Kategorier
Prisjakt

Omdömen(27)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Fyf#n vad otrevlig svensk herre som jobbar där. Visade en bild på en bilbarnstol för att jag precis varit och testat den på en annan butik och frågade om det var samma stol på bilden som jag hittat i butik och det skulle jag inte gjort! Det var tydligen oförskämt att visa en print från Jollyroom för att se om det var samma stol. Han var sjukligt otrevlig, lämnade butiken och handla stolen dyrare i en annan butik med glädje! Fyf#n för dålig service, nonchalanta och man hittar ingenting för hela butiken ser ut som ett stort lager. Handla aldrig där!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Vägrade sälja en babyskydd adapter till mig då jag köpt min barnvagn och babyskydd från en annan butik
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Riktigt otrevlig och tyken personal. Ville byta en vara och det gick såklart inte. Istället lämnade jag butiken nästan gråtandes då dem var extremt otrevliga. Handla inte där!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Stökig butik, väldigt otrevlig personal speciellt den utländska kvinnan som oftast är på plats. Väldigt dåligt bemötande, dåligt köpvilkor och ej tillmötesgående.
V
Vinter

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Väldigt dåligt kvalitet och otrevliga personal, blir de även taskiga och äckliga om det handlar om retur eller byte av produkter. Ingen respekt till kunder. Att köpa från de betyder sämre marknad och mindre rättigheter. Bojkotta de!
N
N.issa

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Jag varnar att handla från kids4kids inget rätt att lämna tillbaka våran och inget hyresrätt och den lilla kvinnan som jobbar eller äger där är otrevlig och taskig. Jag ska aldrig komma dit mer och inte det folk jag känner och hoppas att ingen går dit .
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 år sedan*
BACKAPLAN GÖTEBORG Det ända jag har att säga är att HANDLA inte här, måste man mot all förmodan gå in i den där OTROLIGT stökiga butiken så akta er. Personalen där är fruktansvärt otrevlig särskilt den ”thailändska” kvinnan i kassan. Jag var inne och ville kolla på ett förankningsband till min axkid mini kid, ber om det i kassan.. hon ställer följdfrågor om huruvida jag är säker på om jag har en axkid eller inte. När hon sedan suckar och ska gå iväg och leta ringer hon upp någon som hon har på högtalare, hon undrar vart banden ligger och när hon inte hittar dem säger hon ” hon ska ändå inte kanske köpa dem så det behövs inte” Min nästa fråga var om dem hade stress bollar, hon ber mig följa med och visar mig stutdsbollar?? När jag säger att det inte är en stressboll blir hon irriterad och säger att hon minsann vet vad jag vill ha, för att i nästa sekund ta mig till FOTBOLLARNA???? Jag upprepade stressboll varpå hon säger JA DETTA ÄR EN STRETCH BOLL, jag höll på att tappa hakan det var ju en fotboll. På väg ut från butiken hör jag hur hon till nya kunder pratar elakt om mig, jag stannar till och lyssnar. Jag blir kallad både idiot, att jag har ”dåliga” energier samt att jag är dum i huvudet. Jag går självklart tillbaka och konfronterar henne, hon börjar gapa om att hon tycker jag är otrevlig (det är något hon står för) jag börjar fundera på huruvida prosesionellt det är att baktala en kund till en annan??? Det gick ju inte och diskutera med henne och hennes svenska brytning gör inte det hela bättre. Hon anklagade till och med min mamma för att ha ”blängt ” på henne och det skrek hon rakt ut i butiken. Detta är inget ställe man vill handla på, jag kommer ALDRIG mer sätta min fot där det är rena rama dårhuset som är fullproppat av konstiga leksaker. Jollyroom må ha ”fusk rea” men är fortfarande betyyyyydligt mycket billigare än denna affär
*Redigerades 2 år sedan
j
jonas_bz

16 omdömen

Usel
2 år sedan*
Det enda de kan är att ta betalt, kundbemötande vid reklamation/garantiärende är uselt, bortförklaringar och åter bortförklaringar, handla någon annanstans är mitt råd. (För info: ägare är Rolf och Nida Johansson som drivit butiken på Backaplan sedan 2001, Rolf är formellt VD men Nida är den som bestämmer över allt, exempelvis reklamationer sköts via henne).
*Redigerades 2 år sedan
V
Vedman

3 omdömen

Usel
7 år sedan*
Värdelös butik (Backaplan) förmodligen världens sämsta kundbemötande. De kronor man eventuellt kan spara är inte värt det bemötande man får om något skulle vara defekt eller gå sönder. Det finns inget positivt att säga om denna butik. Uppdatering: Personalen är fortfarande lika otrevliga. Extremt dålig butik.
*Redigerades 3 år sedan
v
vfr2

