Prisjakt

Omdömen(328)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
18 timmar sedan
Perfekt! Servisinriktade, kunniga och sjukt snabba om något behöver lagas och det blir ordentligt gjort!
Utmärkt
21 timmar sedan
Jättenöjd med mitt köp!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Bryr sig inte om sina kunder, kommer vända mig till någon lokal säljare nästa gång så man kan få hjälp vid behov.
Entreprenadbutiken svarar:2021-06-17
Hej, Det låter inte som ett sätt vi hanterar eventuella reklamationer på. Hos oss finns alltid chansen att komma in med produkten direkt till oss, att skicka tillbaka produkten eller vända sig till en närmare återförsäljare för hjälp vid eventuella garantiproblem. Utan att ha ett referensnummer så misstänker jag att du har en Automower som är drabbad av kretskortproblem som är ett problem med årets modeller. Där finns en väldigt hög prioritering i hela Sverige på att lösa problemet så fort som möjligt och man ska kunna vända sig även lokalt för att få hjälp enligt Husqvarnas garantivillkor. Vi ser givetvis allvarligt på att du inte blivit bemött på det sätt som kan förväntas av oss och jag vill gärna höra mer från dig. Du får gärna kontakta mig direkt på mail via [email protected] eller till vår växel på 031-51 44 50 så kan vi reda ut vad som gått snett. Jag önskar dig en fortsatt bra dag! Vänligen Fredrik Entreprenadbutiken.se
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Katastrof, vid problem hänvisar de bara vidare. Fått noll hjälp med vår automower som inte fungerar. Övriga ställen med samma produkter är betydligt mer hjälpsamma och hjälper till om man skulle få problem. Kommer aldrig handla här igen
Entreprenadbutiken svarar:2021-06-14
Hej, Det låter inte som ett sätt vi hanterar eventuella reklamationer på. Hos oss finns alltid chansen att komma in med produkten direkt till oss, att skicka tillbaka produkten eller vända sig till en närmare återförsäljare för hjälp vid eventuella garantiproblem. Utan att ha ett referensnummer så misstänker jag att du har en Automower som är drabbad av kretskortproblem som är ett problem med årets modeller. Där finns en väldigt hög prioritering i hela Sverige på att lösa problemet så fort som möjligt och man ska kunna vända sig även lokalt för att få hjälp enligt Husqvarnas garantivillkor. Vi ser givetvis allvarligt på att du inte blivit bemött på det sätt som kan förväntas av oss och jag vill gärna höra mer från dig. Du får gärna kontakta mig direkt på mail via [email protected] eller till vår växel på 031-51 44 50 så kan vi reda ut vad som gått snett. Jag önskar dig en fortsatt bra dag! Vänligen Fredrik Entreprenadbutiken.se
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Uselt, Beställer en produkt som de säger att de har i lager. Ringer även och dubbelkollar, får bekräftat att den ska skickas inom några dagar. Dagen efter får jag Mail om att den är slut i lager.. Dubbelkollar man inte detta när någon ringer och frågar?? Usel kundservice!
Entreprenadbutiken svarar:2021-06-03
Hej Dan, Vi ber åter igen så mycket om ursäkt att detta inträffat. Enligt vårt digitala lagersaldo som vi går efter så skulle varan finnas i lager. Det stämde tyvärr inte. Därav fick du beskedet även via telefon att varan skulle finnas. Vi är verkligen ledsna att detta inträffade och vi jobbar för att ständigt förbättra oss. Vänligen, Fredrik Entreprenadbutiken
Usel
4 månader sedan
Skämtbolag.. De säljer två produkter i ett paket och båda varorna står att de finns i lager, sedan kommer ett mail. ”Varorna är tyvärr slut”. Går man sedan in och kollar så finns varorna på lager men endast separat och därför 1000kr dyrare. Jävla bluff..
Entreprenadbutiken svarar:2021-05-18
Hej, Tack för ditt omdöme. Vi ber så mycket om ursäkt att du haft en dålig upplevelse hos oss. Så ska det naturligtvis inte vara! Paketet som du har beställt är i faktum slut i lager, då vi bara häromdagen bytt interna system har vi också haft problem kring just lagerstatus på produkter vilket vi ber igen om ursäkt för men hoppas inte händer igen. Varan säljs just som ett paket och man kan även köpa produkterna separat men då gäller ett annat pris. Det är Husqvarna som sätter priserna på paket respektive lösa produkter och vi kan inte plocka ihop separata artiklar till ett paket i detta fallet. Hoppas du förstår! Vänligen, Fredrik Entreprenadbutiken.se
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan*
Via butik
Otroligt snabb leverans och flera leveransalternativ inklusive hemleverans utan extra kostnad. Rekommenderar!
*Redigerades 6 månader sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan*
Via butik
Handlar ofta här. Både i butiken och online. Trevlig personal som är kunnig. Snabb hantering. Har något tokar till sig är det aldrig något problem. Bra priser på mycket.
*Redigerades 6 månader sedan
Triggerhappy
Triggerhappy

