
10 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(1)
(0)
(7)