Prisjakt

Omdömen(10)

Sorterat efter datum
Utmärkt
7 månader sedan
Testade att beställa då man kunde betala genom Klarna, gick utmärkt, snabb frakt.
S
Sweetie

30 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan
Efter mycket efterforskningar på nätet så hade jag bestämt mig för några prylar som jag ville ha inför kommande turer i skog & vildmark. De fanns dock inte hos så många av de stora butikerna men Uthuset verkar ha gjort ett noga urval av bra produkter. Leveransen var snabb och väl emballerad. Jättenöjd med produkterna, priset, leveransen. Kommer absolut handla här igen. :)
j
jazzdanne

5 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Köpte Re-Kånken Mini för bästa priset, som jag nånsin hittat, till frugan som blev superglad! Snabb frakt, bra packat och ett litet personligt tack skrivet på följesedeln. Mycket nöjd! :D
C
Chocolateman

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan*
Snabb leverans på en Osprey ryggsäck jag beställde till frugan. Bra pris och smidig betalning via klarna. Ett tryggt internetköp från en seriös återförsäljare helt enkelt.
*Redigerades ett år sedan
Utmärkt
ett år sedan
Beställde ett tält på torsdag morgon, hade det på utlämningsstället på fredag. Sjukligt bra pris dessutom.
i
isak88

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Köpte en ryggsäck, bra pris, trevligt bemötande, bra produkter. Toppenbutik och snabb leverans!
e
eriksjos

9 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Bra prylar och engagerade ägare/personal. Kul med stor tältutställning på logen och att de även har lite evenemang.
T
Tobias_N

1 omdöme

Utmärkt
3 år sedan
Enkel hemsida, betalning via klarna, bra pris och snabb leverans= Tummen upp!
c
cconrad

1 omdöme

Utmärkt
3 år sedan
Jag hade inte hört talas om den här butiken innan, men de hade ett riktigt bra pris på en sovsäck, så jag beställde och ångrar det inte. Jag lade ordern på en torsdag och mottog paketet på måndag. Allt gick smidigt med betalningen via Klarna. Min flickvän beställde strax efteråt och hade också en bra upplevelse. Kolla in deras produktbeskrivningar, några av dem är jätteroliga :) Man kan känna att människorna bakom Utehuset själva är utomhus fanatikere.
Utmärkt
3 år sedan
Var först skeptisk då de inte har några omdömen på prisjakt. Men då det hade Klarna som betalningsalternativ så testade jag. Tid från orderbekräftelse till leverans: 21 timmar och 1 minut. Jag beställde ett tält av modell Marmot Limelight 2P. Uthuset låg ungefär 1200:- lägre jämfört med övriga butiker. Då ingick även footprint som löst kostar 250-300:- extra. Fantastiskt första intryck. Detta var absolut inte sista gången jag beställer från dem.
Betyg köpupplevelse
4.2Utmärkt
2 omdömen