Prisjakt

Omdömen(1 736)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 timmar sedan

Tog lite lång tid att få rättelse och jag var tvungen att ligga på men det var ju jul och nyår. Trevligt bemötande

Anonym användare
Anonym användare
OK
en dag sedan*

Inte fått min order lagd 8:de januari än. Fick nyss beskedet att beställningen kan skickas v.5 från leverantör. Tänker låta beställningen ligga kvar då jag inte är beroende av att få den så fort som möjligt. Men betalningen får ske när ordern skickats...

*Redigerades en dag sedan
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 dagar sedan*

Fruktansvärt besviken. Beställde varor för över 10 000 kr som det stod "finns i lager leverans 1-3 dagar". Väntade i över 3 månader på beställningen (fakturan kom dock direkt några dagar efter beställning). Ingen gång under denna tid kunde kundtjänst ge ett leveransdatum, inga uppdateringar. Jag var tvungen att jaga dom veckovis och fråga hur det gick och varje gång så fick jag svaret att dom skulle kolla på detta eller återkomma eller andra undanflykter, aldrig fick jag ett konkret svar och aldrig återkomm dom med ett svar senare heller. Efter 3 månader tröttnade jag bad dom återbetala ordern. Kollade med "bygghemma" på samma varor, som svarade direkt samma dag, dom hade inte heller varorna på lager men dom hade kollat med leverantören och kunde ge ett leveransdatum, det var långt (ca 1 månad bort) men det var iallfall ett datum och en respons.

*Redigerades 2 dagar sedan
Utmärkt
20 dagar sedan

Enkelt och billigt, väntar på leverans.

Buildor.se svarar:2022-01-10
Hej, Stort tack för ditt fina omdöme. Glädjer oss att höra att vi levt upp till förväntningarna. Hoppas ni blir lika nöjd med produkten och leveransen som ni blivit med allt än så länge! Önskar dig en fortsatt fin vecka! Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
OK
23 dagar sedan

Dålig info vid försening. Blev endast upplyst om att jag kunde annullera, inget produktalternativ...

Buildor.se svarar:2022-01-10
Hej, Vi ber självklart om ursäkt om vi varit dåliga på att informera gällande er försening, samt om vi inte haft något bättre alternativ. Vi jobbar ständigt mot förbättre, så vi tackar enormt för din feedback och beklagar åter igen för detta inträffande. Hoppas allt löst sig tillslut. Annars är ni varmt välkommen att prova kontakta vår kundservice igen! Ha en fortsatt fin vecka! Hälsningar, Buildor
R
Rehnur

5 omdömen

Usel
23 dagar sedan

Otrolig dålig handlare och sämsta kundtjänst man kan ha att göra med. Håller ALDRIG utlovade leveranstider och skulle det uppstå minsta bekymmer lycka till och lösa det med mest långsamma och inkompetenta kundtjänst som finns

Buildor.se svarar:2022-01-10
Hej, Tråkigt att höra att ni upplevt vår kundtjänst som långsam och dålig. Vi ber verkligen om ursäkt för denna upplevelse med oss. Vår kundtjänst har under jul månaden fått en ökning i antal ärende och därav haft lite svårare att hinna med. Vi gör verkligen vårt bästa för att hjälpa er på bästa sätt och inom rimlig tid så klart. Dock förstår vi givetvis ditt missnöje med denna situation och kan inte mer än beklaga. Vi tackar för din feedback och tar åt oss här. Ha en fin dag. Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan

Katastrof..KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG...REN BEDRÄGERI:::

Buildor.se svarar:2022-01-10
Hej, Det var väldigt tråkigt att höra att vi upplevts som katastrof. Eftersom ingen ytterligare information finns gällande vad som kan ha hänt här så kan vi inte mer än beklaga för att ni haft en dålig upplevelse via oss. Vi tar jätte gärna åt oss din feedback om det är något som vi gjort fel eller kan bättra. Ni får gärna ta kontakt med vår kundtjänst gällande detta. Beklagar åter igen om ni haft en dålig upplevelse. Önskar dig en fin dag. Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan

Snabb leverans. och et bra tjatt med Ebba .

Buildor.se svarar:2021-12-30
Hej, Tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att du är nöjd med både leveransen och vår service. Önskar dig en trevlig torsdag! Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan

Bästa pris, mycket kunnig och trevlig personal i kundtjänst. Supersnabb leverans. Mycket nöjd

Buildor.se svarar:2021-12-30
Hej, Tack för ditt omdöme. Vi försöker att erbjuda både bra pris och god service så det är alltid trevlig att höra att du är nöjd med vår insats. Önskar dig en fin torsdag! Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan

Snabb återkoppling och fantastisk service

Buildor.se svarar:2021-12-30
Hej, Tack för ditt omdöme. Vad trevligt att du är nöjd med både hanteringstiden och vår service. Det är alltid gott att höra. Ha en fin dag! Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
en månad sedan

Det hände något väldigt märkligt. Jag beställde en vara och betalade. Fick därefter ett mejl med följande meddelande:" Tyvärr har vi tråkiga nyheter. Leverantören har meddelat att produkten du beställt av oss dessvärre är för svår att leverera utan transportskador och vi har därmed fått makulera din order och återbetala dig. Produkten kommer tyvärr att tas bort från vårt sortiment." Tycker det är konstigt att man erbjuder varor för köp online när de inte går att frakta. Verkar ha dålig koll på vad som finns i deras sortiment.

Buildor.se svarar:2021-12-30
Hej, Tack för ditt omdöme. Detta kan ha varit en ny produkt i vårt sortiment. Jag vet tyvärr inte varför vår leverantör erbjudit den produkten om de inte kunde leverera den. Beklagar om detta tillförde problem för er. Önskar dig en fin dag! Hälsningar Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan

Leveranstiden är kass!

Buildor.se svarar:2022-01-05
Hej, Beklagar att du upplever leveranstiden av din beställning som undermålig. Om det skedde förseningar på din order ber vi om ursäkt för detta och förstår att du känner dig besviken. Vi tackar för ditt omdöme. Önskar dig en fin dag! Hälsningar, Buildor
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan

Undvik! Varan finns i lager enligt sidan, och leveranstid 3 till 5 dagar. Men sedan visar det sig att varan inte finns, och ngt leveransbesked gick inte att få ” på grund av högsäsong”! Makulering av ordern var inte så bara det heller! Dock löste det sig till slut…!

Anonym användare
Anonym användare
OK
2 månader sedan

Ja det kan hända att ni har mycket o göra men 1 vecka o svara på Mail?

Buildor.se svarar:2021-12-30
Hej, Tack för ditt omdöme. Efter black friday var det väldigt stor ökning av ärenden och beställningar men vi hade tyvärr inte möjlighet att öka bemanningen tillräckligt för att jämna ut det. Detta ledde till stora väntetider och vi beklagar för det. Hoppas att det annars gick bra med din beställning. Önskar dig en trevlig dag! Hälsningar, Buildor
P
Pete

14 omdömen

Bra
2 månader sedan

Funkat toppen de ggr jag beställt härifrån. Smidiga betalningsalternativ.

Buildor.se svarar:2021-12-30
Hej, Tack för ditt omdöme. Vi försöker att erbjuda flera olika betalningsalternativ så att det ska finnas något för alla och är glada att du är nöjd de alternativ vi har. Ha en toppen dag! Hälsningar, Buildor
Sida 1

Betyg köpupplevelse

2.0OK
193 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(34)
(4)
(10)
(21)
(121)