Omdömen(35)

Sorterat efter datum
p
pepsis

2 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

Bra hemsida, stort och bra sortiment, schyssta priser, generösa rabatter, billig frakt, fri frakt vid lagom nivå, fri retur, snabba leveranser, bra betalalternativ

g
grimgrim

20 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Fy fan vad bra!

d
din_mamma

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Beställde ett par skor i två storlekar. Båda storlekarna var dock för stora, så jag returnerade och beställde två mindre storlekar och returnerade sedan det par som inte passade. Snabba leveranser och fri retur med snabb korrigering av faktura. Dessutom tydlig hemsida med klart redovisade antal av olika storlekar. Bara att applådera. Rekommenderas helt klart.

m
musti30sep

13 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Lätt en 10:a från mig på denna butik. +Snabb leverans, hantering av retur samt betalning. +Sjukt snabb uppdateringsystem då får man direkt ett mejl på varje ändring på beställningen. +Fri frakt & fri retur +Bra utbud. Nöjd.

a
aspen123

16 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

beställt där utan några problem. snabb leverans. väldigt smidigt +++

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Fick mina grejor på 3 dagar. ingen att klaga på.+++++

n
niv23

8 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Efter att ha läst recensionerna för Stylepit var jag skeptisk inför mitt köp, men eftersom jag inte kunde hitta skorna i min storlek någon annanstans så chansade jag och drog iväg en order. Köpet gick utan minsta bekymmer och kan inte anmärka på något. Snabbt gick det också. Positivt överraskad!

Usel
Redigerades 6 år sedan

Beställde varor och hade rabattkod som skulle ge 10 % rabatt. Rabatten godkändes i varukorgen men efter att jag slutfört köpet var rabatten borttagen. Jag hade dessutom valt att betala med kreditkort men detta gjorde de automatiskt om till Klarna Checkout mot min vilja. Deras värdelösa kundtjänst vägrade hjälpa mig med motivationen att jag kan ju använda rabattkoden nästa gång, trots att den bara gäller en vecka till. Skämtföretag

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Inga konstigheter, bra utbud och bra priser. Kanske något lång leveranstid, därför inte full pott :)

Usel
Redigerades 7 år sedan

Helt vidrigt företag, första och sista gången jag handlar hos ''Stylepit''...

S
Simon1992

1 omdöme

Usel
Redigerades 7 år sedan

Bra priser på bra varor. Dock så håller varken kundservice eller leverans måttet av vad man förväntar sig då man betalar extra för frakt. Dom påstår sig att ha skickat varan dagen efter lagd order och skickar ut fakturan i samma veva. Dom har dessvärre endast förbokat frakten hos posten/schenker och varan lämnar inte dem förrän ibland flera dagar senare (upp till 3 dagar av erfarenhet). Detta är inte något man ska behöva acceptera då det finns en uppsjö att konkurrenter med konkurrenskraftiga priser, gratis frakt och leverans inom 24h. Vad gäller kundservicen så tar det på tok för lång tid innan dom svarar och då med ett ofullständigt svar. Handlar endast på Stylepit då jag inte hittar produkten på en annan sida.

b
balix

36 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Har handlat ett antal gånger, och alltid blivit nöjd. Websajten skulle dock behöva utvecklas så att det går lättare att hitta det man söker, nu är terminologin lite rörig. Vidare skulle jag gärna se att det fanns en fylligare beskrivning av artikeln, nu är det ofta bara material + bild. Men det är ett stort och bra utbud, och leveranstiderna upplever jag som rimliga.

S
SirSimonR

2 omdömen

Usel
Redigerades 8 år sedan

Jag gjorde en beställningen tidigt 11/3 eftersom att ordern skulle hinna skickas samma dag. Jag betalade även 39kr extra för frakt med Posten, då de har snabbare leveranser än Schenker. Samma kväll får jag ett mail om att ordern är skickas och innehållandes ett kolli-id. Då tar jag förgivet att ordern har hunnit skickats(Posten har hämtat upp paketet). Men idag 13/3 kontaktar jag kundservice eftersom jag inte finner någon information om ordern när jag spårar den. Då visar det sig att paketet skickades igår morse(12/3). Jag blir aldrig arg, men nu blev jag rätt ut sagt förbannad! Man betalar extra för frakt, som är snabbare, för att hinna på sin order innan helgen, men Stylepit är för lata och bekväma att skicka iväg ett paket. Detta står jag fast vid och ser gärna Stylepit försvara sig mot detta. Jag kommer aldrig mer att handla här, även om jag hittar något som inte finns någon annanstans. Jag kommer även att skicka tillbaka min order i ren protest. Uppdaterad: Det går nu, efter 1 dygn sedan de skickade ordern, spåra paketet och då ser jag att det är skickat från Danmark! Detta är inget som de meddelar på sin sida och jag tvivlar på att de i överhuvudtaget skickar något från Borås eller vad nu detta företag ligger.

m
maxxar

3 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Köpte ett par skidbyxor som tyvärr vart för stor storlek (M) gjorde en retur av dessa utan krångel och beställde ett par i mindre storlek. Nöjd med hanteringen. Det enda är att frakten var lite seg. Men är ändå mycket nöjd eftersom dom även hade bra priser...

r
rizpusher

14 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Väldigt bra priser! Fri frakt över 499kr och fri retur! Dom behandlar beställningarna väldigt snabbt men man kan räkna med lite längre leveranstid kanske någon dag extra. Vet inte om det är schenker eller om dom väntar för att skicka alla beställningar på samma bil (vilket jag förstår) mig är det inga som helst problem med tanke på priserna och fri retur mm. Stort utbud!

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme