Prisjakt

Omdömen(20)

Sorterat efter datum
zakris
zakris

109 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Otrolig snabb leverans. Beställde söndagkväll fick paketet tisdag eftermiddag.
A
Anna G

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Helt fantastisk seriöst företag. Blev ett missförstånd mellan mig som kund och PostNord. Då klev Marie från party kungen in och hjälpte till. Hon var så himla gullig och ringde filera gånger till mig som kund. Ni som handlar från partykungen kommer att få toppen bra hjälp och kanon produkter. Barnen älskade kartongen som varorna låg i. Handla och stöd detta företag mycket seriösa.
AngryDonutGuy
AngryDonutGuy

26 omdömen

Usel
2 år sedan*
Bevakar en produkt som finns i lager. Får en notis, samma pris samma produkt, Nice! Väntar några dagar innan jag lägger beställning, får en ny notis via mail för exakt samma bevakning. Men denna gång har dem justerat priset och höjt produkten med virka 35%. Undvik dessa sluga och vidriga säljare. Finns gott om konkurrenter att välja mellan. Åtminstone handla från ärliga och schyssta säljare än kapitalister som aktivt försöker förskingra extra pengar från vilket mörkt hörn dem kan.
*Redigerades 2 år sedan
X
Xhit

17 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Ett av det bästa kundbemöttande jag har varit med om vid leveransproblem orsakat av PostNord! Har handlat här flera gånger tidigare och det har alltid gått fort från beställning till leverans.
R
Robeloto

53 omdömen

Dålig
2 år sedan*
Fattig produktbeskrivning. Följde ej heller med någon bruksanvisning. Kvalitén på lyktan jag köpte är minst sagt värdelös. Första och kanske sista gången jag handlade ifrån Partykungen. Något som var bra var att leveransen är snabb och man kan såklart returnera produkten om man inte är nöjd.
*Redigerades 2 år sedan
J
Johanww

168 omdömen

Usel
2 år sedan
Aldrig igen. Beställde inför halloween en peruk som skulle haft medföljande pannband. De skrev detta både i information om produkten samt som svar på en fråga annan person ställt att det medföljer. Mottar varan men inget pannband följde med. Felaktig information och svarar felaktigt på frågor kunder ställer. Hur de hanterar detta är att vänta o se eftersom att skicka det som saknas till mig nu inte är ett alternativ då det inte hinner komma.
d
dukem

10 omdömen

Usel
2 år sedan
Partykungen är ett ruffel och båg företag. Beställde produkter efter kontakt om att de skulle levereras inom en eller max två arbetsdagar vilket var okej för mig då jag hade tre dagar innan jag behövde produkten. Produkten anlände 1½ vecka efter beställningen, alltså över en vecka efter den sämsta leveranstiden. Sedan säger de att de har haft en hanteringskostnad på 150 kronor under tiden som gör att de inte vill acceptera en reklamationsretur!? Tänk till en gång extra innan ni beställer från dessa skojare!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
Uselt utbud, dålig kvalite, överpris, ointutiv ful hemsida och en historia av försäljning av kränkande kostymer.
Christer_T
Christer_T

21 omdömen

Dålig
3 år sedan*
Produkt trasig vid leverans och väntetid till kundtjänst på 18 minuter, däremot inga problem att få ny produkt
*Redigerades 3 år sedan
M
Major Myrkott

25 omdömen

Bra
4 år sedan*
Rolig butik med många roliga produkter. Enda jag kan klaga på är leveranstiden som var närmare 5 arbetsdagar, men men.
*Redigerades 4 år sedan
R
RichardM3

38 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Mycket bra service då varan jag fick inte fungerade. Fick en ny och även 2st biobiljetter :-)
*Redigerades 4 år sedan
L
LouiseKjellberg

27 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Utmärkt butik med riktigt bra priser och (hyfsat) snabb leverans. Tycker dessutom det är riktigt kul att de börjat ta in betydligt fler produkter än bara maskerad- och party-relaterade produkter i sitt sortiment, som den här USB-dammsugaren exempelvis: https://www.partykungen.se/varldens-minsta-dammsugare.html — PSST! Om du anger rabattkoden "PÅSK2017" i kassan får du gratis frakt. Gäller 14-16 apr. 2017.
*Redigerades 4 år sedan
P
PerM2015

6 omdömen

Bra
4 år sedan*
Snabb leverans och bra priser!
*Redigerades 4 år sedan
s
spexarn

8 omdömen

OK
5 år sedan*
Onödigt dyr frakt på 49 kr, ska du även skicka tillbaka en vara i retur så blir det ytterligare 49 kr..
*Redigerades 5 år sedan
h2kimmen
h2kimmen

27 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Stort utbud, bra priser, snabb leverans och trevligt kundbemötande i kundtjänst.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse