Prisjakt

Omdömen(14)

Sorterat efter datum
c
cnn

9 omdömen

Bra
5 månader sedan
De skötte reklamation smidigt och utan problem.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Långsam frakt, fick mejl att packet skulle komma mellan 18-20, beställde varan den 14. Lämnade sledstore den 22. Så inte postnords fel den här gången.
H
Henrik

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Väldigt ofta det blir fel och senaste ordern tog 4 veckor att leverera, strul med fakturan från deras sida(inte klarna) och helt ovilliga att hjälpa till. Får bara väldigt nonchalanta svar. Kundservicen är riktigt ointresserade och ovillig att hjälpa till med även dom minsta frågorna. Väldigt dåligt bemötande från dom
R
Roland

1 omdöme

Usel
2 år sedan
Oproffsig butik med dålig kundservice. Lägstapris garantin gäller inte på deras egna priser. Reor som slutar gälla mitt på dagen utan att det står hur länge priset gäller. Inte imponerad.
J
Josve19

3 omdömen

Usel
2 år sedan
Urusel kundservice som skriver att de ska återkomma "så snabbt de kan", men som inte svarar alls på en simpel beställningsfråga. Tur att jag inte gjorde beställningen, sådan kundservice vill man inte ha att göra med om något i beställningen blivit fel.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan
Jag är inte nöjd med Sledstores service tyvärr. De har skickat fel två gånger och har varor "i lager" online som sedan Inte finns. Jag beställde handskar Klim Tundra Split Finger, storlek S och de skickade stl M. Jag kontaktar dem, gör en reklamation och skickar tillbaka för att få rätt storlek och de skickar återigen fel storlek. Då jag kontaktar dem igen förklarar dem med att "storlek S var slut". Då hade det gått 5 veckor. Sedan såg jag att denna vara fanns online igen i storlek S och jag beställer ett par nya handskar men får återigen fel storlek. Efter 7 veckor hade jag alltså inga vantar och köpte på ett annat ställe.
k
kakaost

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Har beställt från dom många gånger, aldrig nå problem.
S
Skg

15 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Har handlat flera gånger av dem och det har alltid fungerat bra.
e
emiltj

3 omdömen

Usel
3 år sedan
Ångrade ett köp och skickade tillbaka hjälmen jag fått hem. Efter två veckor har jag varken hört något eller fått några pengar tillbaka. Kundtjänst svarar ej heller.
f
fischerking

6 omdömen

Bra
5 år sedan*
Efter mycket fram och tillbaka så löste Sledstore problemet de själva hade skapat. Personalen via telefon var mycket trevlig. Jag kommer att handla här igen. Alla företag kan göra fel, frågan är bara vad man gör åt det. I detta tillfället så ordnade Sledstore upp, respekt för det.
*Redigerades 5 år sedan
R
RenKorv

6 omdömen

Usel
6 år sedan*
Min flickvän har skickat efter ett par skor och fått 4 olika storlekar i 4 omgångar men aldrig fått den storlek som hon har beställt, nu ger vi upp..
*Redigerades 6 år sedan
Utmärkt
6 år sedan*
Beställde jacka och hjälm från XLMoto (samma företag som sledstore jag förstår?), utmärkt med 60 dagars öppet köp. Jackan jag beställde vara för liten, skickade tillbaka och fick ny jacka i större storlek postad till mig snabbt och utan problem.
*Redigerades 6 år sedan
A
Askebrand

1 omdöme

Usel
6 år sedan*
Väldigt besviken. Var tvungen att betala för trasiga grejer, dåligt bemötande i kundservice och svårt att få mejl svar av dom.
*Redigerades 6 år sedan
K
Kajlie

32 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Har handlat av Sledstore flera, flera gånger och gillar butiken starkt. +Riktigt bra priser +Härliga reor +STORT utbud +Riktigt bra och snabb service -Enda minuset är att någon gång ibland är frakten lite segare än normalt. Högt tryck?
*Redigerades 7 år sedan
Betyg köpupplevelse
2.5OK
2 omdömen