Prisjakt

Omdömen(24)

Sorterat efter datum
M
Mpgod

51 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Bra priser och riktigt snabb leverans! Kanon fina produkter.
sweden721127
sweden721127

193 omdömen

Utmärkt
3 år sedan*
Bra priser, snabba svar på mejl och snabb leverans.
*Redigerades 3 år sedan
Utmärkt
4 år sedan*
Beställde en Wii Motion 2in1 samt en nunchuck. Snabb leverans! Nunchucken fungerade dock inte och jag mejlade eStore som snabbt svarade med: "Hej Alexander, Tack för att ni kontaktade oss. Vi gör det smidigt och tar och skickar på nytt omgående! Med vänlig hälsning / Kind Regards Anton Customer Support Agent". Det kallar jag service! Jag kommer definitivt handla av dem fler gånger!
*Redigerades 4 år sedan
M
Mathrohas

1 omdöme

Dålig
4 år sedan*
Köpte en Fidget Spinner via CDON på deras Green Friday för 79kr på skojs skull. + Snabb frakt Den spinner hyffsat, men.. 1. Stod att det skulle vara keramisk kullager. Sen när är keramik magnetiskt och rostigt? Falsk marknadsföring anser jag. 3. Dåligt balanserad. Hela handen vibrerar när den spinner. Efter Green Friday helgen var den borttaget från CDON.
*Redigerades 4 år sedan
eStore.nu svarar:2017-05-04
Hej, Tack för er värdefulla feedback! Det måste ha blivit en miss att ni har fått en annan modell - självklart ska det vara ett keramisk kullager! Kontakta oss på [email protected] med ditt ordernummer så kommer vi att skicka ut den rätta produkten! Hälsningar Kent
a
andersson258

1 omdöme

Usel
4 år sedan*
Köpte en Fidget Cube som visade sig vara fejk och inte den riktiga som är producerad av Antsy Labs. Hade varit bra om detta framgick innan man beställde. Dock snabb frakt och inga problem med ångerrätt så det ska de ha plus för. Tycker det är dåligt att det inte framgår att vissa saker inte är äkta, men detta kanske man borde förstått med tanke på priset.
*Redigerades 4 år sedan
j
jn4u

7 omdömen

Bra
5 år sedan*
Beställaren skickade fel produkt till mig. Försökte ringa telefonnummer på följesedeln som inte stämde. Man svara på mail och fick en retursedel som jag själv fick skriva ut. Fick stå för nytt emballage. Fick den riktiga produkten till slut som fungerar som den skall.
*Redigerades 5 år sedan
Anonym användare
Anonym användare
Bra
5 år sedan*
Via butik
Fick två bekräftelsemail, men annars bra hantering. Snabb leverans och mycket snabbt svar och åtgärd vid kontakt med kundtjänst.
*Redigerades 5 år sedan
eStore.nu svarar:2016-12-09
Hej, Tack för att ni lämnade feedback. Vi har haft problem med vår mejlsever senaste veckan men detta ska nu vara åtgärdat. :) Har ni andra synpunkter får ni gärna kontakta oss på [email protected] Tack!
t
t1kke

6 omdömen

Usel
5 år sedan*
Vissa varor kanske inte är scam men köpte en ficklampa från dem via CDON (så betyget gäller även delvis CDON) som påstods vara en ficklampa från CREE modell XML-T6 med 2000 lumen. När jag fick ficklampan visade den sig vara förpackad i en påse utan instruktioner och utan någonting som kunde styrka att det var från CREE (stod bara xFocus), dvs en billig kopia. Batterier skulle enligt beskrivningen inte ingå, men det ingick ändå (trovärdigheten i det?). Har kontaktat CDON angående detta och väntar på deras svar. Beroende på vad de ger för svar kommer jag eller kommer jag inte lämna ett omdömde om dem (har handlat från dem flera gånger förut, så ska bli spännande att se om det blev sista gången. Edit: Vem vet om produkten är testad för att inte vara en brandfara? När den dessutom skickas med batterierna redan placerade inuti ficklampan? Glömde nämna styrkan på ficklampan.. Min mobila ficklampa har bättre lumen än vad denna kopia har.
*Redigerades 5 år sedan
G
Goethen

4 omdömen

Bra
5 år sedan*
Räknade mer eller mindre med att sidan var scam men varorna kom på två dagar, allt fanns i lager och inga konstigheter. Riktigt bra till och med.
*Redigerades 5 år sedan
eStore.nu svarar:2016-10-12
Hej, Tack för din värdefulla feedback - det uppskattas väldigt mycket. Hoppas ni återkommer som kund :) Varför trodde ni sidan var ej trovärdig? Skicka din feedback till [email protected]ore.nu så får du 10% vid nästa köptillfälle som tack! :)
Sida 2
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
11 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(0)
(0)
(9)