Prisjakt

Omdömen(38)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 dagar sedan
Urusel service. De avbröt min order eftersom de såg någon misstänkt aktivitet i den. De hade kunnat ringa eller mejla mig om de hade frågor. ALDRIG IGEN
Anonym användare
Anonym användare
Bra
en månad sedan
Plus: Stort utbud med snygga kläder i varierande storlekar till bra pris. Minus: leveranstiden är längre än konkurrenterna. Räkna med en vecka för leverans. Har inte upplevt att de är oseriösa lr dylikt som flera andra verkar ha råkat ut för här.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Har alltid nåt för alla stilar till grymma priser. Kvalitet kan variera, dock positivt överraskad över hur bra deras egna kläder är. Snabba leveranser är ett plus!
P
Peter Bäckström

11 omdömen

Usel
en månad sedan
Prissänkning på skor som inte finns att köpa, slutsålt. Luktar bedrägeri.
k
kreyzi

45 omdömen

Usel
2 månader sedan
Mycket oroande beteende från Asos som är snudd på kriminellt.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Hade aldrig betalat med Klarna 🤮🤮🤮
hubbelibub
hubbelibub

33 omdömen

Usel
2 år sedan*
Har köpt flera gånger från dem och det har gått bra, men sista gången försvann returen på vägen tillbaks till UK, så fick aldrig någon återbetalning på över 10.000 kr(!). Ytterst tråkigt att bli bestulen på dessa pengar, trots kvitto på inlämning etc. Kommer förstås ALDRIG handla där igen. Hade jag kunnat ge dem 0 * hade jag gjort det...
*Redigerades 3 månader sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Det är inget fel på dem, fick tillbaka pengarna efter att min sko hade fått ett hål, väldigt bra kundservice
S
Sara K

2 omdömen

Utmärkt
3 månader sedan
Oj! Vad förvånad jag blir över alla dåliga omdömen. Jag handlar från ASOS minst en gång i månaden (appen är bäst!) och har gjort det i flera år. Har aldrig stött på något problem förutom en gång då en klänning var trasig men då fick jag kontakt och hjälp av deras kundtjänst. Bra priser, snabb leverans, enkelt att spåra, enkelt att returnera, smidigt med Klarna. Nää, inget att klaga på här inte 😊
M
Merdique

74 omdömen

Usel
3 månader sedan
Oseriösa och slarviga.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Fruktansvärt dålig. 8 dagar efter beställning har paketet inte ens skickats och när jag själv tar kontakt med asos kundservice skriver de att min beställning ”försvunnit någonstans på vägen”. Kundservice tar en evighet på sig att svara då de endast har mail och de erbjuder ingen form av kompensation eller rabatt trots att varorna som jag beställde inte längre finns kvar. Inget seriöst företag slarvar bort kunders varor för att sedan genom sin kundservice låtsas som att inget hänt. Usch.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Tar dina pengar om du returnerar för många varor! Måste tyvärr ge Asos ett riktigt dåligt betyg efter mitt senaste köp. Tidigare har de varit en go-to för mig när jag handlade kläder, men inte längre. Jag returnerade 7 varor men fick endast tillbaka pengar för 4. Jag mailade då deras kundtjänst som bad mig lista vilka artiklar jag inte fått tillbaka pengar för. Skickade en lista och hörde sedan inget på flera veckor. Mailade igen och bad få reda på vad som hänt, inget svar! Med andra ord har Asos inte betalat ut pengar för returerna de behöll utan att ge någon anledning till varför? Kläderna var helt nya med alla tags kvar. Du kan alltså inte förvänta dig få tillbaka pengar på dina returer. Det är stöld i mina ögon, handla på Zalando eller liknande istället.
a
adam92

1 omdöme

Usel
4 månader sedan
Riktigt dåligt företag. Köpte en rakapparat från de men när den levererades var det med brittisk kontakt och detta stod inte med i produktens beskrivning. Produkten fungerade dock utmärkt men jag var tvungen att köpa en adapter för att kunna använda den. När jag hörde av mig till företaget angående problemet var de inte tillmötesgående alls och propsar på att jag ska göra en retur. Jag tyckte att rimlig ersättning var att de står för adaptern eller åtminstone en del av den lilla kostnaden men icke sa nicka. De slutar svara, dröjer med återkoppling och vill att man ska skicka tillbaka produkten utan att de skickar med retursedel. Kan ej rekommendera företaget.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Jag beställde ett par skor Nike 270, det sig att skorna hade en defekt. När jag kontaktade de och prata om en reklamation så försvann plötsligt min order från mina sidor kontaktat de tio gånger men inget svar. Sämsta möjliga kundservice. Aldrig mer från denna oseriösa sida!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
jättefina kläder, bra kvalite. leveransen tog tre dagar. ÄLSKAR asos! beställde även the ordinary produkter.
Sida 1
Betyg köpupplevelse
2.0OK
19 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(1)
(0)
(1)
(12)