Prisjakt

Omdömen(21)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 dagar sedan
Fantastiskt service, snälla personalen och snabb leverans
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Vad kul att du är nöjd med våran service och leverans! Vi uppskattar verkligen din fina recension och betygsättning. Vi hoppas att höra från dig snart igen. Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 dagar sedan
Hej, jag beställde ett snyggt och mycket prisvärd drinkvagn. Dock skadades en spegel i transporten, hörde av mig till kundtjänst och frågade vad jag skulle göra och inom 5 min hade vi kommit överens om att de omgående skulle skicka en ny kostnadsfritt för mig. Väldigt nöjd med servicen också, jag kommer återkomma till sidan för fler beställningar till vårt kontor
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Så tråkigt att en av spegelglasen skadades under transporten.. Men otroligt kul att höra att du är nöjd med lösningen, våran service och sist men inte minst- drinkvagnen. Vi ser fram emot att höra från dig igen och önskar dig en fortsatt bra dag! Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Utmärkt
2 månader sedan*
Via butik
Snabbt skickad efter beställning.
*Redigerades 2 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej Tav28, Tack för ditt fina betyg och recension! Vad kul att du är nöjd med leveranstiden. Varmt välkommen åter! Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Bedrövligt! Var på jakt efter en vinkyl som flera butiker sålde, valde vinkylen då de angav på hemsidan att den fanns i lager. 1,5 månad senare får jag ett sms att jag kunde boka frakt i tidsspannet 08-16. Jag tar ledigt från jobb och ser till att vara hemma den dagen, men leveransen dyker inte upp. Dagen efter ringer vinlagring som inte kan besvara var min leverans är och säger att de ska kolla upp detta och återkomma. Två dagar senare ringer fraktbolaget och säger att de är hos mig om ”en timme eller så”. Eftersom jag inte bokat eller fått info om en leveranstid denna dagen sitter jag på jobbet och behöver från ingenstans ta mig hem. Det ska ju inte behöva kosta mer i utebliven lön än vad produkten man köper kostar, önskar att man kunde få lite förståelse av bolaget.
Utmärkt
7 månader sedan
Supersnabb leverans, kvalitetsprodukter och jättetrevliga att ha att göra med. Stark rekommendation!
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Robsic, Det glädjer oss att höra att du är nöjd med leveransen och produkterna. Vi ser fram emot din nästa beställning och att höra från dig igen! Ha en fortsatt fin dag, Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
7 månader sedan*
Via butik
Snabb leverans o i topp skick, mycket nöjd!
*Redigerades 7 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Stort tack för din recension och fantastiska betyg! Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 månader sedan*
Via butik
Fantastiskt kundfokus och support. Återkom med svar direkt, en del hade gått sönder men de skickade direkt en ny. Dessutom blev det väldigt fint. Kan varmt rekommenderas!
*Redigerades 8 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Stort tack för din otroligt fina recension och betygsättning. Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 månader sedan*
Via butik
Superservice Enkelt och smidigt ! Rekommenderas! Snabb leverans.
*Redigerades 8 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Tack för ett kanonbetyg och en fin recension! Hoppas du är nöjd med produkten/produkterna :) Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan*
Via butik
Snabbt beställt och levererat, proffsigt. Resultatet blev en mycket snygg vinförvaring med Vintage Classic.
*Redigerades 9 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Vilken kanonrecension, det tackar vi verkligen för! Hoppas du fyllt upp Vintage Classic vinställen med dina favoritviner och att vinlagringen går bra. Varmt välkommen åter. Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan*
Via butik
Toppenservice! Allt bra.
*Redigerades 9 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med servicen. Stort tack för betyget och recensionen. Vi ser fram emot att höra från dig snart igen! Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
10 månader sedan*
Via butik
Vinskåpet levererades på utsatt tid och inbärning fungerade mycket bra. Skåpet är bra och jag har bra överblick på vinerna. Jag kan absolut rekommendera Vinlagring.se
*Redigerades 10 månader sedan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Vad glada vi blir för din recension och betygsättning! Hoppas att du hunnit fylla vinkylen med dina favoritviner. Stort tack för rekommendationen! Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik
Jättebra service & support samt hög kvalité till ett bra pris på produkterna de levererar. Rekommenderar vinlagring.se!
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej, Stort tack för betyget och recensionen, det betyder mycket för oss! Vi uppskattar dina fina ord och berömmet. Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik
Väldigt bra och trevlig service när jag ringde till kundtjänst och frågade om hjälp och råd med min vinkyl. Leveransen gick grymt smidigt och jag blev bra informerad om när vinkylen skulle komma. Rekommenderar starkt!
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Stort tack för betyget och recensionen. Vad glada vi blir att du blev nöjd med allt som hade med din beställning av ny vinkyl från oss att göra med. Hoppas vinkylen är fylld med dina favoritviner nu :) Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik
Superbra showroom med personal som har mycket kunskap och var väldigt hjälpsamma, stort utbud på hemsidan
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Hej! Varmt välkommen tillbaka till showroomet såsom hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig snart igen och bockar och bugar för din härliga recension och betygsättning! Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Via butik
Bra produkter
Vinlagring.se svarar:2021-09-15
Stort tack för betyget och recensionen! Varmt välkommen åter. Mvh, Teamet på Vinlagring.se
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.5Utmärkt
11 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(10)
(0)
(0)
(0)
(1)