Omdömen(141)

Sorterat efter datum
E
E_Nik

2 omdömen

Usel
Redigerades 12 år sedan

Jag jobbar själv inom kundservice och vet hur svårt det är ibland. Men med det sagt, att ha så pass dålig support som Telenor har är beundransvärt. Två personer på teknisk support lovar att byta ut alt. laga min telefon då den var trasig, sen en månad senare mailar servicestället till mig och säger att jag får betala 2700:- om jag vill få den lagad. Efter att jag ringt support 6 ggr, alla har svarat att de ej kan hjälpa mig för de kan inte se vad servicestället skrivet utan de ska återkomma. Ingen återkom någon gång. Den sista tjejen säger att det bästa vore att betala 2700:- för det blir "bílligare" än att köpa en ny. Ja va fan jag är inte dum! Om jag skulle betala och få min gamla Iphone lagad så är det enbart 3 månaders garanti efter det! Nej så jag tänkte jag köper en egen tele och säger upp ab nu när kontraktstiden går ut. Blir kopplat till AC (uppsägan) där säger de att jag kan inte göra det än? Utan ring in 4 månader innan kontraktet går ut. Men det är 3 månaders uppsägningstid också, så skulle man glömma att ringa in under "rätt" månad får jag vänta en hel extra. Vilket skojjar företag. Som en liten notis, vid sista support tjejen bad jag enbart att få prata med chef, hennes svar var: "Nja de kan inget göra, då får det bli ett reklamations ärende. Å dit är det lång kö, så vi vet inte när de ringer upp". Men va fan? Jag vill inte reklamera varan, jag vill ha vad som var lovat eller att det går att lösa på ett smidigare sett Men nu lägger jag ner, går inte att föra en vettig diskution med en support som inte ens skriver noteringar efter ett samtal med kund.. Vilket skojjar företag, hoppas detta gör att ni väljar ett seriösare företag istället.

korfun
korfun

53 omdömen

OK
Redigerades 12 år sedan

Bra abonnemang för surfmobil. Lite halvtaskig täckning. Tex där jag bor :-(

Z3M-johan
Z3M-johan

145 omdömen

Bra
Redigerades 12 år sedan

Trevliga =)

david.nu
david.nu

13 omdömen

Bra
Redigerades 12 år sedan

Helt OK

Bra
Redigerades 13 år sedan

Telefon köpt via www.telenor.se

f
fredda

316 omdömen

Bra
Redigerades 13 år sedan

Ok

Perki
Perki

11 omdömen

Bra
Redigerades 13 år sedan

Jag är trogen kund hos Telenor & händer det något med telefon så brukar det gå utmärkt att skicka den på service, dock så finns det aldrig någon lånetelefon.

Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

bra

s
slim_jim

66 omdömen

Bra
Redigerades 13 år sedan

Gick dit och ville köpa en telefon utan abb och de var faktiskt väldigt hjälpsamma. De ska de ha cred för tycker jag!

M
MartyAB

15 omdömen

Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Mycket bra service.

Bra
Redigerades 13 år sedan

Har allmänt lågt intryck av Telenor då dom är alldeles för på. Ser dom i alla matbutiker osv. Men dom vet hur man säljer telefoner.

akterspegel
akterspegel

50 omdömen

Utmärkt
Redigerades 14 år sedan

Billigast då jag köpte den..

Usel
Redigerades 14 år sedan

Inget fel på butiken

Nicole J
Nicole J

17 omdömen

Utmärkt
Redigerades 14 år sedan

Bra kundmottagning, och service.

J
J.A.B

1 omdöme

Usel
Redigerades 14 år sedan

Fastnade för Telenors familjeabonnemang efter att en synnerligen envis försäljare på stan övertygat oss om att vi hade fullständig kontroll över barnens saldo (sms när de överskridit en viss gräns) samt att deras mobiler var spärrade för allt som inte omfattades av normal samtalstaxa. När dotterns senaste räkning öppnades bestod den av abonnemangs- och samtalsavgifter på ca 300:- samt datatrafik för 3100:- Svaret jag fick på kundtjänst var att det visserligen var fel av försäljaren att lova saker som företaget sedan inte håller men att vi skulle varit mer aktiva med att kontrollera hennes saldo (som vi ju skulle fått per automatik) Datatrafiken på 3100:- var en del av den "normala" samtalsavgiften och omfattades således inte av spärren dom så högljutt propagerar för att dom har. Nu är det för all framtid färdigringt med skojarna på Telenor. Tror inte det spelar någon större roll vilken annan operatör man väljer. Det kan inte bli sämre än så här!!!

Betyg köpupplevelse

1.1Dålig
20 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(20)