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan*
Köpte för två veckor sedan en garderob på Nids4kids. Vi fick garderoben till halva priset eftersom den var en visningsexemplar. När vi tog isär garderoben för att kunna transportera den var de mycket hjälpfulla och gav oss förpackningsmaterial så att vi kunde transportera den oskadat i bilen. De hjälpte till och med att bära delarna och var vänliga även en halvtimme efter stängningstiden. Detta är mycket sällsynt!
*Redigerades 4 år sedan
s
shmoopy

28 omdömen

Usel
4 år sedan*
Reklamerade leksak där färgen föll av och var utsmetad, hon sa ta en ny och jag ville inte det då alla såg samma ut. Då sa hon kvinnan där, alla ser ut så det är inget fel på de, men då sa jag ja men då är alla fel, Hon kallade mig oförskämd och ouppfostrad! Jag inte ville att mitt barn ska tugga på kemikalier. Helt otroligt. Så sura så fort man ska lämna något tillbaka. Undvik!
*Redigerades 4 år sedan
j
jho2

1 omdöme

Bra
4 år sedan*
Beställde en Dirdriksons boardman regnset till min son. Färgen som frugan valde finns endast hos nids4kids och Lekmer. Hos lekmer kostar den 300 kr mer exklusiv frakt. Efter att ha läst olika betyg var jag mycket tveksamt till att handla hos nids4kids men prisskillnaden gjorde saken. Beställde hos nids4kids i förrgår ( med faktura i fall nåt skulle går fel) och fick varorna idag. Allt fungerade tack och lov mycket bra. Jag skulle t.o.m. säga att postorder fungerar utmärkt. Jag fick hela tiden status uppdateringar om min beställning. Folk som klagade anmärkte att de har dåligt kundbemötande. Eftersom det var så många som klagade samma sak så ligger det nog en del sanning i det men tack och lov slipper jag ta reda på det själv. Jag önskar att de kan förbättra sitt rykte för mitt första intryck är mycket positivt och jag skall nog våga handla mer hos dem.
*Redigerades 4 år sedan
a
ascpek

2 omdömen

Usel
5 år sedan*
Mycket leksaker och bra pris, men man får leta efter en butik med sämre kundbemötande. Måste man byta/reklamera så ångrar man att man köpt där.
*Redigerades 5 år sedan
mikasand
mikasand

144 omdömen

OK
5 år sedan*
Jag köpte en Brio barnvagn för ett antal år sedan på Backaplan till bra pris och de hade även "rätt" färg i lager! Fantastiskt, jag kunde köra hem barnvagnen direkt och med bra pris! Alla andra butiker sålde endast med förbeställning och avhämtning några veckor senare. Nids4kids butiken i Backaplan är sprängfylld med artiklar och det kan vara svårt att välja mellan det enorma utbudet. Mitt problem (anledningen till lågt betyg) är att jag behövde köpa reservdel till barnvagnen efter garantitiden. De skrev upp en notering på en post-it lapp vid kassan men de hörde aldrig av sig igen. Efter ett halvår gick jag tillbaka och frågade efter min reservdel men de hade inte beställt något. NU skulle de minsan beställa detta. Men efter ytterligare ett år så har de fortfarande aldrig hört av sig. Summa: Har de inne prylen du vill köpa så är allt bra, de har bra sortiment och även hyffsade priser som matchar online butikerna. Dock får man hoppas att det aldrig går sönder. När det gäller service och antagligen även garatiärenden är det hopplöst att ha något med dem att göra.
*Redigerades 5 år sedan
P@itor
[email protected]

40 omdömen

Usel
5 år sedan*
Uppdatering: Var där häromdan (Göteborg) då vi fått höra att de bytt ägare. Möts av kvinnan som jag gissar är ägaren sen länge tillbaka stå å bråka med ännu en ny anställd om arbetade timmar. Vad jag uppfattade så skulle en arbetad dag nu räknas som bara en halv. Så ingen ny ägare vad jag kunde uppfatta. ............................................................................................................................................ Otrevlig personal på Backaplan som ifrågasatte varför jag & två vänner kom en timme innan stängningstid. Vi som var föräldralediga kunde gott komma tidigare under dagen! Kommer aldrig att handla här igen och tycker synd om de övriga i personalen som faktiskt är duktiga och KAN det dom gör. Ett tips: Leta nytt jobb! För det där kan verkligen inte vara en bra arbetsmiljö...
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse
1.3Dålig
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)