Prisjakt

Omdömen(57)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan*
Via butik
Jättebrapris på det jag skulle beställa. Fraktfritt över ett visst belopp. Jag registrerade även ett medlemskonto som gör att jag får rabatt vid nästa köp. Smidigt! Hoppas nu också att det fungerar bra med leveransen. Tycker också att det är smidigt med faktura vis Klarna.
*Redigerades 3 år sedan
StylingAgenten svarar:2018-08-04
Stort tack för ditt omdöme. Det uppskattas jättemycket! Varma hälsningar, StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Bra
3 år sedan
Via butik
Har fått ett mail om att jag har en rabattkod på 103 kr men har inte förstått hur jag får nytta av den?? Annars är jag nöjd. Tala gärna om hur jag gör så jag kan utnyttja den nästa gång plus några kr till som jag får vid detta köp. Trevlig sommar
StylingAgenten svarar:2018-07-05
Tack så mycket för att du tog dig tid at lämna ett omdöme. Det uppskattas verkligen. Du aktiverar rabattkoden när du är inloggad på ditt konto. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp så med detta. Trevlig sommar:) Mvh Emanuel på StylingAgenten.se
G
Godpotat

1 omdöme

Usel
4 år sedan*
Leveransen kom aldrig fram. DB Schenker slarvade bort paketet och gav ingen info. En månad efter beställning konstaterades paketet som borttappat efter flera mail fram och tillbaka. Fick pengarna tillbaka, men nu säljs inte produkten längre, kul. Byt till Postnord, de må va en dag sena ibland, men paketen kommer fram.
*Redigerades 4 år sedan
StylingAgenten svarar:2018-05-31
Tack för ditt omdöme och din feedback. Vi beklagar verkligen det inträffade med din order och att varan var slutsåld när vi skulle skicka ut en ny. Kontakta oss gärna om du vill handla igen längre fram då vi gärna vill försöka kompensera dig på något sätt. Vi har tidigare använt oss av Postnords varubrevstjänst men efter att de införde 7cm gränsen i maj kan vi bara använda dem delvis. Vi jobbar ständigt med att försöka erbjuda de bästa fraktlösningarna med full spårning för att våra kunder ska få en så bra köpupplevelse som möjligt. Mvh Emanuel på StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 år sedan*
Via butik
Jättebra information
*Redigerades 4 år sedan
StylingAgenten svarar:2018-05-31
Vi blir jätteglada för din feedback. Stort tack! Bästa hälsningar, StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 år sedan*
Via butik
Jättebra priset och sortiment
*Redigerades 4 år sedan
StylingAgenten svarar:2018-05-31
Tack för ditt omdöme. Det värmer verkligen. Bästa hälsningar, StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 år sedan
Via butik
bra pris o service
StylingAgenten svarar:2018-05-31
Vad glada vi blir att du är nöjd. Ditt omdöme har förgyllt vår dag. Bästa hälsningar, StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 år sedan*
Via butik
Mycket bra priser och snabb leverans
*Redigerades 4 år sedan
StylingAgenten svarar:2017-11-17
Tack så jätte mycket för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd.
Anonym användare
Anonym användare
Bra
4 år sedan
Via butik
Det är otrologa precis på produkten, hade varit trevligt och lockande om det fanns någon typ av fri frakt som student eller anndra typer av rabatter på andra produkter från sidan men annars super bra!
StylingAgenten svarar:2017-11-17
Tack för ditt omdöme. Det värmer. Vi har alltid fri frakt över 499kr samt återkommande kundrabatt. Tänk bara på att logga in innan du slutför ditt köp för att få den återkommande kundrabatten.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 år sedan*
Via butik
Bäst av bäst! Enkelt att handla, snabb leverans och dessutom väldigt prisvärt. StylingAgenten har allt!
*Redigerades 4 år sedan
StylingAgenten svarar:2017-11-17
Tack så mycket för dina fina ord:)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra priser och super snabb leverans! Kommer absolut att handla här flera gånger!
*Redigerades 4 år sedan
StylingAgenten svarar:2017-05-27
Tack så mycket för ditt omdöme. Det värmer verkligen. Hälsningar StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 år sedan*
Via butik
Bästa internet handel jag handlat ifrån. Både jag och min sambo är jättenöjda. Rekommenderas starkt.
*Redigerades 5 år sedan
StylingAgenten svarar:2017-05-27
Tack så mycket för att du tagit dig tid och lämna ett omdöme. Det betyder jättemycket för oss. Hälsningar Stylingagenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 år sedan*
Leveranstid 2-4 dagar, absolut, men beställer man en måndag lunchtid så förväntar man sig att kunna få sin beställning lagom till helgen, Och icke sa nicke. Det var iaf första och sista gången jag beställde ifrån dom trots att det va priset som lockade. att dom går ut med "låga priser & snabb leverans" är ju bara galet. Gör om och gör rätt.
*Redigerades 5 år sedan
StylingAgenten svarar:2017-03-31
Hej, Tack för din feedback och tråkigt att höra att du har upplevt en lång leveranstid. Vår normalfrakt ska ligga på max 2-4 arbetsdagar. Vi har även expressfrakt som går att välja som alternativ om du lägger ordern på en vardag innan kl 13. Du har då leveranen vardagen efter. Hör gärna av dig till oss på [email protected] så att vi kan utreda varför din leveranstid tagit lång tid. Mvh Emanuel på StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 år sedan*
Via butik
Grymt bra priser och stort utbud. Har handlat här flera gånger och har alltid varit nöjd.
*Redigerades 5 år sedan
E
Edguy81

2 omdömen

Usel
5 år sedan*
Beställde Davidoff exotic summer edition for men, leveransen tog 1v, lukten tonade ut efter 10-15min för att vara borta efter 40min.
*Redigerades 5 år sedan
StylingAgenten svarar:2016-08-30
Hej, Tråkigt att höra att du är missnöjd med ditt köp. Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare. Hälsningar StylingAgenten.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan*
Via butik
Alltid nöjd med mina StylingAgent köp.Smidig att beställa, snabba leverans och bra rabatter på redan absolut oslagbara priser.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 2
Betyg köpupplevelse
4.6Utmärkt
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)