Prisjakt

Omdömen(376)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 dagar sedan
Snabb leverans och bra service när jag råkat köpa fel Windows-licens.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
13 dagar sedan
Köpte Dirt rally 2 I helgen men inte i något av de fyra mailen som kom fanns det någon cd nyckel eller länk till kod. Får även inga svar på från företaget.
cdkey.se svarar:2021-11-19
Hej, vi har nu gett dig en återbetalning och spelet gratis eftersom det tog lång tid innan du fick svar på ditt ärende. Vi beklagar problemet som uppstod med leveransen för din kod. Önskar dig en fortsatt bra vecka!
J
Jasmin

1 omdöme

Utmärkt
21 dagar sedan
Köppte Office paketet hos CDKey och ör jättenöjd. Jättebra tjänst, snabb leverans och fantastiskt bra support. Bra priser och bra utbud av mjukvara. Support även helger. Varmt rekommenderas.
Utmärkt
25 dagar sedan*
Cdkey.se har rättat till felet och jag är nöjd med resultatet
*Redigerades 23 dagar sedan
cdkey.se svarar:2021-11-05
Hej Åke, jag har kollat igenom våra kundtjänstärenden och det verkar inte som du hört av dig till oss? Kan du maila [email protected] så ska vi kolla upp vad som hänt. Vi har fakturabetalning via Ecster och Payson så jag antar att det du menar är att du fått en påminnelse från dem? Bifoga gärna en kopia på din påminnelsefaktura eller referensnummer du fått. Har du inte fått någon produkt skickad ska du självklart få en återbetalning. Mvh Cdkey.se
Anonym användare
Anonym användare
OK
en månad sedan*
Flickvännen handlade en Office 2016 licens från cdkey.se men fick som flera här bara ett mail utan någon nyckel. Supporten har inte svarat på någon kontaktväg. Skitföretag! Chansa inte på dessa Edit: cdkey skickade ny nyckel tillslut men bara efter man gett ett dåligt omdömme. att inte ens licensnyckeln hängde med från början är ju inte bra. lyfter från usel till ok iaf.
*Redigerades 24 dagar sedan
cdkey.se svarar:2021-10-31
Hej, beklagar att koden saknades i leveransmailet. Office 2016 Pro var slut i lager för tillfället. Vi hade inte fått in något mail till kundtjänstmailen eller via kontaktikonen på webbsidan. Hittade ert svar på ordermailen som skickar ut leveransmailen nu och har erbjudit en återbetalning alternativt en uppgradering till Office 2019 Pro utan extra kostnad. Beklagar det inträffade. Mvh Cdkey.se
Usel
en månad sedan
Levererade tomt mail utan kod. Svarar inte heller på mail
cdkey.se svarar:2021-10-31
Hej, jag har kollat igenom öppna supportärenden och hittar inte något som verkar stämma överens med det du skriver. Kan du skicka ett nytt mail med ditt ordernummer till [email protected] så ska vi se till att lösa det här så snabbt som möjligt. Mvh Cdkey.se
P
Peterxjonsson66

39 omdömen

Utmärkt
ett år sedan*
Leverans tid drygt en timma. Så helt okej. Smidigt och bra vid köp av Microsoft Office 365 Personal Swe. Samt bra pris. Tack!
*Redigerades en månad sedan
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Köpte ett officepaket utan att få produktnyckeln. Inget svar på varken mail eller telefon. USELT.
cdkey.se svarar:2021-10-31
Hej, beklagar att koden inte verkar kommit med i mailet. Observera att det skickas ut två mail. Först en orderbekräftelse och sedan ett mail med koden. Maila [email protected] med ditt ordernummer så ska vi kolla vad som blivit fel och se till att du får din kod :).Vi har dock ingen telefonsupport. Mvh Cdkey.se
OK
3 månader sedan*
Köpte en produkt nyckel som det visade sig redan vara använd och nu verkar cdkey.se ge mig fingret då ingen återkontakt till mig ges. Uppdatering CDkey återkom roligt nog strax efter denna recension dök upp. Fick en "Ny" key som återigen inte fungerade och jag bad nu om en åter betallning som skedde fort. Tack.
*Redigerades 2 månader sedan
cdkey.se svarar:2021-09-07
Hej, det låter inte bra. Givetvis ska vi hjälpa dig med retur/återbetalning. Kan du maila mig ditt ordernummer på [email protected] så ska jag kolla upp ärendet direkt. Mvh Pontus Cdkey.se
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Köpte ett par sony lurar för 7 dagar sedan... betalade och klara men inga lurar än och inga svar från någon support..
cdkey.se svarar:2021-10-25
Hej, vi beklagar att det dröjde med leverans av dina hörlurar. Ärendet är löst och hörlurarna har nu levererats. Beklagar återigen den sena leveransen. Mvh Cdkey.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Jag köpte Office 2019 Home 2019 sent på natten. Fick min nyckel inom 1h trots att det var väldigt sent. Fungerar helt utmärkt. Rekommenderar startkt.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Jag köpte ett par vr rift-s. Som ej fungerar till min ny köpta laptop. Har försökt kontakta dom på mailen som är. Men får bara ett error mall tillbaka. Riktigt illa man kan köpa men ej returnera eller kontakta dom.
cdkey.se svarar:2021-09-29
Hej, du ska nu ha fått svar med instruktioner för retur och återköp på eposten. Har inte lyckats lokalisera vad errormeddelandet kom ifrån men vi har i alla fall fått in ett ärende från dig angående Oculus. Beklagar att det dröjde längre än vanligt med svar på ditt ärende. Vi jobbar på så snabbt vi kan med inkomna ärenden men det har varit högt tryck senaste veckorna. Hoppas vi kan lösa det här snabbt och bra nu. Mvh Cdkey.se
Trauden
Trauden

32 omdömen

Utmärkt
2 månader sedan
Ovant att betala med swish i förväg och manuellt mata in ordernummer men varan kom som epost 5 minuter senare och priset var tämligen oslagbart
z
zenvoid

7 omdömen

Utmärkt
ett år sedan*
Köpte en Windows 10 Pro nyckel för 129 kr och fick nyckeln via mail inom ca 5 minuter! Fungerar bra!
*Redigerades 3 månader sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan*
Via butik
Kanon service och bra hjälp!
*Redigerades 3 månader sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.0Utmärkt
38 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(27)
(0)
(2)
(1)
(7)
Årets butik 2021 – tävlingen är igång!

Har du erfarenhet av butiken?

Dina åsikter är till stor hjälp för andra att hitta rätt butik, och står till grund för Årets Butik 2021.