Prisjakt

Omdömen(13 359)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
24 dagar sedan
Trist att ni efter en kampanj där ni har ta 3 betala för 2, sänker ordinarie priset när kampanjen är över. Lite lurad känner man sig..
Lekmer svarar:2021-09-23
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Våra priser kan ändras då vi jobbar med dagspriser och olika typer av kampanjer. Men vi tackar för din feedback och kommer ta det vidare! Tveka inte på att kontakta oss om det är något annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
25 dagar sedan
Bra priser och snabb leverans. Kommer handla igen.
Lekmer svarar:2021-09-22
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Så trevlig att se att ni är nöjd med er shoppingupplevelse hos oss :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
en månad sedan
Är sämst på reklamationer!
Lekmer svarar:2021-09-08
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar att du inte är nöjd med hanteringen av din reklamation. Vänligen och mejla in till oss igen och märk mejlet med ATT: Prisjakt så ska vi hjälpa di vidare! Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan*
Snabb frakt och prisvärt.
*Redigerades 2 månader sedan
Lekmer svarar:2021-08-22
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vad roligt att läsa att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss! :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice igen om det är någonting annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
OK
2 månader sedan
Det tog lång tid innan jag slog till på en dyrare produkt hos lekmer, då de ändrar sina priser från dag till dag. Höjer, sänker, höjer igen. Jag la en produkt i kundkorgen som tog slut innan jag hann avsluta köpet, samma dag de får varan i lager igen (två veckor senare) har dem höjt priset det dubbla. Kundtjänst kunde inget göra. Det var då jag märkte att priset ändras fram och tillbaka med ett par hundringar från dag till dag. Efter 5 veckor var priset acceptabelt igen och jag köpte produkten. Dagen efter köpet var priset sänkt ytterligare IGEN, men eftersom att kundtjänst var ohjälpsamma första gångerna orkade jag inte tjafsa utan lät det vara. Snabb leverans och därför är min upplevelse ändå OK. Även om jag i framtiden inte orkar lägga ner den tid igen som det krävs för att köpa till deras bättre pris. Man blir ju så otroligt besviken om man råkar köpa det datumet priset är högt och när man dessutom vet att men inte när - det sänks snart igen.
Lekmer svarar:2021-08-18
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar att du inte är nöjd med priserna, vi kommer givetvis kika på en smidig lösning på detta så att du som kund blir nöjd! Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin söndag!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Katastrofal reklamationshantering, orkade inte fixa med allt dom ville så fick behålla leksaken som är trasig och vi fick kasta den hemma, dom betalade dock glatt ut 40 kr i kompensation. Aldrig. Mer.
Lekmer svarar:2021-07-28
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar att du inte är nöjd med hanteringen av din reklamation. Vänligen och mejla in till oss igen och märk mejlet med ATT: Prisjakt så ska vi hjälpa di vidare! Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Har skickat en reklamation förfrågan då en produkt var trasig för snart 2 veckor sedan och har fortfarande inte fått något svar!
Lekmer svarar:2021-07-09
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar att du har tagit emot ett svar. Vänligen och mejla in till oss igen och märk mejlet med ATT: Prisjakt så ska vi hjälpa di vidare! Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Billigt och bra, snabb leverans. Hade dock velat ha lite fler leveransmöjligheter
Lekmer svarar:2021-07-06
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vad roligt att läsa att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss! :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice igen om det är någonting annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Bra hemsida o information, där det saknades information gjorde kundservice ett mkt bra jobb. Kort väntetid och trevlig personal som snabbt kunde hjälpa! Varan kom snabbt och var lätt att montera. Allt bra, rekommenderas!
Lekmer svarar:2021-07-04
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vad roligt att läsa att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice igen om det är någonting annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
4 månader sedan
Har alltid tidgare varit nöjd med Lekmer snabba leveranser. Nu köpte jag en cykel till mitt 4-åriga barnbarn som fyllt år precis i dagarna. När vi packade upp och satte ihop cykeln så var det ett jack på baksidan av sadeln. Jag skickade då direkt in en anmälan om detta men har ännu inte fått någon respons alls. Jag hoppas på en ny sadel.
Lekmer svarar:2021-06-23
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar att du har tagit emot en defekt vara, vi kommer givetvis kika på en smidig lösning på detta ihop med dig! Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin söndag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Väldig smidig retur/byte via hemsidan och sen att kunna skicka tillbaka via exempelvis instabox.
Lekmer svarar:2021-06-13
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Så härligt att läsa att du tycker det är smidigt att genomföra retur/byte hos oss :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin söndag!
Utmärkt
5 månader sedan
Jag är väldigt nöjd med Lekmer webbsidan. Jag älskar köpa online. Snabb leverans tid och enkelt returnering o det behovs. Ingen krångligheter. Super nöjd med kvalitet av dem flesta produkterna som dem säljer. Jag rekommenderad dem 100 %.
Lekmer svarar:2021-05-27
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Det glädjer oss verkligen att se att du är så nöjd efter att ha handlat hos oss :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fin vecka!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Riktigt bra hemsida! Super snabb leverans. Beställde en vagn kl 16.00 och hade den dagen efter kl 19.30. Helt mållös! Super nöjd kund
Lekmer svarar:2021-05-16
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vad kul att du är nöjd med vår hemsida och den snabba leveransen :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin söndag!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Jättenöjd allt var bara och snabbt leverans
Lekmer svarar:2021-05-09
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Så härligt att läsa att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss :D Tveka inte på att ta kontakt med vår kundservice om det är något du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fin kväll!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Väldigt nöjd mycket snabbare
Lekmer svarar:2021-05-05
Kära kund, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vad kul att se att du är så nöjd med den order som du gjort hos oss :D Tveka inte på att kontakta oss om det är något annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.2Utmärkt
64 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(45)
(7)
(2)
(4)
(6)