Prisjakt

Omdömen(74)

Sorterat efter datum
M
Moa

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Beställde 3 lampor till min ny lägenhet! Jättenöjd! Snabb leverans, utan klydd. Kommer absolut besöka lampgallerian igen i framtiden.
d
dyplin

2 omdömen

Utmärkt
10 år sedan*
Har genom åren handlat ett dussintal gånger från Lampgallerian, allt från att ha beställt en full uppsättning med lampor när jag renoverade huset ifjol, till småbeställningar av ljuskällor och balkongbelysning. Beställningarna kommer alltid i tid och är smidiga att hämta ut! Den enda gång jag behövt returnera var när en sladd till min Discoco-lampa inte passade, men visade sig att det var jag som hade mätt fel mått.. men det hjälpte mig deras kundtjänst med och skickade en ny utan extra kostnad. Rekommenderas starkt!
*Redigerades 2 år sedan
M
Miickzor

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Snabb leverans och bra service Rekommenderas starkt
*Redigerades 2 år sedan
Åsa Lagerborg

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan*
Bästa stället att handla på! Bra utbud, fantastisk service och snabb leverans! Kunde inte bli bättre!
*Redigerades 2 år sedan
J
Johanna M.

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Super service! Snabb leverans och så nöjd med mina lampor.
O
Oskar

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Handlar många gånger senaste åren, snabb leverans, bra utbud.
A
Alexandra

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Har beställt massvis av gånger från Lampgallerian och är lika nöjd varje gång! Snabb leverans (ca 2 dagar) och grym kundservice. Rekommenderar starkt!
J
Jacobo

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans och bra service. Rekommenderar starkt.
R
Revfen

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans och jag fick bra hjälp över internet när jag hade frågor! Bra priser! Allt funkade precis som man önskar, snabbt och bra från beställning till leverans!
A
Andrea

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Väldigt bra bemötande i affären och hjälp med allt jag behövt. Har gått till Lampgallerian i flera år och har alltid kommit ut med det jag velat ha. Jag har även köpt lampa via nätet och fått snabb leverans.
E
Eric

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Jag har både köpt en mindre matgrupp i deras butik samt beställt hem en del lampor till min lägenhet via deras webbshop på nätet. Snabb leverans, trevligt bemötande i butiken och fick all den hjälp jag behövde! 5/5! Jag kommer handla lampor, ljuskällor etc. fler gånger av Lampgallerian i framtiden!
S
Susanne

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan*
Så nöjd! Jag beställde två Herstal vita bordslampor som enligt mig är sjukt snygga i designen. Detta var på måndagskvällen, på tisdagen fick jag veta att de skulle vara hos mig nästa dag. Mycket riktigt idag onsdag har jag mina snygga lampor. Trevligt att få ett inspirerande magazine om olika lampor i paketet och tydligen info om hur man gör vid ev reklamation. Inget att klaga på, jag är sååå nöjd. Så glad att jag hittat denna web butik, här ska jag beställa mer lampor. Tack LampGallerian!
*Redigerades 2 år sedan
Grodman
Grodman

22 omdömen

Usel
2 år sedan
För ett år sedan ringde jag och beställde en lampa som jag skulle kunna hämta i butiken några dagar senare. Efter 3 veckor så hade dom fortfarande inte fått hem någon lampa, svaret var att vi glömt att beställa den. För 2 veckor sedan var jag inne i butiken och ville ha en lampa som inte fanns i lager. Lampan var beställd och skulle komma 3 dagar senare och dom lovade att ringa eller sms:a mig så fort den var hemma. Har inte hör ett ljud från butiken så nu har jag beställt från en annan butik. Jag kommer att besöka butiken även i framtiden men då för att titta ut en fin lampa som jag sedan köper hos någon konkurrent. Ett tips till er i butiken är att slänga blocket där ni antecknar namn och nummer till kunder som ni lovar att höra av er till och satsa på något som fungerar bättre.
Lampgallerian svarar:2020-03-23
Hej Grodman! Jag förstår din frustration. Vi har ändrat mycket rutiner i vår fysiska butik och vi har tydliga rutiner i butiken hur förfrågningar/beställningar ska hanteras, och det är inte via block... Vi har samlat all butikspersonal och upprepat informationen om hur vi ska hantera kundbeställningar, jag hoppas du "vågar" testa oss igen. Skulle du stöta på problem framöver kan du kontakta mig direkt - [email protected]
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
På hemsidan står leverans på 1-3 dagar, på drygt 1 vecka ingen leverans, ej möjligt att chatta, ingen telefon och inget svar på Mail, varken när leverans kan förväntas och inget svar när jag vill annullera min order. Kan verkligen inte rekommendera, särskilt om man behöver få sina lampor på plats.
Lampgallerian svarar:2020-03-23
Hej Nina! Ber om ursäkt för detta! Vi har tyvärr haft stora problem nov-feb denna tid pga otroligt hög belastning på både kundtjänst och lager. Vi ber återigen om ursäkt för att detta drabbat dig!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan*
Har handlat väldigt mycket på nätet med aldrig fått en så dålig upplevelse som hos detta företag. 2-3 dagar lev blev 30, lagervara blev beställningsvara, 48 tim mailsvar blev en vecka. När varorna äntligen kom förra veckan var en LED-spot defekt. Mailade kundtjänst omedelbart för att fråga hur det skulle hanteras. Fortfarande inte fått något svar. Uruselt! Handla aldrig här! Nu har det gått ytterligare drygt en vecka, jag har skickat påminnelse-mail, men har fortfarande inte fått något svar. Otroligt! Förmodar att företaget håller på att avvecklas eller något annars kan man ju inte sköta något så otroligt dåligt. Har nu fått köpa en led-spot på annat håll för att få armaturen komplett. Nu går det inte att maila dit heller. Får tillbaka mail med "Mail Delivery System Mailer- Daemon...."Anmälas!
*Redigerades 2 år sedan
Lampgallerian svarar:2020-03-23
Hej Hilmer! Ber om ursäkt för detta! Vi har tyvärr haft stora problem nov-feb denna tid pga otroligt hög belastning på både kundtjänst och lager. Vi ber återigen om ursäkt för att detta drabbat dig!
Sida 2
Betyg köpupplevelse
2.0Dålig
12 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(0)
(3)
(7)