Prisjakt

Fitness Bolaget

Tillbaka till butiken

Omdömen(29)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Inga leveransbesked. Går inte ringa dem. Svarar inte på Mail och levererar inte som det står på deras sida. Aldrig mer handlar vi där.
Anonym användare
Anonym användare
OK
5 månader sedan
Dålig kundservice! Varorna levererades två veckor försent och kundservice meddelade över huvudtaget inte om förseningen. Sedan när varorna äntligen kom så hade de inte meddelat mig att varorna skulle levereras så ren tur att någon kunde ta emot dem eftersom jag själv inte var på plats. Kontentan är att det finns många andra, bättre ställen att införskaffa sin träningsutrustning på.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Beställde produkter 12 maj 2021 som jag betalade 14 maj 2021. Fick en orderbekräftelse men sen har jag inte hört något ifrån Fitnessbolaget. Har mejlat dem ett flertal gånger. Går inte att ringa dem. Vad är det är för ett företag egentligen?
Utmärkt
5 månader sedan
Bra och trevlig service! Jag fick bra hjälp att hitta grejer för mitt hemmagym i garaget. Mycket som var slut i lager och med långa leveranstider vad jag förstod, men dom lyckades trolla fram ett bra paket åt mig. Lagervarorna kom snabbt och några restade produkter fick jag vänta ett par veckor på.
Utmärkt
5 månader sedan
Nöjd med köpet och leveransen som kom efter några dagar. Bra kvalitet på vikterna som jag beställde. Nu blir det hemmaträning!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
9 månader sedan
Beställde och betalade, men fick ingen leverans på drygt två månader. Mejlade och ville ha pengarna tillbaka, men fick inget svar. Fick dock pengarna tillbaka via Klarna sen.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
9 månader sedan
VARNING Bluffsida! Vi beställde grejer för över 700 kr 2020-12-03, efter att varken ha fått bekräftelse eller grejerna trots att pengarna dragits så kontaktade vi dem och de svarade 2020-01-11 att de inte kunde leverera alla grejer, vi bad dem då att leverera det som fanns, då slutade de svara på mail. Går inte att ringa till dem. Och vi har fortfarande inte fått vår order eller pengarna tillbaka! Nu har vi varit i kontakt med Klarna och hoppas på att få pengarna tillbaka! Scam!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
10 månader sedan
La en beställning 10 juni 2020 på över 11 000 kr. De svarar aldrig på telefon, mail har jag fått svar på en gång av mina 10 mail jag skickat. Har fortfarande inte fått min beställning.
Bra
ett år sedan
Nöjd med köpet som jag tycker fungerade bra.
M
Marpo

1 omdöme

Usel
ett år sedan*
Verkar ha lagt ner verksamheten. Skickat Mail med frågor kring leveranstider samt råd om utrustning. Inget svar på två veckor. 2020-09-02 Fortfarande inget svar. Gjorde beställning 20 juli och inget har hänt. Handla inte här.
*Redigerades ett år sedan
P
Pernilla

1 omdöme

Usel
ett år sedan*
Beställde grejoer för ca 1 månad sedan till mitt gym. Saker för ca 11.000 jronor. Betalat och inget kommit - ingen svarar på mail- ingen återkoppling överhuvud taget. Bluff företag som sagt!
*Redigerades ett år sedan
C
Carolina

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Gjorde en beställning i maj, betalade men fick aldrig några varor. Har mailat flertalet gånger. Inget svar.
E
Emma

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Beställde en vara 2020-05-13 som jag sen glömde bort. Kom på av en slump att jag hade köpt (& betalat) och loggade in för att se vad som hände med ordern. Stod fortfarande ”mottagen” hittar inget telefonnummer och de verkar inte svara på Mail eller något. Har kontaktat Klarna och får förhoppningsvis hjälp att få tillbaka mina pengar. Har faktiskt aldrig varit med om det här tidigare. Handla inte härifrån, de senaste omdömena verkar visa på samma sak - att man inte får sina varor.
d
danielmencak

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Värdelöst blufföretag! Har betalat men de har inte skickat varorna. Detta var 6 veckor sedan. De svarar inte på mejl eller på telefon.
Fitness Bolaget svarar:2020-06-03
Vi beklagar åter igen att din leverans försvann hos transportören och att ditt ärende drog ut på tiden. Beklagar även att vi har haft längre svarstider än normalt under dessa coronatider. Som meddelat via mejl har din faktura krediterats.
S
Sam

1 omdöme

Dålig
ett år sedan
La en order 25 april. Inget verkar finnas i lager, liksom på andra ställen. Men beställning togs emot liksom betalning. Har frågat i en månad på konfirmation 3ggr nu, för att försäkra mig om att det är en "riktig" bestälklning, och varorna faktiskt kommer dyka upp. Inget svar, ingen information på hemsidan, varken standardiserat mass mail eller svar på direkt fråga. Om verksamhet har kollapsat eller tillfälligt stängs ner, så borde ni inte heller ta emot beställningar och betalningar?! 2 stjärnor eftersom det är schyssta priser och fri frakt ... om det blir några varor till slut...?
Sida 1
Betyg köpupplevelse
2.5OK
9 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(1)
(1)
(0)
(5)