37 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan
Har nu gjort två olika inköp hos Entreprenadbutiken på Husqvarna grejer. I båda fallen levererades grejerna fort. De verkar ha grejer själva på lager (när det står att de har på lager) och faktiskt får iväg dem. Har inte haft med dem att göra vid ev problem. Men framändan på affären till leverans har funkat mkt bra.
Entreprenadbutiken svarar:2020-11-16
Hej, Tack för ert fina omdöme! Välkommen åter! /Fredrik Entreprenadbutiken
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik
Har köpt mycket från dem från robotgräsklippare till sågar och lövblåsare och det det är alltid snabbt levererat, väldigt trevlig personal, bra info när man har frågor. De löser allt för mig, till och med när jag kommer med min 15 år gamla robotklippare. Faktiskt inte en enda sak att klaga på och då har jag ända varit kund hos dem under många år. Att de även oftast har lägsta priset på det jag är ute efter är ju inte så dumt heller.
Entreprenadbutiken svarar:2020-11-16
Hej, Väldigt roligt att höra att du är nöjd med oss! Vi ser fram emot att få vara behjälpliga även i framtiden. /Fredrik Kundtjänst
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik
Bra priser
Entreprenadbutiken svarar:2020-11-16
Hej, Tack för ert fina omdöme! Välkommen åter! /Fredrik Entreprenadbutiken
S
SimonZ

16 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Inget att klaga på öht.
Entreprenadbutiken svarar:2020-11-16
Hej, Tack för ert trevliga omdöme! Välkommen åter! /Fredrik Entreprenadbutiken
N
Nosfen

7 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Bra priser och snabba leveranser. Butiksaldot stämmde vilket inte alltid är sant om olika butiker.
Entreprenadbutiken svarar:2020-11-16
Hej, Tack för ert fina omdöme! Välkommen åter! /Fredrik Entreprenadbutiken
Anonym användare
Anonym användare
Bra
ett år sedan
Via butik
ok pris och snabb leverans. Hade varit full pott om intresset på telefon varit större.
Entreprenadbutiken svarar:2020-04-20
Hej & tack för ert omdöme, Jag vill börja med att be om ursäkt att vi inte hunnit besvara dig på telefon. Vi är just nu mitt uppe i vår högsäsong och trycket på telefonen är högt. Vi som många andra lider också av den rådande situationen med COVID-19 och ber om er förståelse att svarstiden kan vara något längre än vanligt. Vi värnar väldigt mycket om våra kunder och vill ge er den absolut bästa köpupplevelsen när ni handlar hos oss. Om vi mot förmodan inte svarar när ni ringer oss, så ber vi er skicka ett mail så ringer vi upp så snart vi bara kan. Vänligen Fredrik Kundtjänst, Entreprenadbutiken.se
Anonym användare
Anonym användare
Bra
ett år sedan
Via butik
lite krångligt hitta fram rätt reservdel. och om jag vill beställa mer kommer det inte riktigt fram. ville ju gärna ha köpt et luftfilter oxå till klippo comet s m honda motor från 2011. mvh john
Entreprenadbutiken svarar:2020-04-20
Hej & tack för ert omdöme, Tråkigt att höra att du upplever det vara svårt att hitta rätt reservdel. Vänligen skicka mig ett mail till [email protected] om du har förslag på förbättringar så skall jag se vad vi kan göra. Vi har Hondas gräsklipparluftfilter på vår hemsida och i lager under artikelnumret 17211ZL8023. Med vänlig hälsning, Fredrik Kundtjänst, Entreprenadbutiken.se
Sida 1
Betyg köpupplevelse
3.3Bra
10 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(0)
(0)
(0)
(4)