Prisjakt

Omdömen(500)

Sorterat efter datum
Fotograf_Swe
Fotograf_Swe

16 omdömen

Utmärkt
12 dagar sedan
Köpte för min bil ,när jag resa någonstans kan sätta in min Huawei pad och titta på film eller navigering. Denbilhållare är väldigt snyggt svart och bra kvalitet.Jag skulle rekommendera till er alla som vill ha den i bilen. alltid nöjd med MyTrendyPhone SE
MyTrendyPhone SE svarar:2021-09-13
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
teddyweddy
teddyweddy

233 omdömen

Utmärkt
12 dagar sedan
Bra priser och bra utbud. Köpte ny laddare till min macbook och sparade hundralappar!
MyTrendyPhone SE svarar:2021-09-13
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
j
jeppe_j42

1 omdöme

Usel
13 dagar sedan
Jag kan bara eka vad en tidigare recensent skrivit: "Katastrofalt dålig kundsupport! Helt omöjligt att returnera varor. Köp aldrig något i denna shop!" Utöver det så kan jag lägga till att det är en mycket frustrerande upplevelse att ringa dem då den jag pratade med talade med brytning (mindre viktigt), hade dålig insikt i svenska regler för handel (mer viktigt) samt kunde bekräfta att jag följt deras instruktioner för retur men inte kunde lösa att de inte tog emot varan (mest viktigt). De var inte villiga att göra något alls, utan sa att jag skulle skicka igen på samma sätt och hoppas att det går bättre nästa gång jag skickar in det....
MyTrendyPhone SE svarar:2021-09-13
Hej och tack för din kommentar. Jag beklagar olägenheten med din retur. Utan ditt ordernummer kan jag inte ta en närmare titt på ditt ärende. Du kan du mejla mig på [email protected] genom att upge ditt ordernummer och skriva mitt namn Irina Bjern i ämnet så kommer mejlet direkt till mig. Så tar jag gärna en titt på ditt ärende och hjälper dig. Tack på förhand för din förståelse. Mvh, Irina
Utmärkt
en månad sedan
Mkt bra service, ringde om ett skal, dom hjälpte till snabbt å trevligt. Fick leverans mkt snabbt
MyTrendyPhone SE svarar:2021-09-13
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
n
nadianum

4 omdömen

Utmärkt
en månad sedan
Enkelt att beställa önskad vara och att betala och det var rätt vara som levererades i rimlig tid från beställningen och den fungerar tillfredsställande. Har dock inte behövt ta kontakt med kundtjänst för reklamation eller service, så denna recension omfattar bara ovanstående beställning och leverans. Nöjd!
MyTrendyPhone SE svarar:2021-09-13
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Katastrofalt dålig kundsupport! Helt omöjligt att returnera varor. Köp aldrig något i denna shop!
MyTrendyPhone SE svarar:2021-08-10
Hej och tack för din kommentar. Jag beklagar problemet med returen. Utan ditt ordernummer kan jag inte ta en närmare titt på ditt ärende. Du kan du mejla mig på [email protected] genom att upge ditt ordernummer och skriva mitt namn Irina Bjern i ämnet så kommer mejlet direkt till mig. Så tar jag gärna en titt på ditt ärende och hjälper dig. Tack på förhand för din förståelse. Mvh, Irina
J
JohanK

2 omdömen

Utmärkt
2 månader sedan
Har handlat några gånger hos dem och det har alltid fungerat utmärkt. Bra och informativ webbsida, ofta mycket bra priser och snabba leveranser. Det är en av de platser jag kollar när jag behöver laddare, kablar och skal bill mobilen.
MyTrendyPhone SE svarar:2021-08-10
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
d
dagur

7 omdömen

Usel
5 månader sedan*
Byte av trasig display på Motorola G8. Display skulle finnas i lager. Efter 36 dagar fick jag tillbaka den med ej fungerande display, fick skicka tillbaka direkt. Efter 80 dagar bad jag om mobil och pengar tillbaka. De vägrade och sa att enl lag får de göra två försök att laga den. Efter 106 dagar meddelade de att de kommer skicka tillbaka telefonen olagad och att de betalar tillbaka mina pengar. Tur att jag insåg tidigt att detta bolag var ett skämt och att detta inte skulle sluta bra och fixade en annan telefon ist. Blufföretag, stor VARNING! + De verkar kunna sälja billiga mobilskal, piratbatterier och liknande baserat på omdömen - Allt rörande kundhantering, leveranstid och reparationer. Gissar att jag aldrig kommer få tillbaka telefonen. Ang svaret från "Irina". Du HAR mitt ordernummer (12514997) redan eftersom du har svarat i andra forum. Sluta ge standardsvar och lös problemet ist. Enorm varning för detta bluffbolag.
*Redigerades 2 månader sedan
MyTrendyPhone SE svarar:2021-04-16
Hej och tack för din kommentar. Jag beklagar problemet med reparationen. Utan ditt ordernummer kan jag inte ta en närmare titt på ditt ärende. Du kan du mejla mig på [email protected] genom att upge ditt ordernummer och skriva mitt namn Irina Bjern i ämnet så kommer mejlet direkt till mig. Så tar jag gärna en titt på ditt ärende och hjälper dig. Tack på förhand för din förståelse. Mvh, Irina
Utmärkt
3 månader sedan
Bra priser, snabb leverans. Bara plus!
MyTrendyPhone SE svarar:2021-07-16
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
Utmärkt
3 månader sedan
Bra, välsorterad och lättnavigerad webbutik. Bra sök-funktion. Mycket tillfredsställande priser. Snabb, enkel och säker utcheckning i kassan. Snabb leverans direkt i brevlådan.
MyTrendyPhone SE svarar:2021-07-16
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med vår hemsida. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
Utmärkt
3 månader sedan
Från början till slut en perfekt online-butik att handla från. Fick bra hjälp att hitta vad jag sökte m.h.a personligt stöd. Lätt att beställa. Mitt köp låg i lådan efter ett par dagar efter beställning.
MyTrendyPhone SE svarar:2021-07-16
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
c
currilindis

4 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan*
Bra företag och bra produkter. Bra kvalitet. Något lång leveranstid och lite dåligt packat
*Redigerades 3 månader sedan
MyTrendyPhone SE svarar:2021-04-16
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
Utmärkt
4 månader sedan
ordered a new battery of my mate 20 on this site. fast delivery to my post box. fixed the phone by myself and everything works fine, now i have a new phone
Utmärkt
4 månader sedan
Bra priser, snabb leverans. Av alla gånger jag köpt hos dom så har jag aldrig haft problem.
MyTrendyPhone SE svarar:2021-07-16
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
Utmärkt
4 månader sedan
Snabb frakt! Bra supportservice! Bara plus!
MyTrendyPhone SE svarar:2021-07-16
Hej och stort tack för din feedback! Det är härligt att höra att du är nöjd med leveranstiden och vår support. Du är alltid vällkomen åter och vi står alltid till din tjänst. Ha en bra dag. Vänliga hälsningar, Irina
Sida 1
Betyg köpupplevelse
3.7Bra
41 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(27)
(1)
(0)
(2)
(11)